1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ongelma Windows update

Viestiketju Ajuri- ja softaongelmat -osiossa. Ketjun avasi Korpisoturi 20.10.2015.

  1. Korpisoturi

    Korpisoturi Member

    Liittynyt:
    20.10.2015
    Viestejä:
    34
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    6
    Jaa hetki se olikin tuolla näyttiksen takana piilossa
     
  2.  
  3. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,745
    Kiitokset:
    763
    Pisteet:
    193
    Tällainen paristo sieltä pitäisi löytyä.

    Bios battery.
     
  4. Korpisoturi

    Korpisoturi Member

    Liittynyt:
    20.10.2015
    Viestejä:
    34
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    6
    Nyt on bios resetoitu ja asentelen winukkaa uusiksi katsotaan miten käy
     
  5. Korpisoturi

    Korpisoturi Member

    Liittynyt:
    20.10.2015
    Viestejä:
    34
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    6
    Joo ei toiminut tuo resetointi :(
     
  6. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,745
    Kiitokset:
    763
    Pisteet:
    193
    Huomasitko, että aika ja päivämäärä on väärin. Bios resetointi palauttaa ajan ja päivämääräasetuksen lähtöoletukseen.
    Voit käynnistysruudusta mennä bios asetuksiin ja laittaa ne oikein. Tuolla aiemmin annoin jo vinkkiä siitä, miten mennä biossiin.

    Herjaako samasta ongelmasta senkin jälkeen?
     
  7. Korpisoturi

    Korpisoturi Member

    Liittynyt:
    20.10.2015
    Viestejä:
    34
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    6
    Juu herjaa samaa edelleen
     
  8. Korpisoturi

    Korpisoturi Member

    Liittynyt:
    20.10.2015
    Viestejä:
    34
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    6
    Tuossa nyt kuva mikä pamahtaa ruutuun kun windowssin on asentanut
     

    Liitetyt tiedostot:

  9. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,745
    Kiitokset:
    763
    Pisteet:
    193
    Oletko kokeillut tehdä tuota mitä ikkunassa ehdotetaan. En tiedä miten tuo 10:ssä menee, mutta seiskassa valittiin asennuksen sijasta tietokoneen korjaus.
     
  10. Korpisoturi

    Korpisoturi Member

    Liittynyt:
    20.10.2015
    Viestejä:
    34
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    6
    Juu on sekin koitettu asennus levykkeeltä mutta kesken sekin jää ja ilmoittaa vain virheestä muttei ole mitään koodia yms
     
  11. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,745
    Kiitokset:
    763
    Pisteet:
    193
    Toivottavasti joku muu täällä pystyy sinua auttaamaan, minun keinoni loppuivat toistaiseksi.
     
    Korpisoturi kiitti tästä.
  12. Korpisoturi

    Korpisoturi Member

    Liittynyt:
    20.10.2015
    Viestejä:
    34
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    6
    Joo alkaa kyllä olemaan henkimaailman juttuja mutta tossa lähellä on jimmsin jälleenmyyjä jolle vois viedä koneen katsottavaksi
     
  13. Kasavuori

    Kasavuori Regular member

    Liittynyt:
    17.04.2006
    Viestejä:
    443
    Kiitokset:
    11
    Pisteet:
    28
    @Korpisoturi
    Tarkista, onko BIOS:ssa ACHI- ja/ tai Raid-asetuksia päällä?
    Jos on, ota pois.
     
  14. Korpisoturi

    Korpisoturi Member

    Liittynyt:
    20.10.2015
    Viestejä:
    34
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    6
    Kyllä tuollaiset asetukset löyty mutta siinä oli kolme vaihtoehtoa IDE ACHI ja Raid ja siinä ylempänä oli onchip sata channel ja jos sen otti pois niin asennus ei löytänyt yhtään kovoa mihin asentaa
     
  15. Korpisoturi

    Korpisoturi Member

    Liittynyt:
    20.10.2015
    Viestejä:
    34
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    6
    Niin ja asetukset oli jo IDE kohdassa
     
  16. Korpisoturi

    Korpisoturi Member

    Liittynyt:
    20.10.2015
    Viestejä:
    34
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    6
    Noniin sain winukan asennettua aiempaan yrittämääni kovoon en tiedä miksi se toimi nyt mutta ompahan asennettu. Miten tästä kannattaisi jatkaa? ainakaan en windows updaten kautta lataa hetkeen yhtään päivitystä.
     
  17. Kasavuori

    Kasavuori Regular member

    Liittynyt:
    17.04.2006
    Viestejä:
    443
    Kiitokset:
    11
    Pisteet:
    28
    Älä tee mitään. Käytät nyt toimivaa asennusta siihen saakka kun saat sen SSD:n takaisin. Asennat sitten siihen Windowsin ja jatkat harjoitusta, jos vaikka onnistuisi.

    Itse olen päättänyt ainakaan vuoteen olla koskematta pitkällä tikullakaan tuohon Windows 10:een.☺
     
  18. Korpisoturi

    Korpisoturi Member

    Liittynyt:
    20.10.2015
    Viestejä:
    34
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    6
    No niimpä teen :) yritin käyttää tota isompaa kovoa jonka kanssa tappelin aiemmin mutta se huusi jo konetta startatessa että on rikki joten sen voi varmaankin heittää olan yli.
    Kiitoksia nyt avusta kaikille tuun taas huutamaan apua tänne jos jotain tapahtuu
     
  19. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,745
    Kiitokset:
    763
    Pisteet:
    193
    Voisit tarkistaa kovalevyt (jos saat pyörimään) tuolla DiskInfo-ohjelmalla, jonka aiemmin linkkasin viestissä #8, näkisi ainakin levyjen kunnon.
     
    Viimeksi muokattu: 21.10.2015
  20. Korpisoturi

    Korpisoturi Member

    Liittynyt:
    20.10.2015
    Viestejä:
    34
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    6
    Juu ajattelin tehdäkkin niin mutta toi 500 gigan kovon toivo on menetetty kun sen kytkee kiinni niin ei taaskaan lähe toi käyttis pyörii mutta eipä uudet kovot ole kalliita nykyään
     
  21. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,745
    Kiitokset:
    763
    Pisteet:
    193
    Eikö tuo 500 gigan kovo toimi kakkoslevynäkään, jolloin sen voi testata. Varmista, että kone käynnistyy siltä levyltä, joka nyt yksinään toimii.
     
    Viimeksi muokattu: 21.10.2015

Jaa tämä sivu