1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ongelma windows update ongelma

Viestiketju Windows -ongelmat -osiossa. Ketjun avasi djjari 20.09.2015.

  1. *Trinity*

    *Trinity* Senior member

    Liittynyt:
    15.12.2014
    Viestejä:
    5,518
    Kiitokset:
    997
    Pisteet:
    173
    Joo löytyhän sieltä.
    Aja vielä malwarebytes ja katso ilmottaa siitä samasta PUP:sta ei tarvitse lokia siitä kuitenkaan pistää, ellei sieltä löydy enemmänkin jotain.

    Aja myös Minitoolbox niin että pistät valinnan List Devices - only problems, ei tarvitse lokia pistää mutta katso näkykö siellä enää mitään baiduun liityvää eli niäitä bd0002 tai vastaavia.
    Sen jälkeen voidaan sitten katsoa sitä päivittystä.
     
  2.  
  3. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    945
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    28
    malwarebytes löytää edelleen sen saman haittaohjelman,laitan nyt vielä kuiteskin tuon minitoolboxin lokin,siinä näyttäisi vielä jotain epäilyttävää olevan

    Name: bd0001
    Description: bd0001
    Class Guid: {8ECC055D-047F-11D1-A537-0000F8753ED1}
    Manufacturer:
    Service: bd0001
    Device ID: ROOT\LEGACY_BD0001\0000
    Problem: : This device is not present, is not working properly, or does not have all its drivers installed. (Code 24)
    Resolution: The device is installed incorrectly. The problem could be a hardware failure, or a new driver might be needed.
    Devices stay in this state if they have been prepared for removal.
    After you remove the device, this error disappears.Remove the device, and this error should be resolved.

    Name: BDMWrench_x64
    Description: BDMWrench_x64
    Class Guid: {8ECC055D-047F-11D1-A537-0000F8753ED1}
    Manufacturer:
    Service: BDMWrench_x64
    Device ID: ROOT\LEGACY_BDMWRENCH_X64\0000
    Problem: : This device is not present, is not working properly, or does not have all its drivers installed. (Code 24)
    Resolution: The device is installed incorrectly. The problem could be a hardware failure, or a new driver might be needed.
    Devices stay in this state if they have been prepared for removal.
    After you remove the device, this error disappears.Remove the device, and this error should be resolved.

    Name: PS/2-vakionäppäimistö
    Description: PS/2-vakionäppäimistö
    Class Guid: {4d36e96b-e325-11ce-bfc1-08002be10318}
    Manufacturer: (Vakionäppäimistöt)
    Service: i8042prt
    Device ID: ACPI\PNP0303\4&BB9DBC1&0
    Problem: : This device is not present, is not working properly, or does not have all its drivers installed. (Code 24)
    Resolution: The device is installed incorrectly. The problem could be a hardware failure, or a new driver might be needed.
    Devices stay in this state if they have been prepared for removal.
    After you remove the device, this error disappears.Remove the device, and this error should be resolved.


    **** End of log ****
     

    Liitetyt tiedostot:

    Viimeksi muokattu: 08.10.2015
  4. *Trinity*

    *Trinity* Senior member

    Liittynyt:
    15.12.2014
    Viestejä:
    5,518
    Kiitokset:
    997
    Pisteet:
    173
    Onpas kumma että toi baidu edelleen näkyy laitteissa ja että ajurit puutuisi.
    Täytyy vähän miettiä miten sen saisi kokonaan pois, joskaan se tuskin aiheuttaa mitään ongelmia.

    Tuohon PUP:in koita seuravaa.

    Lataa Googlen chrome clean up tool työpöydälle. https://www.google.com/chrome/cleanup-tool/
    Hyväksyt ehdot ja lataus alkaa.
    Sen jälkeen aukaiset clean up toolin ja hyväksyt Windowsin varoitukset.
    Tarkistus alkaa automaattisesti, jos jotain löytyy poista löydökset.
    Lopssa ohjelma avaa selaimen ja kysyy paluatetaanko Chromen asetukset oletusasetuksille, valitse Tyhjennä.

    [​IMG]

    [​IMG]

    Jos tuolla ei ole vaikutusta vaan se sama pup näkyy edelleen malwarebytesin tarkistuksesa, niin mene kansioon missä se on ja poista se käsin sieltä.
     
  5. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    945
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    28
    sitä pup tiedostoo ei löydy sieltä,muttta näkyy kuiteskin tuossa malwarebytesin karanteenissa

    niin ja mitähän tämä meinaa>>

    [1008/213329:WARNING:chrome_util.cc(268)] Can't find Chrome registration information.
    [1008/213329:INFO:scoped_logging.cc(67)] Log file: C:\Users\Jarppa\AppData\Local\Google\Chrome Cleanup Tool\chrome_cleanup_tool.log
     
  6. *Trinity*

    *Trinity* Senior member

    Liittynyt:
    15.12.2014
    Viestejä:
    5,518
    Kiitokset:
    997
    Pisteet:
    173
    Tyhjennä se karanteeni.
    Toi chrome työkalu oli sen takia kun toi pup oli tuolla ...\local\google\chrome\.... sijainnissa
    Jos noi ilmotukset tuli kun ajoit tuon ohjelman, niin ei viitsi ruvta miettiin sitä enempää, jos on ongelmia chromen toiminnasa niin poista ja asenna se uudestaan.

    Edit: Tuohon updateen liittyen, onko mitään muuta ongelmaa sen toiminnassa kuin se keltainen kolmio ja näkyykä se sama virheilmoitus vielä jos ajat sen updaten ongelmien tarkistustyökalun minkä ensimmäisellä sivulla linktin.
     
    Viimeksi muokattu: 09.10.2015
    djjari kiitti tästä.
  7. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    945
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    28

    okei,mulla ei ole ollut chrome selainta käytössä pitkään aikaan,olen sen poistanutkin jo aijemmin,


    tuo ei auttanut,muuta ongelmaa en ole havainnut,sen keltasen kolmion lisäksi
     

    Liitetyt tiedostot:

    • 2.
      2.jpg
      Tiedostokoko:
      63.2 KB
  8. *Trinity*

    *Trinity* Senior member

    Liittynyt:
    15.12.2014
    Viestejä:
    5,518
    Kiitokset:
    997
    Pisteet:
    173
    Ok, sanoisin että ei kannata tuota updatea yrittää sen kummemmin ratkoa.
    Kun on kuitenkin kokeiltu vianmääritystä, palautettu updaten osia ja ties mitä.
    Voit kuitenkin koittaa vielä updaten siivomaista alla ohje.
    http://neko.kapsi.fi/ohje/Windows_7-vinkit/cleanmgr_vapauta_levytilaa.html

    Jos tosiaan malwarebytes vieläkin ilmoittaa tuosta samasta pup:sta niin täytyy katsoa miten sen saisi pois, samoin voin miettiä saisko noi baiduun liittyvät jotenkin pois.
     
  9. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    945
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    28

    ei ollut apua tuostakaan,toistaiseksi ei toi malwarebytes nyt näytä enään sitä pup:sta,mutta joskus se on sinne kuiteski ilmestyny uudestann,vaikka jossain tarkistuksessa se ei sielä näy
     
  10. *Trinity*

    *Trinity* Senior member

    Liittynyt:
    15.12.2014
    Viestejä:
    5,518
    Kiitokset:
    997
    Pisteet:
    173
    Oisiko se pup osa jotain ohjelmaa, no jos se jossain vaiheessa taas ilmestyy niin sitä voi silloin mettiä.

    Se päivityskolmio siinä sammutuspainikkeessa on todennäköisesti kympin päivityksen takia tai niiden nvidian ja logitechin päivitysten, mielestäni sitä ei kannata sen enmpää miettiä, ellei tietysti jotain muita ongelmia ilmaannu.

    Tuohon baiduun en oikein keksi mitään muuta kuin sen että kun se on poistettu niin siitä on jäänyt rekisteriin merkintöjä, minkä takia Windows olettaa että se on vielä koneella, jonka takia se näkyy tapahtumienvalvonnassa toimimattomana, vaikkakin aika outoa että tapahtumienvalvonta ilmotaa sen laitteena ja ajurien puuttmisena.
    Kyllähän jotkut virustorjuntaohjelmat saattaa olla nihkeitä poistaa täysin, mutta toi on omasssa luokassaan.
     
    djjari kiitti tästä.
  11. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    945
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    28
    kyllä tässä koneella nyt jotain outoo on,kun ei tää kone pysy edes lepotilassa ku jotai 10-30 sekuntiia,ja

    sit tosiaan toi virranhallinta asetus,ku tää näyttö sammuu niin nopeesti,vaikka asetuksissa on ihan muuksi määritetty


    tollasen vielä huomasin siä karanteenissa,ja poistin sen sieltä

    tein uudestaan taas tarkistuksen tolla malwarebytesillä,ja taas sieltä löytyi noi samat
     

    Liitetyt tiedostot:

    • 1.
      1.jpg
      Tiedostokoko:
      61.9 KB
    • 1.
      1.jpg
      Tiedostokoko:
      54.9 KB
    Viimeksi muokattu: 15.10.2015
  12. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    945
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    28

    katsoin parhaaksi ja asensin windowsin kokonaan uudestaan,ja nyt kaikki toimii taas normaalisti
     
  13. jancce

    jancce Member

    Liittynyt:
    02.11.2005
    Viestejä:
    3
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Jaahas, latasin kymppiin päivityksiä ja käynnistin uudelleen. Nythän meillä sitten jäi näyttö vilkkumaan. Kohtaan ennen kirjautumista koneelle. Onko kokemuksia?
     
  14. jancce

    jancce Member

    Liittynyt:
    02.11.2005
    Viestejä:
    3
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    ...siis näyttö tyhjä, ainoastaan taustaväri ja hiiren osoitin jossa kiekko pyörii pyörii pyörii... Tämä tapahtunut kerran aikaisemmin, jolloi asensin kympin uudestaan ja toimi tähän asti.
    Ainoo ongelma mikä ekan kympin asennuksen jälkeen ja riivaamaan oli se, että kybä ei halua tehdä yhteistyötä amd hd5650 näyttiksen kanssa, vaan käyttää aina intelin hd graphicsia virransäästötilassa. Luonnollisestihan hdmi ei myöskään toimi.

    Kokeilin palautuspisteitä ja kaiken mualiman automaattisia korjauksia, mutta ylläri ylläri ei toimi. Promtilla yritin scannow toimintoa, mutta kuulemma korjaustila käynnissä eikä voi suorittaa.
     
  15. *Trinity*

    *Trinity* Senior member

    Liittynyt:
    15.12.2014
    Viestejä:
    5,518
    Kiitokset:
    997
    Pisteet:
    173
    @jancce Aloitatko oman ketjun.
     

Jaa tämä sivu