1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

windows ran out of memory?Apua!!

Viestiketju Windows -ongelmat -osiossa. Ketjun avasi koff69 16.12.2015.

 1. koff69

  koff69 Member

  Liittynyt:
  25.11.2011
  Viestejä:
  41
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Eli käytössäni on windows 10 ja nyt on tullut joku muisti juttu tähän koneeseen kun alan lataamaan jotakin niin lataus sujuu hyvin mutta juuri ennenkuin kone ilmoittaa "valmista" niin ruudulle pamahtaa teksti "windows ran out of memory" ja kone pyytää käynnistämään ohjelman uudestaan.. Koneella on kyllä riittävästi muistia kiintolevyllä ja näennäismuistia koneessa on vähän yli 3gigaa neljästä. AUttaisiko näennäismuistin muuttaminen tms?
  olen puhdistelllut koneen muunmuassa ccleanerilla jne.. tästä on ollut keskustelua muuallakin ulkomaankieleisillä sivua, mutta kiitos vaan jos joku olisi ystävällinen ja auttaisi minua. Ps. lontoo ei ole oikein hallussa :D
   
 2.  
 3. power_age

  power_age Active member

  Liittynyt:
  06.05.2009
  Viestejä:
  1,697
  Kiitokset:
  148
  Pisteet:
  73
  En nyt ihan varma ole muistanko oikein aikaa kun on jo muuta vko., kun joku vastaava juttu läsähti W10 koneelle n. vko W10 asennuksen jälkeen, ajattelin mielessäni että jaaha tämä on sitten tätä taidan pala W7.kaan takas.

  Se uusi bsod jota ei sitten pitänyt enää W8.kaan oleen läsähti ruutuun just muistaakseni tuolla sanomalla heti joidenkin windows päivitysten jälkeen, no tappelin aikani kunnes päädyin järjestelmän palautukseen eli edeltäneeseen aikaan ennen viimeisiä päivityksiä, kone korjaantui.

  Hetken päästä oli uusia päivityksiä epäröin, mutta parin päivän päästä annoin päivittää, jotain oli kai päivityksistä todettu jossakin koneelleni kelvottomiksi koska päivitti ja sen vaikuttaa kone toimineen, vaikka vähällä käytöllä on muuten tuo W10 häristin ollut, ei oikein nappaa istuskella tuolla olkkarissa TV.tä näyttönä pidettäessä.
   
 4. koff69

  koff69 Member

  Liittynyt:
  25.11.2011
  Viestejä:
  41
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Eikö muuta keinoa ole? EN viitsisi alkaa palauttelee järjestelmää jos on muitaki keinoja
   
 5. power_age

  power_age Active member

  Liittynyt:
  06.05.2009
  Viestejä:
  1,697
  Kiitokset:
  148
  Pisteet:
  73
  No täytyy sanoa etten viitinyt alkaa kysellä kun ei aina tiedä koska saa vastauksia, joten oman aikani tappelin ja kokeilin kaikkea eihän tuo nyt niin suuri asia ole mikä on edellinen palautuspiste jossa kone toimi normaalisti.

  Jos kiinnostaa koittaa korjausta, kirjoitta haku kenttään järjestelmän palautus siihen tulee ve.t näkyville voit luoda uuden pisteen, tai etsiä edellisen jolloin kone toimi normaalisti, jotain ohjelmia voi poistua koneelta jos olet jälkeen asentanut ja jotain tulla takaisin työpöydälle, omat tiedostosi säilyy kokemattomina vaikka olisit niitä uusia luonut.
   
 6. Derwatt

  Derwatt Member

  Liittynyt:
  18.12.2007
  Viestejä:
  14
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  "Windows ran out of memory"
  En tiedä onko kenelläkään ollut samaa ongelmaa kuin minulla mutta laitan ratkaisun tähän varmuuden vuoksi. Läppärissäni on RAM-muistia 8 gigaa joten kuvittelin, etteivät muistiongelmat voi koskea minua. Muutama kuukausi sitten, aloin saada toistuvasti "windows ran out of memory" -ilmoituksia, jotka pakottivat keskeyttämään milloin mitäkin. Etsittyäni neuvoja netistä tein johtopäätöksen, että vika on "virtual memoryn" asetuksissa. Arvelin niiden menneen sekaisin tehtyäni epäonnistuneen yrityksen asentaa Windows 10:n koneelleni. Sain kuitenkin onneksi Windows 7:n takaisin Windows 10:n palautuskomennolla vaikka kuvittelin koneeni jääneen solmuun ikuisiksi ajoiksi. "Virtual memoryn" -asetukset eivät korjanneet muistiongelmaa. Jostain syystä mieleeni tuli pohtia voisivatko muistiongelmat johtua työpöydälle kerääntyneestä roinasta, jota oli gigakaupalla. Päätin siivota työpöydän ja ilmeisesti tein jotain oikein koska koneeni nopeutui ja muistia koskevat ilmoitukset lakkasivat.
   

Jaa tämä sivu