1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Windows jossa salasana ei blokkaannu

Viestiketju Windows -ongelmat -osiossa. Ketjun avasi RatCon 03.09.2014.

 1. RatCon

  RatCon Senior member

  Liittynyt:
  18.01.2010
  Viestejä:
  9,280
  Kiitokset:
  545
  Pisteet:
  173
  Eli ideana häihin morsiamen ryöstöön, sulhasen tulee etsiä hääpaikalta koodeja joilla saataisiin läppäri auki. Läppärinä toimii 800Mhz Duron, 256Mt muistilla ja 20Gt kiintolevyllä. On odotettavissa, että niitä kokeillaan useita kertoja, niin meneekö esim Windows 2000 jumiin sisäänkirjautuessa jos salasanaa kokeilee liian monta kertaa ? Tai näytönsäästäjä ? Ideana siis se, että hän löytää oikean koodin, kymmenestä piiloitetusta koodista tiettyyn määräaikaan mennessä ennenkuin morsiammen pikkupöksylaatikko "räjähtää". (taustalla inside vitsejä joten älkää takertuko tohon tarinaan :D)

  Älkää mielellään ehdottako linuxia, en ole koskaan käyttänyt enkä tajua siitä mitään. Edellisen läppärin hajottua meillä on kuukaus aikaa, ja tuo vanha läppärin raato jossa tuskin Windows XP edes pyörii.

  Ja mistä saan ylipäätään kummankaan noista winukoista ladattua ? Joku 30 päivän kokeilujakso riittäis, koska toi ei tule kuin yheks päiväks tarpeeseen.
   
 2.  
 3. 1pertti

  1pertti Senior member

  Liittynyt:
  10.09.2008
  Viestejä:
  6,476
  Kiitokset:
  649
  Pisteet:
  173
  Onko kyseessä käyttäjätilin salasana? Sen voi antaa Windowsille kirjauduttaessa väärin rajattomasti ilman että tilille pääsy lukkiutuu. (Vasta Windows 7 Pro- ja vastaavissa versioissa voidaan yritysten määrää rajoittaa Group Policy Editorilla, mutta oletuksena sielläkin on rajoittamattomat yritykset).
   
 4. rick79

  rick79 Senior member

  Liittynyt:
  15.02.2009
  Viestejä:
  5,123
  Kiitokset:
  546
  Pisteet:
  173
  Sen verran OT:ta että aivan helvetin siisti idea :D
   
 5. RatCon

  RatCon Senior member

  Liittynyt:
  18.01.2010
  Viestejä:
  9,280
  Kiitokset:
  545
  Pisteet:
  173
  Morsiamen mukaan sulho on liikaa koneen ääressä ni piti soveltaa :D

  Jep, meilä oli alunperin idea (kun emme osaa ohjelmoida) että kyseessä ois windowsiin kirjautuminen, taikka näytönsäästäjän salasana. Kaikkein paras ois, jos kone saatais jollain ohjelmalla jumiin siten, että sen pitäs tarvita peräkanaa 5 eri koodia. Siinähän sulho sitten vonkaa yhtä salasanaa morsiamen äidiltä (huonot välit plussaa plussaa :D), sekä seuraavaa morsiamen veljeltä tarjoten hänelle olutta jne jne.

  Eli nyt on päästy alkuu, mutta onko tämä "tarvitsee viisi koodia" aivan mahdoton ? Siis joku tosi tosi yksinkertainen softa ?

  *edit*
  Siis tarkoituksena on formatoida koko läppäri, ja laittaa se vain ja ainoastaan tätä tapahtumaa varten. Windows 2000 pyörii varmasti, siksi mainitsin sen.
   
  rick79 kiitti tästä.

Jaa tämä sivu