1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Windows Internet Explorer Error Code

Viestiketju Windows -ongelmat -osiossa. Ketjun avasi Bearsus 27.02.2012.

 1. Bearsus

  Bearsus Member

  Liittynyt:
  27.02.2012
  Viestejä:
  15
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Hei!

  Lueskentelen Afterdawnia jonkin verran, ja usein päädyn tänne etsimään ratkaisua jos tulee ongelmia, mutta nyt päätin sitten tehdä ihan käyttäjätunnuksen ja kysyä itse.

  Aamupäivästä tänään käynnistin koneen normaalisti, Antivir alkoi vilkuttaa jostain viruksista. Sain ne poistettua, kyseessä oli "HTML/Infected.WebPage.Gen" tiedostoja temporary internet files kansioissa ja poistin ne. Problem solved. Mutta nyt kun käynnistän tietokoneen, niin saan ihan uudenlaisen viestin Windowsilta, "Windows Internet Explorer error code: 0xC0000025". Olen ihan ymmälläni sillä en tiedä liittyykö tuo nyt Windowsiin vai aiheuttaako jokin kuulumaton ongelma kyseisen errorin.

  En ole täysin käsi tietokoneiden kanssa, ainakaan niin kauan kunnes tulee eteen jotain minkä kanssa en ole ennen toiminut.

  Kenelläkään mitään tietoa mikä tuon aiheuttaa? Tosiaan ainoat tiedostot jotka poistin olivat nuo HTML/Infected.WebPage.Gen[1], HTML/Infected.WebPage.Gen[2], jne. ja jo nimestä päätellen en usko että ne olivat mitään windowsille elintärkeitä tiedostoja.

  :) Kiitos jo etukäteen. Käytän siis Windows 7 Ultimatea (64bit).
   
 2.  
 3. Bearsus

  Bearsus Member

  Liittynyt:
  27.02.2012
  Viestejä:
  15
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Okei, sain sen fiksattua. Anteeksi turha postaus! :D En käytä IE:tä enää mikä olikin mielestäni se kummallisin osuus, että errori oli "Internet Explorer", mutta selain koneesta kuitenkin löytyy. Päivitin sen uusimpaan versioon mikä näköjään fiksasi tuon ärsyttävän popupin.
   

Jaa tämä sivu