1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ongelma Windows 8/8.1 käyttiksen palautus ongelma yms!

Viestiketju Windows -ongelmat -osiossa. Ketjun avasi Flow1 07.07.2015.

  1. Flow1

    Flow1 Newbie

    Liittynyt:
    07.07.2015
    Viestejä:
    19
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    3
    En saanut sitä poistettua..ei anna tossa levyhallinnassa ainakaan mahdollisuutta deletoida sitä, mutta, sain nyt käyttöön ton 800gb tuolta,loin siitä uuden aseman. Hyvin näyttää toimivan. Ja se Recovery managerin poistin käynnistyksen yhteydestä msconfigin kautta,ei tullut ongelmia. Onneks ei oo elämä vaan tän läppärin varassa, kotona odottaa luotettava pöytäkone ja win 7 :D. Onhan tää masiina vieläkin hidas ja pelaaminen varsinkin yhtä tuskaa kun ei saa tehoja irti yhtään, mutta ainakin selvis toi levytilan katoominen. Täytyy kokeilla tota windowsin uudelleen asennusta vielä uudestaan kun pääsee viikonloppuna kotiin ja jatkaa sitten taistelua muiden ongelmien kanssa. Kiitos Trinity kun jaksoit hommaa selvittää, oon taas itsekin astetta viisaampi! Tuopin tarjoon jos joskus samaan pöytään istutaan!

    Menin just lataan Amd catalyst centerin ja uudet ajurit..paha virhe...
     
    *Trinity* kiitti tästä.
  2.  
  3. *Trinity*

    *Trinity* Senior member

    Liittynyt:
    15.12.2014
    Viestejä:
    5,049
    Kiitokset:
    931
    Pisteet:
    173
    Yksi vaihtoehtohan on Windows 10 kun se tulee loppukuusta. Vetäsee sen ton kasin päälle, tekee heti varmusskopio levyn.
    Tolla diskpart komennolla varmaan sais sen toisen palautusosion poistettua, mutta jos asentelet vielä Windowsia uuiksi niin eipä sen takia kannata nähdä vaivaa.

    Jos keskittyy nyt tohon nopeus puoleen enemmän.

    Mtäs toi AMD aiheutti?
     
  4. Flow1

    Flow1 Newbie

    Liittynyt:
    07.07.2015
    Viestejä:
    19
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    3
    Voi olla parempi odotella 10 juu ja sit kattoo uusiks.

    Asensin tosiaan Amd:n catalyst centerin ja uudet ajurit näytönohjaimelle, mutta se sai aikaan sen että droppas FPS:ssät ihan huolella kun aloin pelaamaan ja muutenkin koko kone kävi aikas hitaalla aikasempaan verrattuna, jäätävä lagaus. En oo kyllä koskaan osannu säätää noita asetuksia kunnolla tällä läppärillä, tottunu enemmän toimiin noiden Nvidian settien kanssa. Voin postailla specsejä aamusta tänne jos tiedätte noista hommista enemmän ku minä ja sais apuja tohonkin asiaan! :D
     
  5. *Trinity*

    *Trinity* Senior member

    Liittynyt:
    15.12.2014
    Viestejä:
    5,049
    Kiitokset:
    931
    Pisteet:
    173
    No en ihan kauheasti oo mitenkään säädelly mitään noiden kanssa mutta tokihan sitä voidaan katsoa huomenna että mikä aiheuttaa tota FPS:n tippumista
     
  6. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    8,053
    Kiitokset:
    1,028
    Pisteet:
    243
    Kovasti suosittelen, että ennen kuin alat poistaa tai muuten muokata mitään Recovery-osiota, teet nuo palautuslevyt tai USB-palautusmedian (on valittava jompikumpi, sillä palautusvälineen voi luoda vain kerran).
    http://support.hp.com/lv-en/document/c03375417
     
  7. Flow1

    Flow1 Newbie

    Liittynyt:
    07.07.2015
    Viestejä:
    19
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    3
    Juu teen kyllä ne palautuslevyt heti kun pääsee takas sivistyksen pariin viikonloppuna :)

    Sitten sitä AMD ongelmaa..

    Specsejä:

    Amd radeon hd 7660g + 7670m dual graphics driver
    AMD A10-4600M neliydin

    Latasin sen AMD Catalyst Centerin ja ajurit, FPS:ssät tippu ja lagaus alkoi.

    Oisko mitään vinkkejä siihen et miten tästä romusta sais mahd. paljon tehoja irti?
     
  8. *Trinity*

    *Trinity* Senior member

    Liittynyt:
    15.12.2014
    Viestejä:
    5,049
    Kiitokset:
    931
    Pisteet:
    173
    Hei yritin katsoa tuota mallia, pistit tuolla alussa että versio on "HP Pavilion dv7"
    Kun taas yhdessä lokissa se versio on "HP Pavilion g7 Notebook" johon noi antamasi tiedotkin enemmän viittaa?
    Paljonko siinä koneeesa on muistia?

    No jokatapauksesa noissa HP:n koneissa on varmaan jonkinlainen ohjelmisto millä voi automaattisesti ladata uusimat ajurit, mutta tarkista kuitenkin HP:n sivulta että sulla on uusimmat. Sen autommaattisen toiminnon pitäisi tunnistaa se kone.
    http://support.hp.com/us-en/drivers
    Toi nyt ei varsinaisesti kyllä nopeuta konetta mutta hvvä katsoa ne tässä samalla.

    Lataa AMD Driver Autodetect työpöydälle.
    http://support.amd.com/en-us/download/auto-detect-tool

    Mene - Ohjelmat ja Toiminnot ja poista sieltä toi AMD ohjelmisto ja ajurit koknaan. Käynnistä kone uudelleen.
    Aukaise AMD Driver Autodetect ja anna sen etsiä uusimmat ajurit. Kerro vaikuttiko se tohon FPS:ään.
     
  9. Flow1

    Flow1 Newbie

    Liittynyt:
    07.07.2015
    Viestejä:
    19
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    3
    Eipä toimi tuo HP:n auto detect homma mulla.

    Poistin AMD:n hommat ja asensin uudestaan ton auto detectin kanssa, ei mitään huomattavaa parannusta.

    Saattaa olla että on vaan nyt asetuksista kiinni.
     
  10. *Trinity*

    *Trinity* Senior member

    Liittynyt:
    15.12.2014
    Viestejä:
    5,049
    Kiitokset:
    931
    Pisteet:
    173
    Onhan se mahdollista, mutta jotenkin en oikein usko että uudet ajurit ihan älyttömästi FPS:ää tiputtaa, saatikka että vaikuttaisi muuten koneen hidasteluun merkittävästi, pieniä eroja ehkä mutta ei muuta.
    Eli joku muu siellä taitaa sitä aiheuttaa. Joku siinä palautuksessa on voinu sotkea sitä konetta, muistatko tuliko siinä mitään virhekoodia tai muta selitystä silloin kun se palautus epäonnistui?

    Jos haluat niin voidaan koittaa tutkia vähän lisää mikä on syynä tolle lagitukselle.
     
  11. Flow1

    Flow1 Newbie

    Liittynyt:
    07.07.2015
    Viestejä:
    19
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    3
    Kyllähän se jonkun koodin siinä heitti mutta en yhtään muista kyllä mitä siinä oli. Ja muistia tosiaan on 8gb.
     
  12. *Trinity*

    *Trinity* Senior member

    Liittynyt:
    15.12.2014
    Viestejä:
    5,049
    Kiitokset:
    931
    Pisteet:
    173
    Katotaan josko windowsin käynnistyksen yhteydessä, käynnistyisi jotain mitä ei pitäisi.
    Lataa Autoruns työpöydälle.
    https://technet.microsoft.com/en-us/sysinternals/bb963902.aspx

    Aukaise Autoruns
    Tarkistus alkaa automaattisesti
    Se on valmis kun vasemmassa alareunassa lukee Ready
    Klikkaa File - Save - Katso että tallennusmuotona on - AutoRuns Data (*.am) ja tallenna tiedosto vaikka työpöydälle.
    Lataa AutoRuns Data tiedosto jollekin palvelimelle, ja pistä latauslinkki tänne.
    Esim. https://www.sendspace.com/
    Tai joku muu vastaava.
     
  13. Flow1

    Flow1 Newbie

    Liittynyt:
    07.07.2015
    Viestejä:
    19
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    3
  14. *Trinity*

    *Trinity* Senior member

    Liittynyt:
    15.12.2014
    Viestejä:
    5,049
    Kiitokset:
    931
    Pisteet:
    173
    Aukaise Autoruns, odota että tarkistus on taas valmis. Seuravvassa pitää olla erikois tarkkana.
    Huom jos käytät vielä comodon palomuuria niin jätä kaikki comodon merkinnät poistamatta, jos et nin poista nekin.

    Valitse Explorer välilehti ja poista seuraavat klikkaamalla hiiren oikealla ja valitsemalla Delete.

    IObitUnstaler File not found: C:\Program Files (x86)\IObit\IObit Uninstaller\UninstallMenuRight64.dll
    IObitUnstaler File not found: C:\Program Files (x86)\IObit\IObit Uninstaller\UninstallMenuRight64.dll
    IObitUnstaler File not found: C:\Program Files (x86)\IObit\IObit Uninstaller\UninstallMenuRight64.dll

    Kaikilla on sama nimi mutta, se näkyy siellä kolmessa kohtaa.

    Valitse Internet Explorer välilehti ja poista sieltä seuraava.

    ExplorerWnd Helper File not found: C:\Program Files (x86)\IObit\IObit Uninstaller\UninstallExplorer64.dll

    Valitse Scheduled Tasks välilehti ja poista seuraavaat.

    \COMODO\COMODO Autostart {D5EFF3B3-E126-4AF6-BCE9-852A72129E10} File not found: C:\Program Files\COMODO\COMODO Internet Security\cistray.exe
    \COMODO\COMODO Update {A6D52E4F-569B-4756-B3D8-DF217313DA85} File not found: C:\Program Files\COMODO\COMODO Internet Security\cfpconfg.exe

    Valitse Drivers Välilehti ja poista seuraavat.

    cmderd COMODO Internet Security Eradication Driver COMODO c:\windows\system32\drivers\cmderd.sys 5.6.2015 16.07
    cmdGuard COMODO Internet Security Sandbox Driver COMODO c:\windows\system32\drivers\cmdguard.sys 5.6.2015 16.08
    cmdhlp COMODO Internet Security Helper Driver COMODO c:\windows\system32\drivers\cmdhlp.sys 5.6.2015 16.08
    inspect COMODO Internet Security Firewall Driver COMODO c:\windows\system32\drivers\inspect.sys 5.6.2015 16.08

    Sulje autoruns ja käynnistä kone uudelleen, todennäköisesti toikaan ei kyllä suuremmin koneen nopeuteen vaikuta, mutta hyvä noi on sieltä poistaa.
     
    Viimeksi muokattu: 09.07.2015
    Flow1 kiitti tästä.
  15. Flow1

    Flow1 Newbie

    Liittynyt:
    07.07.2015
    Viestejä:
    19
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    3
    Jess. Tässähän oppii vaikka mitä uutta, kiitän jälleen kerran!
     
  16. *Trinity*

    *Trinity* Senior member

    Liittynyt:
    15.12.2014
    Viestejä:
    5,049
    Kiitokset:
    931
    Pisteet:
    173
    Joo toi autoruns on todella kätevä työkalu, ei nyt ihan jokapäiväiseen käyttöön ja tarkkana saa olla ettei poista mitään väärää.
    Siihen liittyen ja myöskin advanced system careen mikä sulla oli, niin Ccleaner on hyvä ohjelma temppien selaushistorian, evästeiden ym. poistoon ja käynnistyvien ohjelmien katsomiseen windowsista ja selaimista ja niiden pois päältä ottamiseen.
    ccleaner on myös sieltä turvallisimmasta päästä noita ohjelmia. Silä voi mys poistaa vanhoja rekisterimerkintöjä, joskaan sitä ei ole tarvetta yleensä tehdä.
    Eli jos kiinnostaa niin alla latauslinkki.
    https://www.piriform.com/ccleaner/download/standard

    Sitten taas tuohon ongelmaan niin tolla autoruns:n käytöllä ei tainnnut olla suurempaa vaikutusta?
    Jos haluat vielä jatkaa niin se kyllä passaa.
     
  17. Flow1

    Flow1 Newbie

    Liittynyt:
    07.07.2015
    Viestejä:
    19
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    3
    Jep. CC-cleaneriä oon käyttänyt aikasemminkin, on kyllä ihan näppärä ohjelma. Taidanpa ladata sen ja ottaa taas käyttöön juu.

    Ei ollut autorunsilla mitään vaikutusta. Koitin säätää noita AMD:n asetuksia mutta eipä silläkään ollu oikein vaikutusta. Ei olis pitänyt ostaa konetta missä on tää dual graphics, enemmän varmaan sais irti kun olis vaan ihan perus näytönohjain käytössä.

    Yritin esim. WoW:ia pelata, FPS:ssät fair asetuksilla 20-30 ja sellasta asteittaista tökkimistä koko ajan. AMD:n Catalyst Center taas ehdottaa että vetäisin ton pelin grafiikka asetukset high:lle, mutta sillon kyllä tökkii sit niin hemmetisti.
     
  18. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    8,053
    Kiitokset:
    1,028
    Pisteet:
    243
    Latasitko tuon näyttiksen ajuripäivityksen jostain muualta kuin HP:n lataussivulta? Vähän vaikuttaa, että olisi sopimaton ajuriversio tai että käyttäisi nyt vain integroitua ajuria. (?)
     
  19. Flow1

    Flow1 Newbie

    Liittynyt:
    07.07.2015
    Viestejä:
    19
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    3
    Amd:n sivuilta. Ei toi hp:n autodetect toiminu,saattaa kyllä johtua äärimmäisen hitaasta nettiyhteydestä. Kokeilen sitä uudestaan kun pääsen aamusta koiin ja takas rakkaan kiinteän yhteyden pariin.
     
  20. *Trinity*

    *Trinity* Senior member

    Liittynyt:
    15.12.2014
    Viestejä:
    5,049
    Kiitokset:
    931
    Pisteet:
    173
    Sulla pitäisi ola koneella HP support assistant niminen ohjelma, katso sitä kautta mahdolisia päivityksiä ja asetuksia.
     
  21. *Trinity*

    *Trinity* Senior member

    Liittynyt:
    15.12.2014
    Viestejä:
    5,049
    Kiitokset:
    931
    Pisteet:
    173
    Mites ootko saanut ton näytöohjaimen pelittään normaalisti?
     

Jaa tämä sivu