1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ongelma Windows 8.1:n Windows update ei ole ikinä toiminut

Viestiketju Windows -ongelmat -osiossa. Ketjun avasi villakärpänen 16.04.2015.

 1. villakärpänen

  villakärpänen Newbie

  Liittynyt:
  16.04.2015
  Viestejä:
  2
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  1
  Moi!

  Eli otsikko kertoo suurimmaksiosaksi koko ongelmani. Minulla on ollut pöytäköne joulukuusta 2013 Windows 8.1-käyttöjärjestelmällä höystettynä. Ainoa ongelma on vaan se, että en ole koskaan päässyt päivittämään konettani, koska Windows update ei toimi. Se joko kaatuu, tai ns. lataa päivityksiä ikuisuuden ikinä pääsemättä mihinkään lopputulokseen. Onko muilla samaa ongelmaa/onko yleistä? Miten saan tämän korjattua?
   
 2.  
 3. sardelli

  sardelli Regular member

  Liittynyt:
  18.02.2013
  Viestejä:
  195
  Kiitokset:
  28
  Pisteet:
  38
  Suorita Windows 8.1 päivitysasennus uusimmalla Windows 8.1 asennusmedialla.

  Alla olevan linkin Windows 8.1 asennusmedia on ns. "November 2014 Rollup" eli siihen on integroitu valmiiksi suurin osa ennen joulukuuta 2014 ilmestyneet päivitykset.

  http://windows.microsoft.com/fi-fi/windows-8/create-reset-refresh-media

  Windows 8.1 päivitysasennus (Windows 8.1 asennusmedialta).

  - Voit päivittää Windows 8/8.1 -version Windows 8.1 Update -versioksi.

  - Voit myös tehdä "korjausasennuksen" samalla Windows 8.1 -versiolla mikä koneessa on asennettuna.

  - Kolmannen osapuolen virustorjuntaohjelman asennus kannattaa poistaa ennen päivitysasennuksen/korjausasennuksen aloittamista.

  Huom! Päivitysasennus/korjausasennus on käynnistettävä Windowsin työpöydältä USB/DVD-asennusmedialta tai avaa iso-tiedosto (Windows 8 resurssienhallinta osaa avata iso-tiedoston virtuaaliasemalle) ja sitten käynnistä asennusohjelma setup (setup.exe) tiedostosta. Jos joku muu ohjelma on asennettu avaamaan iso-tiedosto, silloin resurssienhallinta avaa iso-tiedoston virtuaaliasemalle, kun valitaan iso-tiedosto hiiren oikealla ja valitaan "Avaa sovelluksessa" -> "Resurssienhallinta".

  Huom! "Säilytä Windowsin asetukset, omat tiedostot ja sovellukset" (Keep Windows settings, personal files, and apps) valinta on näkyvissä päivitysasennuksessa/korjausasennuksessa vain, jos Windows 8.1 asennusmedian kieli on sama kuin asennusmedian jolla Windows 8/8.1 on asennettu. Valintaa ei ole näkyvissä esim silloin, jos Windows 8/8.1 on asennettu suomenkielisellä asennusmedialla ja Windows 8.1 asennusmedia on englanninkielinen tai jos Windows 8/8.1 on asennettu EN-GB asennusmedialla ja Windows 8.1 asennusmedia on EN-US. Huom! Sillä ei ole merkitystä minkä kielinen näyttökieli on asennettu Windows 8/8.1 asennuksen jälkeen.

  [​IMG]
   
 4. Tonttuman

  Tonttuman Regular member

  Liittynyt:
  11.01.2007
  Viestejä:
  198
  Kiitokset:
  22
  Pisteet:
  28
  Itselläni oli tämä sama ongelma, eli update jauhoi vain mutta mitään ei koskaan tapahtunut. Päivityksiä oli jonossa jo liki sata. Otin sitten urakaksi ja asentelin manuaalisesti niitä 2-3 päivityksen ryhmissä, kunnes valtaosa oli asenneltu. Tämän jälkeen automaattiasennuskin on mystisesti alkanut toimimaan.

  EDIT: ja "manuaalisesti" tarkoitan tässä tapauksessa että valitsin kerrallaan vain 2-3 päivitystä asennettavaksi kaikkien sijasta.
   

Jaa tämä sivu