1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Windows 7 Home Premium käynnistys ongelma

Viestiketju Windows -ongelmat -osiossa. Ketjun avasi rottis 13.10.2018.

  1. rottis

    rottis Regular member

    Liittynyt:
    24.09.2002
    Viestejä:
    202
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    28
  2.  
  3. rottis

    rottis Regular member

    Liittynyt:
    24.09.2002
    Viestejä:
    202
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    28
    :D:D:D

    Tästä Windows asennuksesta tuli oikein kunnon salapoliisi mysteeri. :eek::D

    Käynnistäminen onnistuu ihan oikein nyt eli kyllä on joku noista päivityksistä joka aiheittaa
    sen käynnistys ongelman nyt.

    Hui! :confused: Pitää heti mennä lisäämään sinne palautuspiste tilaan lisää tilaa että pysyy kauemmin
    palautuspisteet näkyvissä.


    R :)
     
  4. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    16,062
    Kiitokset:
    3,811
    Pisteet:
    223
    Asenna emon piirisarja-ajuri seuraavaksi niin jospa windows lakkaisi tuputtamasta sitä.
     
  5. rottis

    rottis Regular member

    Liittynyt:
    24.09.2002
    Viestejä:
    202
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    28

    Selvä aloitan sillä :D

    R :D
     
  6. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    5,072
    Kiitokset:
    1,026
    Pisteet:
    223
    Onko sinulla koneen kaikki ajurit tallella, jos on asenna ensin kaikki ajurit.

    Edit: niin , että laitehallinnan mukaan kaikki ajurit on ok.
     
    Viimeksi muokattu: 21.10.2018
  7. rottis

    rottis Regular member

    Liittynyt:
    24.09.2002
    Viestejä:
    202
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    28

    Ei asennu


    Advanced Micro Devices, Inc driver update for AMD SMBus

    Virhe
    Koodi 800F0242


    R :(
     
  8. rottis

    rottis Regular member

    Liittynyt:
    24.09.2002
    Viestejä:
    202
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    28
    Ei minulla ole kuin erillinen asennuslevy kuin sille uudelle näytönohjaimelle.

    R
     
  9. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    7,987
    Kiitokset:
    1,015
    Pisteet:
    243
    Ei ajureita pidäkän Microsoftin Updatesta asentaa, vaan laitevalmistajan tai emolevyn valmistajan sivulta.
     
  10. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    5,072
    Kiitokset:
    1,026
    Pisteet:
    223
    Joo, tuo on ongelma, yritin etsiä netistä siihen ajureita, mutta en onnistunut löytämään edes tukisivua. Ainoastaan jotain Driver Boosted sivujä löytyi, mutta niitä niiden epämääräisyyden takia voi suositella.

    Eikö koneen mukana aikoinaan koneen mukana tullut mitään ajurilevykettä vai onko tuo kone XP aikakauden tuote?

    edit: Löytäiskö kukaan mitään tukea koneelle netistä?
     
  11. rottis

    rottis Regular member

    Liittynyt:
    24.09.2002
    Viestejä:
    202
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    28
    Minulta löytyy tälläinen levy:

    2017 Drivers All in One DRIC X17 Professional
    ( ajureiden asennuskeskus )


    Löytyykö tällä levyllä kaikki ajurit??


    R ??
     
  12. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    5,072
    Kiitokset:
    1,026
    Pisteet:
    223
    Nyt kun vielä tietäisi kenen julkaisema ja mille laitteelle tuo?
     
  13. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    7,987
    Kiitokset:
    1,015
    Pisteet:
    243
  14. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    16,062
    Kiitokset:
    3,811
    Pisteet:
    223
    Kuukkelin mukaan taitaa olla joku kirjoitinajuri.

    Eihän tuolle koneelle tukea löydy mistään. Speccy https://www.ccleaner.com/speccy varmaan kertoo mikä piirisarja koneessa on ja sitten vaan ajuria sille.

    Edit: Näköjään 780g. Sitten vaan ajuria sille.
     
  15. rottis

    rottis Regular member

    Liittynyt:
    24.09.2002
    Viestejä:
    202
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    28
  16. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    5,072
    Kiitokset:
    1,026
    Pisteet:
    223
  17. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    16,062
    Kiitokset:
    3,811
    Pisteet:
    223
    Eli tuosta 1pertin linkistä valitset seiskan (oliko se sulla 32 vai 64 bittiä?), lataat ja asennat ajurin.
     
  18. rottis

    rottis Regular member

    Liittynyt:
    24.09.2002
    Viestejä:
    202
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    28
    HEH! :D

    USB tikku on kovassa kulutuksessa nyt tällä hetkellä.
    Välillä se on siinä asennettavassa tietokoneessa, sitten tässä tietokoneessa jolla olen kirjaantuneena
    tänne foorumille ja photobuckettiin. Että saa ne kuvaruutu kaappaus kuvat siirettyä koneelta toiselle
    ja sinne netti-albumiin ja sieltä tänne.

    Tässä olisi nyt Speccy kuvat:


    http://i277.photobucket.com/albums/kk41/kellokanerva/Systeemi 22.10.2018-1.jpg

    http://i277.photobucket.com/albums/kk41/kellokanerva/Systeemi 22.10.2018-2.jpg



    R :D
     
  19. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    16,062
    Kiitokset:
    3,811
    Pisteet:
    223
    Joo, speccy varmisti asian. Eli tuosta 1pertin linkistä windows 7 64-bit edition ja sieltä amd chipset driver.

    Eiköhän tuo vielä kuntoon saada.
     
  20. rottis

    rottis Regular member

    Liittynyt:
    24.09.2002
    Viestejä:
    202
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    28

    Toivottavasti :D

    Mitä mieltä muut on? Mutta minusta alkaa näyttää siltä että se ensimmäinen arvioni osui ihan oikeaan?
    Että joku päivitys sen Windowsin sai sekaisin.


    Olen nyt sammutellut ja käynnistellyt konetta jo useamman kerran ja ei ole ongelmia ollut,
    nyt kun se päivitystoiminto on otettu pois päältä ja yhtään päivitystä ei ole päässyt itse tulemaan
    Windowsiin.

    Ne päivitykset varmaankin kannattaa laittaa ihan aina muutama kerrallaan??
    Ja sillä lailla eliminoida ne ongelmalliset pois kun koneen voi aina sitten palauttaa kun, tekee
    niitä palautuspisteitä ennen päivittämistä??

    R :)
     
  21. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    16,062
    Kiitokset:
    3,811
    Pisteet:
    223
    Näyttäisi siltä että jatkuvasti epäonnistuva amd-päivitys sotkee koneen. Toivottavasti. Kun asennat oikean piirisarja-ajurin niin sitä ei pitäisi tulla enää. Pakko piirisarja-ajuri muutenkin on asentaa. Kone ei toimi kunnolla ilman sitä.
     
  22. rottis

    rottis Regular member

    Liittynyt:
    24.09.2002
    Viestejä:
    202
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    28

    Se ajuri ohjelma levy on tämmöinen mutta viime vuoden malli nähtävästi.


    https://www.huuto.net/kohteet/ajuriohjelma-pro-sis-win-1087-ja-office-lataus/483076557


    R :)
     

Jaa tämä sivu