1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ongelma Windows 7 hiiriongelma

Viestiketju PC:n rautaan liittyvä keskustelu -osiossa. Ketjun avasi Kosmanen 20.11.2018.

  1. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    5,427
    Kiitokset:
    1,079
    Pisteet:
    223
    Olen yrittänyt saada selvää siitä, mistä /miten yrität asentaa niitä jos DVD, USB ja netti ei toimi tai ole käytettävissä?
     
  2.  
  3. Kosmanen

    Kosmanen Member

    Liittynyt:
    13.03.2010
    Viestejä:
    94
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Windowsin laitehallinnasta.... Netistä en pääse lataamaan, windows updatesta en pääse lataamaan. En tikulta. En dvd levyltäkään.
     
  4. Kosmanen

    Kosmanen Member

    Liittynyt:
    13.03.2010
    Viestejä:
    94
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Hyvä kysymys. Sitä tässä koitan keksiä.
     
  5. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    5,427
    Kiitokset:
    1,079
    Pisteet:
    223
    Laitehallinasta et voi ladata ajuria, jota koneella ei ole, ilman nettiä.

    Edit: onko sinulla mahdollista käyttää toista konetta, jolla ladata ajurit.
    Edit: onko sinulla emon ajurilevyke?
     
    Viimeksi muokattu: 23.11.2018
  6. Fredor

    Fredor Regular member

    Liittynyt:
    08.02.2017
    Viestejä:
    128
    Kiitokset:
    31
    Pisteet:
    38
    Helpoimmalla taidat päästä kun vaan suosiolla lisäät Asrockin ohjelmalla ajurit asennusmedialle ja asennat Windowsin uudelleen. Muuten tästä hommasta ei näytä tulevan mitään.

    Tai sitten asennat kympin jossa ajurit on valmiina. Kymppiin taitaa vielä toimia seiskan avainkin.
     
  7. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    8,270
    Kiitokset:
    1,055
    Pisteet:
    243
  8. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    5,427
    Kiitokset:
    1,079
    Pisteet:
    223
    Kymppiin kävi pari päivää sitten aktivointiin seiskan tuoteavain (käy kai edelleen), kun vaan lataa nykyistä käyttöjärjestelmääsi vastaavan kymppi version.
    Tässäkin tarviit toisen koneen, jolla lataat kympin.

    Jos vielä vastaisit tuosta emon ajurilevykkeestä. Jos et halua kymppiin siirtyä, niin hanki ulkoinen DVD-asema, jolla voi emon ajurilevykkeltä asentaa ajurit.
    Suurin ero on laitteiden koossa, ei oikeastaan missään muussa.
     
  9. Fredor

    Fredor Regular member

    Liittynyt:
    08.02.2017
    Viestejä:
    128
    Kiitokset:
    31
    Pisteet:
    38
    Tuo tietty vähän hankaloittaa jos ei ole toista konetta käytettävissä.
     
  10. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    8,270
    Kiitokset:
    1,055
    Pisteet:
    243
    Miten tuo kävisi, kun USB:lle ei ole ajureita? Tarvittais kai SATA-liitäntäinen DVD?
     
    tarantella kiitti tästä.
  11. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    5,427
    Kiitokset:
    1,079
    Pisteet:
    223
    Totta, se pitää olla sisäinen sata asema (hinta 10-20€). Käytettykin kävisi.
    Jos kotelossa ei ole DVD:lle paikkaa, se ei ole ongelma. Voi olla pelkästään johdon päässä sen aikaa, että saa ajurit siirrettyä.
     
  12. Kosmanen

    Kosmanen Member

    Liittynyt:
    13.03.2010
    Viestejä:
    94
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Jooh ei oo emon levykettä talles. On toinen kone mil hoitaa kaikki. Taidan asentaa koko roskan uusiks ja asentaa siihen sen ajurit asennusmedialle niinkun Fredor vinkkas.

    Kävi mielessä et metsästän käytetyn dvd aseman ja lyön kiinni ja poltan ne jotenki siihen tyhjällä levyllä. Mut noh saa nähdä.

    Kiitos kaikille vastauksista
     
  13. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    5,427
    Kiitokset:
    1,079
    Pisteet:
    223
    Jos sinulla on toinen kone, niin sittenhän ei ole mitään ongelmaa. Ymppäät ajurin asennusmediaan USB:lle ja teet kokonaan uuden puhtaan asennuksen.
    Toisella koneella voit ladata tarvittaessa koneen kaikki ajurit itsellesi ja vaikka Windows 10:n jos haluat muuttaa sen ja aktivoida seiskan tuotelisensillä.

    Nyt en oikein vaan ymmärrä, miksi olet asian kanssa pähkäillyt, kun käytössä on toinen kone joka toimii. Sen avulla saat tehtyä oikeat asiat. Jos kertoisit, mikä on ongelma, niin varmaan täällä osattaisiin neuvoa.

    Tänne pitäisi vaan osata tuoda mahdollisimman selkeästi, mikä on ongelma ja kertoa kaikki, mikä siihen on johtanut, niin yleensä ne ratkeaa.
     

Jaa tämä sivu