1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Windows 7 Dell Aktivointi

Viestiketju Windows -ongelmat -osiossa. Ketjun avasi xxqueeenxx 30.04.2014.

 1. xxqueeenxx

  xxqueeenxx Member

  Liittynyt:
  06.06.2011
  Viestejä:
  2
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Moi! Hommastin tuollaisen Dell OEM Windows 7 vanhempien vanhaan xp:seen. Ongelma on nyt kuitenkin se että asennetuuani tuon Windows 7 niin aktivointi ei onnistu kun tuo product key ei ole se 5x5 sarja vaan 5-5-9-5 muotoinen. Puhelimella pitäisi kait aktivoida mutta ei sekään tunnu onnistuvan kun ei tuossa aktivoinnissa ole sitä muita tapoja joilla voisi aktivoida vaan se kohta korvattu jollain "Dell auttaa sinua ratkaisemaan ongelman" kohdalla, mistä ei ole mitään hyötyä. Mitäs tässä nyt sitten pitäisi tehdä. Se vielä piti sanoa että nyt tuossa näyttää että 3pvä automaattiseen aktivointiin. Aktivoituukohan wintoosa silloin vain valittaakohan sitten ettei ole aito?

  Kiitos avusta!
   
 2.  
 3. Tumpelo666

  Tumpelo666 Regular member

  Liittynyt:
  09.01.2010
  Viestejä:
  1,265
  Kiitokset:
  21
  Pisteet:
  48
  Kolmen päivän jälkeen yrittää aktivoida, jos ei onnistu niin itkee, että ei ole aito.

  http://forums.anandtech.com/showthread.php?t=324779
   
 4. xbkrypt0n

  xbkrypt0n Active member

  Liittynyt:
  16.06.2010
  Viestejä:
  3,154
  Kiitokset:
  120
  Pisteet:
  73
  Windows Loaderilla tai vastaavalla työkalulla näkee sekä aktivointiavaimen mihin se Dellin versio Windows 7:stä on sen muuntanut ja sillä voi myös aktivoida Windowsin pysyvästi. Ei ehkä se laillisin tapa, mutta helpoin.

  Laillinen tapa saattaa tarkoittaa sitä, että asennat pelkästään dellin sertifikaatin ja ajat aktivointiavaimen (jonka näet esim. Windows Loaderilla) uudelleen koneeseen jolloin Windows aktivoituu. Toinen vaihtoehto on, että se aktivointiavain tarvitsee SLIC kaveriksi ja jos sitä ei emolevyltä löydy, niin se pitää sinne pistää joko muokatulla BIOSsilla tai WindSLIC muokatulla PCI-verkkokortilla. Molemmat tavat ovat vaikeita ja BIOS päivitys voi mennä ketuiksi, joten se Windows Loader on turvallisin tapa aktivoida se winkkari.
   

Jaa tämä sivu