1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Windows 7 Aikarajat (Kuinka Ne Poistetaan Kokonaan Koneelta?)

Viestiketju Windows -ongelmat -osiossa. Ketjun avasi Minipiip10 31.03.2016.

 1. Minipiip10

  Minipiip10 Newbie

  Liittynyt:
  31.03.2016
  Viestejä:
  1
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  1
  Morjens.

  Eli onko mitään keinoa poistaa nuo Windows 7 aikarajat Windowsin kansioista kokonaan, jottei admini voi asettaa niitä kellekään? Tai jotenkin ettei aikajaroja voi laittaa koskaan uudestaan päälle.

  Miksi tulin kysymään tätä?

  Koska isäni on tavannut laittaa NIIN MONEN vuoden aikana näitä päälle oman koneensa käytön rajoitukseksi.... No minkä takia?? - ´´Koska te pelaatte liikaa pelejä´´ ....
  Näin se sanoo, mikä ei todellakaan pidä paikkaansa. EN VAIN JAKSA TÄTÄ SAMAA SONTAA.

  Joten olis kiva, jos te Windows Expertit osaisitte vastata tähän.
   
 2.  
 3. 1pertti

  1pertti Senior member

  Liittynyt:
  10.09.2008
  Viestejä:
  6,499
  Kiitokset:
  658
  Pisteet:
  173
  Valitettavasti asia on noin, että tietokoneen omistaja voi administraattorina asettaa mm. tuollaisia käyttörajoja. Ikävää, että sinulla ja isälläsi on noin erilaiset käsitykset peliajoista. Voit tietysti yrittää keskustella aikarajoista, mutta sinun täytyy kuitenkin tyytyä siihen, että isäsi käsitys lopulta ratkaisee. Uskoisin, että kodin ilmapiirille on hyväksi, että sopeudut hyväksymään tilanteen ennemmin kuin pyrit hakkeroimaan isäsi konetta. Sen sijaan voit purkaa pahaa oloasi tällaiseen off-topic-vastaukseen.
   
  rick79 kiitti tästä.
 4. rick79

  rick79 Senior member

  Liittynyt:
  15.02.2009
  Viestejä:
  5,123
  Kiitokset:
  546
  Pisteet:
  173
  Juuri noin.. Koneen hakkerointi ei ainakaan tilannetta paranna.. Todennäköisesti tulee banni koneelle kokonaan. Kannattaa miettiä niitä seurauksia ennen ku tekee mitään.
   
 5. Heny1000

  Heny1000 Newbie

  Liittynyt:
  16.10.2015
  Viestejä:
  4
  Kiitokset:
  1
  Pisteet:
  3
  Niin.. Kiitos.
   
 6. Heny1000

  Heny1000 Newbie

  Liittynyt:
  16.10.2015
  Viestejä:
  4
  Kiitokset:
  1
  Pisteet:
  3
  [OkeiE="rick79, post: 5095068, member: 948842"]Juuri noin.. Koneen hakkerointi ei ainakaan tilannetta paranna.. Todennäköisesti tulee banni koneelle kokonaan. Kannattaa miettiä niitä seurauksia ennen ku tekee mitään.[/QUOTE]
  Okei, kiitosta.
   
 7. faggotti

  faggotti Regular member

  Liittynyt:
  01.04.2015
  Viestejä:
  150
  Kiitokset:
  34
  Pisteet:
  38
  Jeah, noi on vähän niin ja näin nämä "aikuiset" ketkä "tietävät" mikä on "meille" paras. Itse kuitenkin olen saanut elää aika vapaan lapsuuden, pelasin mitä pelasin ja katsoin mitä katsoin, joten olisi aika tekopyhää nyt alkaa esittämään "fiksua aikuista" (en koskaan sellaiseksi oppinut). Tuohon VHS-aikaan kaiken sensuurin kiertäminen oli vielä jännittävä seikkailu ja siinä samalla oppi asian jos toisen teknologiasta, sekä ihmisten kanssa vuorovaikuttamisesta. Nuo pari muuta tuossa yläpuolella puhuivat ihan fiksuja, mutta kuka halua aina elää fiksusti? Elämä on seikkailua ja loppujen lopuksi kysymys on kuitenkin vain videopeleistä. Isäsi tuskin tulee kuitenkaan tajuamaan tätä puolta asiasta ja ottaa sen melko vermasti henkilökohtaisesti jos menet ja hakkeroit aikarajat auki. En siis tunne isääsi lainkaan ja vain oletan, että hän käyttäytyy kuten suurin osa ihmisistä, joiden henkilökohtaista omaisuutta kopeloidaan ilman lupaa. Eli vaakakupissa painaa seikkailu ja oma halu pelata vs. moraali ja perheen lakeja vastaan kapinoiminen, asiaan liittyy varmasti vielä jotain rikosoikeudellisia seuraamuksia, mikäli isäsi haluaa saattaa sinut teostasi edesvastuuseen (onhan tämänlaisiakin hulluja olemassa). Näiden asioiden valossa osaat varmaan itse tehdä oman ratkaisusi.

  Tuossa selkeen oloinen tutoriaali, mikä tuli ensimäisenä vastaan:
  http://www.tech-recipes.com/rx/7264/warning-to-parents-how-to-bypass-time-limits-in-windows-7/

  Kunhan läksyt ja hommat on tehty niin vapaa-ajalla voi minun puolestani harjoitella vaikkapa hakkerointia.
   
 8. *Trinity*

  *Trinity* Senior member

  Liittynyt:
  15.12.2014
  Viestejä:
  3,273
  Kiitokset:
  660
  Pisteet:
  123
  Ihan sillain varoitkusen sanana aloittajalle, jos houkutus kokeilla tuota linkin ohjetta kasvaa liian suureksi, niin sitten varoivaisesti ettet sotke koko konetta. voi pelaamiset loppua kokonaan.
   
 9. faggotti

  faggotti Regular member

  Liittynyt:
  01.04.2015
  Viestejä:
  150
  Kiitokset:
  34
  Pisteet:
  38
  Jeah.

  Tulee mieleen hauska tapaus omasta nuoruudesta, kun piti saada lisää kovalevy kapasiteettia käyttöön ja 40 meganen kovo oli partioitu C:lle ja D:lle. Eivät olleet partiot tasapaksuja ja jossain ihmeen älynväläyksessä päätin siirtää C:n tiedot D:lle, että saisin peleilleni lisää tilaa. LOL ja sitten ajeltiin iskän kanssa Järvenpään Data-Mikroon, kun kone oli mystisesti mennyt solmuun. Niin sitä oppittiin kantapään kautta miten primääri partio käyttöjärjestelmineen eroaa sekundäärisestä.
   
 10. Whatta Heck

  Whatta Heck Senior member

  Liittynyt:
  16.09.2011
  Viestejä:
  8,490
  Kiitokset:
  952
  Pisteet:
  173
  Kesätöihin ja ostaa sillä tienestillä oma kone?

  ^ Tuli hieman tylysti laitettua niin lisäkommentti lienee paikallaan. Ensimmäinen asia on perheessä oleva rauha. Toki nuoruusiässä kuplii ja asiat ovat mielenkiintoisia vaikkei aina olisikaan kannattavia. Mustelmia, vaikka henkisiäkin saa ja niistä kannattaa oppia. Sitä elämän koulua...

  Tuumailisin että edellä oleva johtaisi jonkinlaiseen vastuun tuntoon. Jos roskapussin viemisestä saa vitosen tai imuroinnista kympin niin silloin on jokin yhteys katkennut normaaliin arkeen, imho. Edelleen, perheessä asiat tehdään yhdessä ja kunnioitus vaikkapas vanhemman huoltajan konetta kohtaan aikaansaapa kiinnostus..... antaa olla. Ei kannata purra ruokkivaa kättä, kuuluu sanonta.

  Tätä tarkoitin tuolla alussa mainitsemallani jutulla. Onko itse hankittu valuutta poissuljettu asia? Itse leikattu nurmikko tuoksuu paljon paremmalle kuin toisen leikkaama ja siitä saa sen kympin taskuun jolla voi ostaa lompakon. Pienistä puroista saattaa kasvaa jotain kunhan on sitä peräänkuulutettua kärsivällisyyttä. Sitä kun ei voi ostaa rahalla.

  Jonkun mielestä paatosta, omasta mielestäni ollaan asiassa jossa asennemuutos olisi paikallaan. Kaikki ei tapahdu klikkaamalla.

  thinking.PNG
   
  Viimeksi muokattu: 02.04.2016
 11. Heny1000

  Heny1000 Newbie

  Liittynyt:
  16.10.2015
  Viestejä:
  4
  Kiitokset:
  1
  Pisteet:
  3
  Kiitos ajastasi. :)
   
 12. Heny1000

  Heny1000 Newbie

  Liittynyt:
  16.10.2015
  Viestejä:
  4
  Kiitokset:
  1
  Pisteet:
  3
  Kiitos näistä kaikista. Mutta haluan kuitenkin pysyä kaidalla polulla, etten rupea hackeroimaan. :D
   
  Whatta Heck kiitti tästä.

Jaa tämä sivu