1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Windows 10 uuteen koneeseen lataus epäonnistui

Viestiketju Windows -ongelmat -osiossa. Ketjun avasi MarikaSu 17.03.2017.

 1. MarikaSu

  MarikaSu Newbie

  Liittynyt:
  17.03.2017
  Viestejä:
  1
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  1
  Pojalle tuli eilen uusi kone, johon yritimme ladata windows 10 usb-tikulta. Seurasimme annettuja ohjeita siihen saakka että tuli ilmoitus suurinpiirtein näin "poista asennustietoväline ja käynnistä kone uudelleen asennustietovälineen kautta". Valitettavasti en enää muista tarkalleen, mitä siinä luki.

  Sen jälkeen yritimme vielä asentaa Windowsia "vaativan" asennuksen kautta, mutta asennus peruutettiin ja päätimme yrittää seuraavana päivänä uudelleen.

  Sen jälkeen poika itse on vielä käynyt koneella, eikä tietoa ole mitä hän on tehnyt. Ilmoitti vain, että asennus onnistui.

  Nyt tilanne on se, että kun konetta yrittää käynnistää, ilmoittaa kone "Tietokone käynnistyi odottamatta uudelleen, tai siinä ilmeni odottamaton virhe. Windows asennusta ei voida jatkaa. Voit asentaa Windowsin käynnistämällä tietokoneen uudelleen valitsemalla OK ja aloittamalla sitten asennuksen uudelleen"
  Mutta uudelleen käynnistys ei auta asiaa, vaan sama viesti tulee uudelleen. Kone ei reagoi mihinkään, eikä esim. vikasietotilassa käynnistys onnistu.
   
 2.  
 3. Näppishemmo

  Näppishemmo Regular member

  Liittynyt:
  09.03.2017
  Viestejä:
  497
  Kiitokset:
  75
  Pisteet:
  28
  Eikun vaan uudestaan Windows 10 asennus käyntiin alustaen levyn. Hoituu ehkä nopeiten ongelma.
   

Jaa tämä sivu