1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Windows 10 uudelleen asennus

Viestiketju Windows -ongelmat -osiossa. Ketjun avasi kandalf 13.12.2016.

 1. kandalf

  kandalf Member

  Liittynyt:
  19.01.2011
  Viestejä:
  88
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Moi ois tarkoitus vanhempieni läppäriin Fujitsu Notebok NH570 asentaa widows 10 uudestaan kun on kone mennyt sen verran hitaaksi. Saako tuolla microsoftin sivulla https://www.microsoft.com/fi-fi/software-download/windows10/ olevalla - asennustyökalulla - asennettua windows kympin vai tarviiko viellä lisäks windows kympistä isotiedoston asennusta varten , sit viellä kysyisin kun tuolla toisessa keskustelussa neuvottiin Windows 10:n uudelleen asennus on hyvin yksinkertaista...Windows Updaten kohdalta vain painat kohdasta Reset Pc...Windows 10:n asentuu ilman mitään asennusmedioita uudestaan... mistä löydän windows kympistä ton windows update kohdan kun en ainakaan ohjauspaneelista sitä löytänyt ja tekeekö toi asennus puhtaan uudelleen asennuksen.
   
 2.  
 3. *Trinity*

  *Trinity* Senior member

  Liittynyt:
  15.12.2014
  Viestejä:
  3,442
  Kiitokset:
  697
  Pisteet:
  123
  En itse kyllä asentaisi windowsia uudestaan vain jos kone on hidastunut, mutta jos haluat tehdä näin niin.

  Windowsin omat palautusvaihtoehdot löydät seuraavasti.

  Käynnistä-valikko - Asetukset - Päivittämminen ja suojaus - Palauttaminen - Palauta tietokoneen oletusasetukset.

  Tuossa voi valita jätetäänkö omati tiedostot (tarkoittaa lähinä kuvia, musiikkia ja vastaavia) vai tyhjennetäänkö koko C: asema samalla.

  Tuo linkkaamasi media creation tool on kätevä ja sillä voit joko luoda asennus USB:n tai DVD levyn. Jompi kumpi on hyvä olla jokatapauksessa olemassa. Siinäkin tapauksessa jos käyttää windowsin omaa palautusta, jos se sattuu vaatimaan asennumediaa jossain vaiheessa tai jos jokin menee uudelleen asennuksen aikana vikaan. Tai jos tulevaisuudessa syystä tai toisesta tarvitsee asnnusmediaa.

  Tai voit myös valita "Päivitä tämä tietokone nyt" vaihtoehdon, jolloin ei tarvitse luoda asennusmediaa vaan media creation tool hoitaa asennuksen.
   

Jaa tämä sivu