1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Windows 10 - Keskustelu

Viestiketju Windows -ongelmat -osiossa. Ketjun avasi *Trinity* 29.07.2015.

  1. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    15,727
    Kiitokset:
    3,731
    Pisteet:
    223
    Kun ryysis ei toimi niin onhan se vähän surullista.

    Neljäs päivä tuli vuosi täyteen siitä kun lykkäsin päivityksiä 365 vuorokaudella. Ei ole vieläkään rikkonut konetta. Pitää koputella puuta. Jospa billy olisi unohtanut minut. Vaikka eipä sillä, alkaa tuo olla uudelleenasennuksen tarpeessa muutenkin.
     
  2.  
  3. *Trinity*

    *Trinity* Senior member

    Liittynyt:
    15.12.2014
    Viestejä:
    4,508
    Kiitokset:
    840
    Pisteet:
    123
    Crysis? Mulla on se ja ainakin aikaisemmin se on tominut, pitääkin testata jossain vaiheessa vieläkö toimii.
     
  4. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    15,727
    Kiitokset:
    3,731
    Pisteet:
    223
    Joo. Ei toimi.
     
  5. *Trinity*

    *Trinity* Senior member

    Liittynyt:
    15.12.2014
    Viestejä:
    4,508
    Kiitokset:
    840
    Pisteet:
    123
  6. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    15,727
    Kiitokset:
    3,731
    Pisteet:
    223
    Ei se hassua ole, vaan h******* ärsyttävää. Steamissakin on myynnissä paljon pelejä jotka ei nykykoneilla toimi.

    Ryysis ei vaan käynnisty, vaikka miten kikkailisi.
     
  7. WinLix

    WinLix Regular member

    Liittynyt:
    22.02.2018
    Viestejä:
    435
    Kiitokset:
    76
    Pisteet:
    38
    Näiden vanhojen pelien toimivuus on tosiaan arpapeliä. Joidenkin Win10 koneissa peli toimii heittämällä mutta joidenkin ei. Esimerkiksi The Sims 2. Se lähti toimimaan vasta sitten kun eräs foorumilainen ryhtyi ratkomaan ongelmaa ja löysi/teki tarvittavat korjaustiedostot.
     
  8. eklu

    eklu Regular member

    Liittynyt:
    25.11.2003
    Viestejä:
    463
    Kiitokset:
    14
    Pisteet:
    28
    Päivitin windows edgeen, nyt tulee mainoksi esim juutube videoihin eikä millään pois.
     
  9. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    9,874
    Kiitokset:
    1,233
    Pisteet:
    223
    Käytän Chromea ja blokkaria niin ei tule mainoksia. Nämä ovat aina valintajuttuja. Toki ymmärrän mainostulot yms. mutta blokkaritkin saa halutessaa päälle ja poiskin.

    Hyvä jos Edge saa lisävauhtia. Monillakin käyttäjillä se on oletus selaimena. Jospa kehitys kehittyisi kuten komponentitkin.
     
  10. WinLix

    WinLix Regular member

    Liittynyt:
    22.02.2018
    Viestejä:
    435
    Kiitokset:
    76
    Pisteet:
    38
    Edgeen saa nyt samat laajennukset kuin Chromeenkin eli Ublock Origin asennukseen niin häipyy mainokset.
     
  11. *Trinity*

    *Trinity* Senior member

    Liittynyt:
    15.12.2014
    Viestejä:
    4,508
    Kiitokset:
    840
    Pisteet:
    123
  12. eklu

    eklu Regular member

    Liittynyt:
    25.11.2003
    Viestejä:
    463
    Kiitokset:
    14
    Pisteet:
    28
    Ennen esim iltalehden furheilu foorumilta formulat luetut jäi vaaleammaksi muttei enään vaan kaikki on niinku lukemattomia. Paljon on saanut säätämällä paremmiksi mutta iso virhe se oli asentaa ja turha lienee poistaa kun jossain päivityksessä se kumminki tulee.
     
  13. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    4,625
    Kiitokset:
    960
    Pisteet:
    123
    "Vanha koira ei opi haukkumaan".:) Tuli mieleen tällainen vanha sanonta, kun noiden uusien juttujen kanssa on vaikeaa. Uusien asioiden kanssa sinnikkyys kuitenkin palkitaan. Harvoin niillä suurta takapakkia otetaan, vaikka joskus tuntuukin, ettei pysy kehityksen mukana. Totutut asiat ovat vaikeimpia muuttaa.

    Aikaa tuosta päivityksestä on tainnut kulua jo niin kauan, ettei palautuspisteistä ole enää hyötyä.
    Vastasuudessa kannattaa muistaa jos joku uusi ohjelma ei sovi käteen, on poistaa se heti palautuspisteestä jos ei ole mahdollista ohjelmanhallinnasta sitä tehdä.

    Aina voit kuitenkin palata takaisin Internet Explorerin käyttäjäksi. Ainakin niin kauan, kun se vielä löytyy Windows apuohjelmat ohjelmaosiosta.
     
  14. eklu

    eklu Regular member

    Liittynyt:
    25.11.2003
    Viestejä:
    463
    Kiitokset:
    14
    Pisteet:
    28
    Ei ku Edge oli heti mun mielestä hyvä, siis en mä kaikkea uutta heti tyrmää. Vaimo ei pääse firman toiminnanohjaukseen nyt mun koneella vaan joutuu käynnistämään läppärinsä. Kyllä normi surffailu sujuu ihan jees ja kait pian tulee jokin korjaus.
     
  15. *Trinity*

    *Trinity* Senior member

    Liittynyt:
    15.12.2014
    Viestejä:
    4,508
    Kiitokset:
    840
    Pisteet:
    123
    Syy on jossain muualla, uusimalla edge versiolla luetut uutiset näkyy harmaana normaalisti.
    Tarkista onko edgestä varmasti uusin päivitys. Asetukset (kolme pistettä oikeassa yläkulmassa) Asetukset - Tietoja Microsoft edgestä.
     
  16. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    4,625
    Kiitokset:
    960
    Pisteet:
    123
    Piti käydä testaamassa. Luetut ovat harmaalla.

    Edge.PNG
     
  17. eklu

    eklu Regular member

    Liittynyt:
    25.11.2003
    Viestejä:
    463
    Kiitokset:
    14
    Pisteet:
    28
    On uusin versio ja jossain sivuilla toimii tämä et näkee onko luettu, luen aina niin että avaa uudessa välilehdessä.
     
  18. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    4,625
    Kiitokset:
    960
    Pisteet:
    123
    Ei sinulla hiiressä ole takaisin paluu nappia? Toimii helpommin ja nopeammin, kun vaan klikkaa auki ja hiirestä paluu takaisin, kun luettu.
     
  19. eklu

    eklu Regular member

    Liittynyt:
    25.11.2003
    Viestejä:
    463
    Kiitokset:
    14
    Pisteet:
    28
    On kyllä mutta olen niin tottunut tuohon avaa uudessa välilehdessä.
     
  20. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    4,625
    Kiitokset:
    960
    Pisteet:
    123
    ^
    Tuo on työläämpi tapa avata.
    Kokeilin vielä MTV:tä, Iltasanomia ja Iltalehteä, niin kaikissa luettu muuttuu aina harmaaksi, klikkaa sitten auki tai avaa uudessa välilehdessä.
    Nyt tutkimaan, sinulla jossain on jotain hämminkiä.

    Edit: YLEn uutissivustolla tuo ei toimi.
     
    Viimeksi muokattu: 13.02.2020 klo 13.56
  21. *Trinity*

    *Trinity* Senior member

    Liittynyt:
    15.12.2014
    Viestejä:
    4,508
    Kiitokset:
    840
    Pisteet:
    123
    Pitäisi toimia ylelläkin normaalisti. Edge versio 80.0.361.50

    yleedge.
     

Jaa tämä sivu