1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ratkaistu Windows 10 jumittuu työpöydälle

Viestiketju Windows -ongelmat -osiossa. Ketjun avasi Koooos 11.08.2016.

 1. Koooos

  Koooos Newbie

  Liittynyt:
  11.08.2016
  Viestejä:
  3
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  1
  Hei, asensin Windowsin kymppiin tänään jonkin normaalia suuremman päivityksen ja tietokone päivittikin sitä n. 20min. Tämän jälkee kirjauduin normaalisti sisään, mutta jumitteli kauheasti ja sovellukset aukesivat hitaasti. Päätin käynnistää koneen uudelleen jos se auttaisi, mutta tilanne paheni entisestään ja käynnistyksessäkin kesti normaalia pitempään. Kun käynnistän Windowsin, niin lukitusnäyttö jumittelee hieman, mutta pääsen kuitenkin kirjautumaan sisään. Tämä jälkeen työpöytä aukeaa, mutta mitkään sovellukset eivät. Pystyn liikuttamaan hiirtä, mutta en pysty painamaan mitään vaan tehtäväpalkki ja koko työpöytä on täysin jäätyneenä ja jos kokeilen klikkailla kaikkialta, saattaa hetken kuluttua tulla ilmoitus "Microsoft Windows Sovellus ei vastaa. Ohjelma voi vastata, jos odotat. Haluatko lopettaa tämän prosessin?", mutta en kuitenkaan pysty painamaan mistään. Olen virtanapista muutaman kerran sammuttanut tietokoneen, koska sammutusnappia ei pääse painamaan. Käynnistin koneen myös vikasietotilassa jolloin kaikki toimi suht. normaalisti.

  Tietokoneena n. vuoden vanha Acerin pöytäkone.
   
 2.  
 3. 1pertti

  1pertti Senior member

  Liittynyt:
  10.09.2008
  Viestejä:
  6,600
  Kiitokset:
  677
  Pisteet:
  173
  Viimeksi muokattu: 11.08.2016
 4. Koooos

  Koooos Newbie

  Liittynyt:
  11.08.2016
  Viestejä:
  3
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  1
  Kokeilin tuota palautuspisteeseen palauttamista vikasietotilassa, mutta se ei onnistunut ilmeisesti vikasietotilan vuoksi. Normaalilla käynnistyksellä se ei tulisi onnistumaan, koska koko tietokone on jo jumissa kun pääsen työpöydälle.

  Kyse voi olla myös tuosta minkä linkkasit. Tosin minulla jäätyy kokonaan heti käynnistyksessä. Taisin kokeilla vikasietotilassa palauttamista aiempaan koontiversioon, mutta siitä napista ei muistaakseni tapahtunut oikein mitään. Voisin sen vielä huomenna katsaista uudelleen.
   
 5. Koooos

  Koooos Newbie

  Liittynyt:
  11.08.2016
  Viestejä:
  3
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  1
  Vein tietokoneen takuuhuoltoon ja siellä olivat vaihtaneet muistikamman.
   

Jaa tämä sivu