1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

windows 10 jumittaa

Viestiketju Windows -ongelmat -osiossa. Ketjun avasi jormakalevi 26.02.2020.

  1. jormakalevi

    jormakalevi Newbie

    Liittynyt:
    26.02.2020
    Viestejä:
    3
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    hei
    ostin viikko sit käytetyn packart Bell pöytäkoneen jossa Windows 10 asennettuna
    asensin itse firefoxin selaimeksi ja mm skannerin, avast virustorjunnan ,Adobe riederin
    nyt kone ruvennut meneen jumiin kun on 2h käyttämättä ruudusta häviää lähes kaikki
    viimeks tuli ilmoitus

    applicationframeHost.exe sovellusvirhe
    käsky osoitteessa 0X00007FF8E11F7951 viittasi muistiin osoitteessa 0X0000000000000030.
    muisti ei voi olla read
    poistin jo aikaisemmin tuon lasentamani firefoxin varmuuden vuoksi

    eikä saa sammumaan muuten virtakykintä painamalla joka ei ole hyvä keino

    ideoita peliin ??
    kaveri käski ajamaan sfc-scannow kokeilen jos se kertois jotakin
     
  2.  
  3. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    7,861
    Kiitokset:
    986
    Pisteet:
    193
    Mikä mahtaa olla tuo skanneri, jonka mainitsit?

    Tämmöistä tietoa löytyi tuosta virheestä:

    applicationframehost.exe - Application error
    The instruction at "0x????????" reference memory at "0x00000000". The memory could not be read.

    The causes of the error message and possible solutions:

    • Faulty program code. Signal the error to the application's developer, and try installing a newer version.
    • It's possible that there isn't enough memory available for the application. Free up memory be temporarily stopping some applications or services.
    • It's possible that a hardware component of your computer is malfunctioning. Have the hardware components of your computer checked, with special attention to the RAM modules.
    http://exescan.net/exes/a/applicationframehost-exe-file

    Jos kyse on jonkun sovelluksen ongelmasta, niin ennen kuin Firefoxia epäilisin Avastia, mutta en tarkoita, että syy olisi nyt siinä.

    Nuo muistit voit testata Memtestilla. Asenna se muistitikulle, boottaa siltä ja anna pyöriä hyvän aikaa eli paljon enemmän kuin yhden kierroksen.
    https://www.memtest86.com/
     
  4. jormakalevi

    jormakalevi Newbie

    Liittynyt:
    26.02.2020
    Viestejä:
    3
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    tässä pari ilmoitusta ensimmäinen sfc-scannow ajon jälkeen toinen aamulla kun jätin koneen yöksi käyntiin,,konehan toimii toistaiseksi normaalisti kun vaan käyttää sitä tunnin välein
     

    Liitetyt tiedostot:

  5. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    4,990
    Kiitokset:
    1,014
    Pisteet:
    173
    Et vastannut vielä aloitusviestisi scannerista, mikä se on?
    Premieropinion viittaa johonkin haittaohjelmaan tai virukseen.
    Löytyykö se koneen ohjelmalistasta tai joku Babylon niminen ohjelma tai Babylon Toolbar.
    Ne tulisi ensin poistaa ohjelmahallinnassa.

    Lataa ja asenna Adwcleaner ja katso mitä se löytää. Se poistaa selainkaappareita ja muita haittaohjelmia. https://www.malwarebytes.com/adwcleaner/

    Edit: scannaa kone varmuudeksi vielä Malwarebytesillä: https://www.malwarebytes.com/mwb-download/
     
    Viimeksi muokattu: 27.02.2020
  6. jormakalevi

    jormakalevi Newbie

    Liittynyt:
    26.02.2020
    Viestejä:
    3
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    scanneri tuli kirjoitettua väärin tietysti skanneri canon 120 lide
     
  7. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    4,990
    Kiitokset:
    1,014
    Pisteet:
    173
    Ei noista pöytä scannereista (skanneri) mitään harmeja saa, jos ei lataile ajureita vääristä paikoista. Osaatko sanoa, mistä mainitsemasi ohjelmat latasit, jos olisi vaikka linkit niihin.

    Kokeilitko ladata ja ajaa noita torjuntaohjelmia antamistani linkeistä?
    Tiedoksi, koneellasi on haitta-tai virusohjelmia laittamistasi kuvista päätellen.
     
  8. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    7,861
    Kiitokset:
    986
    Pisteet:
    193
    Ymmärsin aloitusviestistä väärin tuon skannerin. Asiayhteydestä luulin, että kyse oli virusskannerin tms. asennuksesta.
    Oliko Windows 10 siis valmiiksi asennettuna? Silloinhan haittaohjelmat voivat olla peräisin edelliseltä käyttäjältä. Siinä tapauksessa kannattaisi harkita Windowsin asentamista kokonaan uudelleen. Kun Windows 10 on kerran aktivoitu koneelle, aktivoituu se automaattisesti uudelleen.

    Nuo tarantellan linkkaamat haittaohjelmien poistosovellukset ovat kyllä hyviä tarkoitukseensa, mutta jos koneella on jo myytäessä ollut tuollaista roskaa, voisi Windowsin kokonaan uudelleen asentaminen olla paikallaan, ennen kuin koneelle asentaa enemmän sovelluksia.

    Ensimmäistä lausetta editoitu.
     
    Viimeksi muokattu: 27.02.2020
    tarantella kiitti tästä.
  9. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    4,990
    Kiitokset:
    1,014
    Pisteet:
    173
    Tuo meni minulta ohi, että kone oli juuri hankittu käytettynä. Sen mukaan siinä ei ole vielä sinun tekemääsi omadataa, ota talteen se vähäinen mitä olet ehtinyt tehdä. Sen jälkeen käyttöjärjestelmän uudelleen asentaminen puhtaana asennuksena.

    Konetta ei kannata alkaa käyttää toisen tekemän roskan ja ohjelmajätteen päälle, kun kone ei ole puhdas haittaohjelmista tai viruksista.

    Neuvoja saat täältä jos ei ole tuttu asia. Ihan alkajaisiksi olisi hyvä saada koneen tarkka malli ja tyyppi, jota voisi tarkistaa win10 tuen koneelle.
     

Jaa tämä sivu