1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ratkaistu Windows 10 ei käynnisty

Viestiketju Windows -ongelmat -osiossa. Ketjun avasi Syltty 04.12.2015.

 1. Syltty

  Syltty Member

  Liittynyt:
  15.04.2007
  Viestejä:
  17
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Eli eli, mulla on tässä käsissä velipojan läppäri jonka se ystävällisesti heitti pikkusiskolle lähtiessään reissuun, kyllä sisko korjaa. No nyt en ole varma osaanko edes ohjeiden kera.

  Koneen saa siis auki mutta windows ei avaudu. Vasemmalla alhaalla on kyllä se ikkuna , mutta mitään ei tapahdu, ei myöskään hakutoiminto ole päällä. Windowskauppa ikonia jos klikkaa niin sanoo että explorer. exe luokkaa ei ole rekisteröity.

  Nettiin siis pääsee sekä resurssien hallintaan, koneen voi sammuttaa vain virtanäppäimestä.

  Tämä windows 10 on tullut pakkopäivityksenä veljeni koneeseen kerran, sitten poisti ja tuli uudestaan pakkopäivityksenä windows old kansio näyttää 30.11 ja windows 02.12 . Palautuspiste on siis päivälle 02.12 mutta palauttamisesta ei liene hyötyä , koska kone ei toiminut päivityksen jälkeen.

  Veljeni haluaisi , että 10 toimisi, mutta itse lähtisin kyllä palauttamaan 8.1 ja pysymään siinä, koska kaikki toimi. Miten siis saan koneen palautettua ? En pääse tehdasasetuksiin kiinni.

  Asus läppäri, windows 8 oli mukana tullut käyttöjärjestelmä.
   
 2.  
 3. Syltty

  Syltty Member

  Liittynyt:
  15.04.2007
  Viestejä:
  17
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Sammutin koneen ja käynnistin uudelleen ja kirjautumisruudusta pääsinkin käsiksi normaali sammutukseen ja päivityksiin , pistin koneen päivittymään. Sittenhän se toimikin ja kaikki oli niinkuin pitikin. Menin sitten sammuttamaan ja uudelleen käynnistämään koneen ja näyttö vilkkui muutaman minuutin ja ylläri pylläri taas ollaan alkuperäisen ongelman kimpussa eli windows ei aukea.

  Sammutin uudelleen ja tällä kertaa se meni taas kirjautumissivulle ja siitä käynnistyi nätisti, menin suorilta päin päivityssivulle, päivitin takas 8.1 ja kävin ohjauspaneelista piilottamassa windows 10 päivityksen. Enkä kerro veljelleni miten sen saa takaisin, en aio ihan hetkeen värkätä windows 10 kanssa.

  Siis loppu hyvin kaikki hyvin :p
   

Jaa tämä sivu