1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ongelma Windows 10 asennuksen jälkeen netti ei toimi

Viestiketju WLAN ja lähiverkot -osiossa. Ketjun avasi Nightroad 07.08.2015.

 1. Nightroad

  Nightroad Member

  Liittynyt:
  19.11.2005
  Viestejä:
  79
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Moro

  Onko kellään muulla tullut tälläistä ongelmaa vastaan WIN10 asennuksen jälkeen? Päivitin Win 8.1:en Win10:iin eilen, kaikki meni ongelmitta kunnes huomasin että verkkokuvake näyttää vain keltaista kolmioo ja netti ei toimi.

  Netti toimi siis täydellisesti ennen päivitystä kymppiin. Käynnistin nettiboksin uusiksi, ei auttanut, kokeilin cmd.exe:llä ipconfigit yms läpi, ei auttanut. Löysin foorumeilta vain englanniksi tästä ongelmasta ja kokeilin kaikkia ehdotettuja ratkaisuja, esim poistin Elisa tietoturvan, resetoin Winsock(?):in ja ipv4 ja ipv6 asetukset. Mikään ei auttanut. Kummallisinta on, etten pääse ees Zyxelin nettiboksini asetuksiin käsiksi.

  Mietin, että voiko Win10:ssä olla jotain yhteensopivuusongelmia, kun nettini tulee toisesta huoneesta sähköverkkoadapterin kautta, menee kytkimelle josta sitten tietokoneelle langallisena. Tietokoneessa ei ole langatonta lähetintä niin sitä en voi testata.
   
 2.  
 3. IlmoPJ

  IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  17.03.2006
  Viestejä:
  6,476
  Kiitokset:
  705
  Pisteet:
  193
  Ihan ensimäiseksi katsoisin koneen valmistajan sivulta, onko koneelle saatavissa uusi Win10 LAN verkkoajuri, kun vika ilmaantui käyttöjärjestelmän uusimisen yhteydessä.
   

Jaa tämä sivu