1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ongelma Win8 päivitys kadotti kosketusnäytön näppiksen pop-up toiminnon

Viestiketju Windows -ongelmat -osiossa. Ketjun avasi jtanhuan 20.03.2016.

 1. jtanhuan

  jtanhuan Member

  Liittynyt:
  28.08.2009
  Viestejä:
  21
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Tämä lienee windows ongelma eikä Asuksen ongelma.

  Eli Asus T100TAM miniläppäri/tabletti, jossa win 8.1. Tämän viikon torstaina tulleiden windowsin tärkeiden päivitysten mukana siitä katosi toiminto, joka avaa automaattisesti kosketusnäytön näppäimistön klikattaessa mitä tahansa kirjoituskenttää. Varmistin asian palauttamalla koneen aiempaan palautuspisteeseen, jonka jälkeen em. toimi, kunnes taas katosi samojen tärkeiden päivitysten myötä. Sen jälkeen jossain välissä katosi myös kaikki aiemmat palautuspisteet, joten sitä toimenpidettä ei voi enää uusia.

  Jossain keskustelussa sanottiin, että tuo em. pop-up toimii vain selaimessa, joka on valittu oletusselaimeksi, käyttämäni Chrome on koko ajan ollut oletusselain. Luin myös toista vanhempaa keskustelua, jonka mukaan tuo ei toimisi muilla kuin Explorerilla, mutta hyvin siis toimi Chromella ensimmäiset 5 kuukautta hankkimisesta. Nyt ainoastaan jos Explorein asettaa oletusselaimeksi, niin pop-up näppis toimii sen metroversiossa, mutta tämä selain on huono ja hidas. Sitä paitsi nyt pop-up näppis ei toimi edes windowsin omissa työpöytäsovelluksissa, kuten vaikka ohjauspaneelissa tms., jossa ennen siis toimi.

  Onkohan mitään ratkaisua vai vai pitäisikö vaihtaa suosiolla win 10:iin, tähän asti win8 ollut ihan ok omaan käyttöön. Näppiksen esille tuominen manuaalisesti on joka tapauksessa erittäin ärsyttävää pidemmän päälle.
   
 2.  

Jaa tämä sivu