1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ongelma Win10 Sart, haku, Edge.. ei toimi

Viestiketju Windows -ongelmat -osiossa. Ketjun avasi ebros 16.12.2015.

  1. *Trinity*

    *Trinity* Senior member

    Liittynyt:
    15.12.2014
    Viestejä:
    5,219
    Kiitokset:
    948
    Pisteet:
    173
    Kerrotko koneesi mallin tai merkin.
    Katso että sulla on uusimmat Nvidian ajurit.
    http://www.nvidia.com/Download/Scan.aspx

    Mene ohjelmat ja toiminnot (jos pääset) ja poista security essentials, sen ei pitäisi edes toimia Windows kympillä.
    Poista myös samalla vanhentunut java Java(TM) 6 Update 30 koska sulla on uusin versio niin voit poistaa tuon vanhan.

    Vaikka oletkin ajanut jo tweaking.comin niin aja se vielä kertaalleen, käynnistä kone vikasietotila ja verkkoyhteydet tilaan (msconfig - Käynnistys välilehti - Käynnistys vikasietotilaan - verkko - Ok - käynnistä kone uudelleen)
    Katso että korjauksisa on valittuna Repair Windows 8/10 App Store (Completely Reset App Store) mutta muuten oletusasetukset
    Kun olet ajanut sen ja olet taas normaalisti työpöydällä.
    Aja minitoolbox samoin kuin aikaisemmin.

    Mietin että se voisi olla joku ohjelma mikä aiheuttaa ristiriitaa, koska vikasietotilassa toimii ja siellä ei lataudu kuin välttämättömimät toiminnot.
    Se mikä tuolla kummassakin lokissa toistui aika useasti oli seuraava.

    Koodi:
    error: (12/20/2015 07:09:02 PM) (Source: Application Error) (User: )
    Description: Viallisen sovelluksen nimi: ShellExperienceHost.exe, versio: 10.0.10586.35, aikaleima: 0x566505bc
    Viallisen moduulin nimi: atklumdispx.dll, versio: 7.14.10.304, aikaleima: 0x48c4ec61
    Poikkeuskoodi: 0xc0000005
    Virhepoikkeama: 0x00000000000078ab
    Viallisen prosessin tunnus: 0x159c
    Viallisen sovelluksen käynnistysaika: 0xShellExperienceHost.exe0
    Viallisen sovelluksen polku: ShellExperienceHost.exe1
    Viallisen moduulin polku: ShellExperienceHost.exe2
    Raportin tunnus: ShellExperienceHost.exe3
    Viallisen paketin koko nimi: ShellExperienceHost.exe4
    Viallisen paketin suhteellinen sovellustunnus: ShellExperienceHost.exe5
    Toi viallisen moduulin nimi viittaisi todennäköisesti nvidiaan, se että onko sillä merkitystä onglman kanssa en osaa sanoa. Mutta se nyt on helppo katsoa pois.
     
  2.  
  3. ebros

    ebros Newbie

    Liittynyt:
    16.12.2015
    Viestejä:
    16
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Ohessa on system infoa. Kysessä koottu pöytäkone, jossa win7 vaihdettu 10:iin. Kahdess muissa koneissani ei ollut ongelmia, tosin niisä ei ole niin paljon muita ohjelmia.
     
  4. ebros

    ebros Newbie

    Liittynyt:
    16.12.2015
    Viestejä:
    16
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Sori liitetiedosto jäi pois, tulee tässä.
     

    Liitetyt tiedostot:

  5. ebros

    ebros Newbie

    Liittynyt:
    16.12.2015
    Viestejä:
    16
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Tweaking. com/Repair Windows 8/10 App Store komennon loki.
     

    Liitetyt tiedostot:

  6. *Trinity*

    *Trinity* Senior member

    Liittynyt:
    15.12.2014
    Viestejä:
    5,219
    Kiitokset:
    948
    Pisteet:
    173
    Onko sulla jonkinlaiset nvidian 3D lasit?
    Mulla sattui virhe kun pyysin noita nvidian ajureita asentaan koska sulla on AMD, eli jos jotain ehdit asentaa ja jotain myös asentui niin ne täytyy poistaa.
    Ajatko vielä minitoolboxin ja pistä valinta
    List last 10 event viewer errors
    List installed programs
    Katson vielä kerran josko jotain löytyisi, mutta luulen että kyllä uudelleen asennus on pakko tehdä.
     
  7. K1lR0Y

    K1lR0Y Member

    Liittynyt:
    18.10.2009
    Viestejä:
    66
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Win 10 usb-tikku koneeseen, sieltä navigoit että saat komentokehotteen esiin, sinne bootrec/fixboot, ja sitten Diskpart, list disk, ja sitten select disk (oletan että levy on C: joten) select disk 1 ja sitten viimeiseksi clean, joka poistaa Kaiken tiedon levyltä(joten ole varma että kyseessä on oikea levy). sitten uudestaan asennus, ja toivotaan että homma pelaa.
     
  8. *Trinity*

    *Trinity* Senior member

    Liittynyt:
    15.12.2014
    Viestejä:
    5,219
    Kiitokset:
    948
    Pisteet:
    173
    ^ Tai sitten Asetukset - Päivittäminen ja suojaus - Palauttaminen - Palauta tietokoneen oletusasetukset.
    Mutta tosiaan tässä on yritetty välttää uudelleenasennusta, joskin siihen todennäköisesti täytyy mennä.
     
  9. ebros

    ebros Newbie

    Liittynyt:
    16.12.2015
    Viestejä:
    16
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Ei ole Nvidian 3D laseja ja empä ajanut nvidian drivereita, koska on amd. Puhdasta uudelleen asenusta olen välttänyt , sillä on sellaisia vanhoja softia, joita tarvitsen ja joissa ei enään ole tallella alkuperäistä . Kyllähän homman saa pelaaman puhtaalla uudelleenasennuksella, mutta mistä ne ohjelmat? Jos lataan päälle backupin, niin ollaan samassa tilanteessa, kokeiltu on. Joku kääntää silloin win10:n start/menu, hauku, edge, shop.. nappulat toimimattomaksi, mutta mikä?
    Ohessa minitoolboksin loki.
     

    Liitetyt tiedostot:

  10. *Trinity*

    *Trinity* Senior member

    Liittynyt:
    15.12.2014
    Viestejä:
    5,219
    Kiitokset:
    948
    Pisteet:
    173
    Joo voidaan jatkaa niin kauan kuin vain haluat se ei ole ongelma, se on että rupeaa ajatukset loppumaan valitettavasti.
    Toi nvidia ajuripäivitys oli mun nolo moka, onneksi et mitään koittanut päivitellä.

    Tuohon Nvidian 3D lasi kysymys liittyi tähän tuolta MTB lokista.
    "NVIDIA Drivers (HKLM\...\NVIDIA Drivers) (Version: 1.10 - NVIDIA Corporation)"
    Tässä mulla meni sekaisin noi näytöohjainajurit kun keskityin miettiin tuota ja sitten tyhmänä ehdotin nvidian ajureiden päivitystä.
    http://www.nvidia.com/object/geforce_3D_vision_winvista_win7_CD_1.10.html
    Onko sulla ollut aikaisemmin Nvidian näytönohjain?

    Sitten sulla on IObit Malware Fighter ja Kaspersky Internet Security.
    Ainakin Iobitin sivulla sanotaan että toi malwarefighter sisältää reaaliaikaisen suojan.
    Kannattaa niistä toinen poistaa koska kaksi suojaa voi aiheuttaa ristiriitoja keskenään. (suosittelen Malware firhterin poistoa)

    Enempää ei nyt tule tällä hetkellä mieleen mutta katsotaan aaton jälkeen.
     
  11. ebros

    ebros Newbie

    Liittynyt:
    16.12.2015
    Viestejä:
    16
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Kiitoksia ja Hyvää Joulua!
     
  12. ebros

    ebros Newbie

    Liittynyt:
    16.12.2015
    Viestejä:
    16
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Kiitos kaikille avusta! Ongelman sain selvitettyä, sen aiheutti ASUS Gamer OSD ohjelma. Sen poistaminen korjasi tilanteen. Koneessani on Asusksen emolevy.
     
  13. *Trinity*

    *Trinity* Senior member

    Liittynyt:
    15.12.2014
    Viestejä:
    5,219
    Kiitokset:
    948
    Pisteet:
    173
    Hyvä että selvisi ja hyvä että kerroit ratkaisun myös tänne koska se auttaa myös tulevissa tapauksissa ja jos muilla on vastaavia ongelmia.
     

Jaa tämä sivu