1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Win 8.1 ohjemat ei asennu

Viestiketju Windows -ongelmat -osiossa. Ketjun avasi teemu84 23.11.2015.

 1. teemu84

  teemu84 Member

  Liittynyt:
  28.12.2007
  Viestejä:
  82
  Kiitokset:
  1
  Pisteet:
  18
  Nyt on kyseessä todella ihmeellinen ongelma. Elikkä, ostettiin toinen kone vanhan tilalle. Lyötiin uusi kone, win 8.1, tulille ja alettiin lataamaan siihen ohjelmia. No, mikä tahansa ohjelma asentui/latautui puoleenväliin, jonka jälkeen ei asennus enää toiminut. Kone oli kiinni 3g-reitittimessä, jossa Saunalahden liittymä. Vietiin kone toisaalle, kone kiinni eri 3g-reitittimeen, jossa DNA:n liittymä. Kaikki toimii hyvin. Tässä vaiheessa laitettiin vanha kone takaisin paikoilleen. Siinä kaikki toimii hyvin, kaikki latautuu ja pelittää hyvin.
  Missä vika voisi olla, 3g-reitittimessä? Vai win 8.1 ja tuo 3g reititin.

  Mietin myös sitä, että voiko huonolaatuinen internet-yhteys olla syynä tälläiseen? Jos nuo asennusohjelmat (Firefox, Chrome, Java) vaativat koko ajan yhteyden? Eli jos se vähäksikin aikaa katkeaa niin loppuuko silloin asennus? Koska tässä saunalahdessa oli aika vaihteleva kuuluvuus.

  Ihmeellinen ongelma, en nopealla googlauksella löytänyt apuja....
   
 2.  
 3. IlmoPJ

  IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  17.03.2006
  Viestejä:
  6,488
  Kiitokset:
  707
  Pisteet:
  193
  Tyyppillinen 3G ongelma jos toisessa paikassa toimii ja toisessa ei. Eri paikoissa ne ruuhkautuvat käyttäjämäärän ja verkkokapasiteetin mukaan eri lailla. Jos vakinaisessa paikassa heikko yhteys, niin useissa tapauksissa palveluntarjoajan vaihto toiseen auttaa.
  Kiinteä yhteys poistaa varmuudella tuon ongelman jos siihen mahdollista vaihtaa.

  Naapurillani oli mökillä sama ongelma mokkulayhteydellä ja sai kokeiluajalla toiselta palveluntarjoajalta liittymän testattavaksi, se toimi hyvin johon sitten vaihtoi lopullisesti.
   

Jaa tämä sivu