1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Win 7 esiasennuksen katoaminen kovalevyn vaihdossa

Viestiketju Windows -ongelmat -osiossa. Ketjun avasi jariuz 14.03.2015.

 1. jariuz

  jariuz Member

  Liittynyt:
  24.08.2009
  Viestejä:
  23
  Kiitokset:
  1
  Pisteet:
  13
  Asiasta on hieman jo keskusteltu uutta kannettavaa ostamassa osiossa, mutta laitan vielä kyselyä tänne asiasta. Keskustelu löytyy tästä http://keskustelu.afterdawn.com/threads/lenovo-thinkpad-peruskäyttöön.754826/#post-5048856.

  Kyse on siis tuosta downgreidatun Win 7 siirtämisestä uudelle kovalevylle. Onko tässä jotain minkä takia tuo ei onnistuisi? Jos tosiaankin tuo tuotekoodi näistä puuttuu(?) niin onko tuo estävä tekijä siirrolle? Löytyykö foorumilta joltain omakohtaista kokemusta asiasta, eli olisi hankkinut lähiaikoina koneen missä on Win 7 asennettu, mutta koneen mukana tulee vain Win 8.1 asennusmediat mukana ja kovalevy olisi tälläiseen koneeseen vaihdettu?
   
 2.  
 3. xbkrypt0n

  xbkrypt0n Active member

  Liittynyt:
  16.06.2010
  Viestejä:
  3,154
  Kiitokset:
  120
  Pisteet:
  73
  Windows on kohtuullisen monipuolinen käyttöjärjestelmä ja se toimii yleensä vaikka siirtäisit kiintolevyn täysin toisenlaiseen tietokoneeseen (esim. AMD -> Intel). Se osaa kyllä siirtyä käyttämään yleisiä ajureita eikä yritä väkisin käyttää koneessa toimimattomia ajureita.

  Lyhyesti:
  Siirron jälkeen Windows saattaa vaatia uudelleenaktivointia. Windows muistaa siihen syötetyn tuoteavaimen, eli jos se on aito niin Windows aktivoituu normaalisti. Muuta estettä tuossa ei ole.
   

Jaa tämä sivu