1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ratkaistu WIN 10 -päivitys sekoitti koneen

Viestiketju Windows -ongelmat -osiossa. Ketjun avasi jarkai 21.05.2018.

  1. jarkai

    jarkai Regular member

    Liittynyt:
    08.08.2005
    Viestejä:
    148
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Kumpikos näistä?
    WP_20180523_22_05_00_Pro.
     
  2.  
  3. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    16,212
    Kiitokset:
    3,843
    Pisteet:
    223
    Mukautettu.
     
  4. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    5,661
    Kiitokset:
    1,119
    Pisteet:
    223
    Mukautettu vaihtoehdolla saat täysin puhtaan asennuksen. Seuraavan kuvan ikkunassa poistetaan kaikki käyttöjärjestelmälevyllä olevat osiot, joka hävittää kaikki tiedot levyllä.

    7.asennus.PNG

    HUOM. siis kaikki vanhat tiedot levyllä tuhoutuu. Noita osioita levylläsi on enemmän.
    Asennus aloitetaan suoraan sen jälkeen tyhjälle levylle.
     
    jarkai kiitti tästä.
  5. jarkai

    jarkai Regular member

    Liittynyt:
    08.08.2005
    Viestejä:
    148
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Useampia vaihtoehtoja löytyy.
     

    Liitetyt tiedostot:

  6. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    5,661
    Kiitokset:
    1,119
    Pisteet:
    223
    Poista kaikki muut osiot, paitsi tuota 6: Data osiota ei poisteta, niin sen tiedot säilyy.
    Nuo poistetut osiot muuttuu kaikki yhdeksi osioksi, joka näkyy "Varaamaton" merkinnällä, klikkaa hiirellä varaamaton osio aktiiviseksi (siniseksi) ja ala asennus klikkaamalla seuraava.
     
    jarkai kiitti tästä.
  7. jarkai

    jarkai Regular member

    Liittynyt:
    08.08.2005
    Viestejä:
    148
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    WP_20180523_22_48_53_Pro. Kaksi varaamatonta jäi, kumpi?
     
  8. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    5,661
    Kiitokset:
    1,119
    Pisteet:
    223
    Ok, jätä tuo alin 20gt:n osio nyt koskemattomaksi, voit myöhemmin asennuksen jälkeen liittää sen DATA-osioon.
    Ala asennus klikkaamalla seuraavaa, kun tuo ylin 373,7 gt:n osio on aktiivinen sinisenä.
     
    jarkai kiitti tästä.
  9. jarkai

    jarkai Regular member

    Liittynyt:
    08.08.2005
    Viestejä:
    148
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
  10. jarkai

    jarkai Regular member

    Liittynyt:
    08.08.2005
    Viestejä:
    148
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Asennus onnistui! Nyt täytyisi virustorjuntaohjelma asentaa. Avastia olen käyttänyt. Kannattaisikohan asentaa joku toinen, jos ohjelma oli syynä tähän sotkuun?
     
  11. WinLix

    WinLix Active member

    Liittynyt:
    22.02.2018
    Viestejä:
    710
    Kiitokset:
    116
    Pisteet:
    53
    Suosittelen testaamaan Bitdefender free ohjelmaa: https://www.bitdefender.com/solutions/free.html Se ei ole ainakaan täällä aiheuttanut ongelmia.
     
    jarkai kiitti tästä.
  12. vps358

    vps358 Active member

    Liittynyt:
    14.11.2009
    Viestejä:
    4,201
    Kiitokset:
    173
    Pisteet:
    93
    ^
    Avira Free antoi mulla asentaa 1803-päivityksen ilman ongelmia, oikeastaan ainoa tuossa on, ettei sitä saa kotimaan kielisenä, jos tuo nyt kovin kauhea puute on...

    T: Vesku
     
  13. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    5,661
    Kiitokset:
    1,119
    Pisteet:
    223
    Laitoit keskustelun ratkenneeksi, mutta otitko asennuksessa jääneen 20gt:n varaamattoman osion käyttöön?
    Sen voi tehdä levynhallinnassa, jossa laajennat DATA osion, silloin tyhjä tila siirtyy ko. osioon käytettäväksi.
     
  14. fisuvaari

    fisuvaari Member

    Liittynyt:
    14.07.2009
    Viestejä:
    44
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    18
    jarkai kiitti tästä.
  15. jarkai

    jarkai Regular member

    Liittynyt:
    08.08.2005
    Viestejä:
    148
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Enpäs sitä vielä tehnyt. Olin sen verran tyytyväinen jo tähän saavutukseen.
     
  16. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    5,661
    Kiitokset:
    1,119
    Pisteet:
    223
    Niin, tuossa Avastin lausunnossa oli tällainen kohta:
    " Emme voi sulkea pois, etteikö myös pienellä määrällä Avastin käyttäjiä voisi olla vaikeuksia päivittää, mutta emme näe mitään merkkejä, että Avast aiheuttaisi tämän."
    Kielletään ja myönnetään samassa lausessa.

    edit: kannattaa todella liittää se varaamaton 20 gt, DATA osioon laajentamalla sitä.
     
  17. jarkai

    jarkai Regular member

    Liittynyt:
    08.08.2005
    Viestejä:
    148
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Asensin Bitdefenderin ja voisin tosiaan nyt vielä liittää varaamattoman 20 gigan osion DATAan. 980F204F-B002-42FC-BD02-A476741E0F53.

    Tästä eteenpäin kaipaisin vinkkiä.
     
  18. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    5,661
    Kiitokset:
    1,119
    Pisteet:
    223
    Hiiren oikealla napilla kohdasta DATA D: ja valitse siitä "Laajenna asema" ja hyväksy kooksi se mitä ehdottaa.
    Näin muistelen sen menevän.

    edit: tämä siis tuosta janasta, jossa kaikki osiot näkyy.
     
    Viimeksi muokattu: 24.05.2018
    jarkai kiitti tästä.
  19. jarkai

    jarkai Regular member

    Liittynyt:
    08.08.2005
    Viestejä:
    148
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Kiitos, nyt yhdistetty! Kone on varmaan paremmassa kunnossa nyt kuin vähään aikaan. Toki ohjelmat yms. täytyy asentaa. Ajuritkin varmaan.
     
  20. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    5,661
    Kiitokset:
    1,119
    Pisteet:
    223
    Win10 asentaa automaattisesti aika hyvin laiteajurit koneille, joissa on valmistajan tuki sille.
    Katso laitehallinnasta onko siellä varoitusmerkkeja puuttuvista tai puutteellisista ajureista.
     
  21. jarkai

    jarkai Regular member

    Liittynyt:
    08.08.2005
    Viestejä:
    148
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Ok, testasin muutamia ajureita antamalla Windowsin etsiä päivityksiä. Kaikista tuli ilmoitus, että ohjain on ajan tasalla. Laitevalmistajien sivuilta saattaa löytyä uudempia. No, eiköhän tämä riitä, kun on tähänkin asti riittänyt.
     
    Viimeksi muokattu: 25.05.2018

Jaa tämä sivu