1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ratkaistu Win 10 muistitikulle

Viestiketju Windows -ongelmat -osiossa. Ketjun avasi Oravainen 12.02.2018.

 1. Oravainen

  Oravainen Member

  Liittynyt:
  11.01.2018
  Viestejä:
  33
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  6
  Moikka!

  Tuli sellainen ongelma vastaan etten pysty laittamaan windows 10:n asennusohjelmaa muistitikulle. Latasin asennusohjelman täältä. Löysi ihan vaivatta uuden tyhjän 8GB:n muistitikkuni ja aloitti siirron, mutta päästessään vaiheen "Luodaan windows 10 -tietovälinettä" puoleenväliin tuli tällainen ilmoitus: "Tämän työkalun suorittamisessa oli ongelma. Emme ole varmoja siitä, mitä tapahtui, mutta tätä työkalua ei voi suorittaa tietokoneessasi. Jos sinulla on edelleen ongelmia, kerro virhekoodi, kun otat yhteyttä asiakastukeen. Virhekoodi: 0x80070422 - 0xA001A". Kokeilin monta kertaa ja olen käynnistänyt koneen uudestaan, käynyt kaikki portit läpi, kokeillut siirtää sen asennusohjelman tikulle ja käynnistää sieltä ja aina vaan tapahtuu tuo sama juttu. Meinaan vielä myöhemmin tänään testata toisella koneella jos se siitä on kiinni ja jos ei löydy muuta ratkaisua niin ostan isomman tikun. Osaisiko joku auttaa?
   
 2.  
 3. marlap

  marlap Member

  Liittynyt:
  25.11.2010
  Viestejä:
  24
  Kiitokset:
  2
  Pisteet:
  13
  Kokeilisin ensin asennusohjelma Rufus ohjelmalla: https://rufus.akeo.ie/. Jos tulee virheilmoitus lataa image uudelleen.
   
  Oravainen kiitti tästä.
 4. Näppishemmo

  Näppishemmo Regular member

  Liittynyt:
  09.03.2017
  Viestejä:
  497
  Kiitokset:
  75
  Pisteet:
  28
  Tuo alkukoodi meinaisi sitä että tuo ohjelma ei saa yhteyttä internettiin ja BITS palveluun. Oletko järjestelmänvalvoja tilillä?
   
  Oravainen kiitti tästä.
 5. Oravainen

  Oravainen Member

  Liittynyt:
  11.01.2018
  Viestejä:
  33
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  6
  Kiitos vinkeistä, ongelma tosin ratkesi kokeilemalla toisella koneella. Nykyinen romuni ilmeisesti ei vain ollut kykenevä noinkin monimutkaiseen prosessiin kuin windowsin asennusohjelman luomiseen muistitikulle :D
   

Jaa tämä sivu