1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Win 10 ja emolevyn vaihto?

Viestiketju Windows -ongelmat -osiossa. Ketjun avasi MrCalahan 12.08.2019.

  1. MrCalahan

    MrCalahan Member

    Liittynyt:
    07.09.2018
    Viestejä:
    86
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    18
    Mitenkäs tehää uus asennus kun on emolevy vaihtunnu? Riittääk ihan perus korjausasennus ja mitenkä on aktivoinnin laita?
     
  2.  
  3. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    4,457
    Kiitokset:
    934
    Pisteet:
    123
    Siirto toiseen koneeseen onnistuu jos Windows 10 on rekisteröity Microsoft tilille vanhalla emolla.
    Toiset vaan siirtää kovalevyn toiseen koneeseen ja sitten ihmetellään mikä mättää, kun ilmenee erilaisia ongelmia.
    Siksi suosittelen, että suorita puhdas asennus emolevyn vaihdon jälkeen.
     
  4. MrCalahan

    MrCalahan Member

    Liittynyt:
    07.09.2018
    Viestejä:
    86
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    18
    Kiitos tiedosta.
     
  5. MrCalahan

    MrCalahan Member

    Liittynyt:
    07.09.2018
    Viestejä:
    86
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    18
    Ei kyllä pysty aktivoimaa kun tyrkkää 0xc004f025 virhekoodii
     
  6. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    4,457
    Kiitokset:
    934
    Pisteet:
    123
    Ohititko tuoteavain kyselyn "Minulla ei ole tuoteavainta"?
     
  7. MrCalahan

    MrCalahan Member

    Liittynyt:
    07.09.2018
    Viestejä:
    86
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    18
    Ohitin juu kun ei ollu koko netti käytös
     
  8. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    4,457
    Kiitokset:
    934
    Pisteet:
    123
  9. MrCalahan

    MrCalahan Member

    Liittynyt:
    07.09.2018
    Viestejä:
    86
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    18
    Kun avaa ton aktivointi sivun ja kyl toi tili nää molemmat tunnistaa
     
  10. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    4,457
    Kiitokset:
    934
    Pisteet:
    123
    Luitko laittamani linkin edelliseen "Windows 10:n uudelleenaktivoiminen laitteistomuutoksen jälkeen"?
     
  11. MrCalahan

    MrCalahan Member

    Liittynyt:
    07.09.2018
    Viestejä:
    86
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    18
    Luin juu mut ei se muuta tyrkytä kun storee ostaa uus. Ja 145 egee näytti olevan
     
  12. MrCalahan

    MrCalahan Member

    Liittynyt:
    07.09.2018
    Viestejä:
    86
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    18
    Kun siel ei oo mahollist yhistää vaikka se molemmat laitteet löytää
     
  13. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    4,457
    Kiitokset:
    934
    Pisteet:
    123
    Nyt en muista ihan tarkkaan, miten tuo meni, niin pitkään aika kun sen olen tehnyt, mutta oletko kirjautunut koneellasi Microsoft tilin avulla?
     
  14. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    4,457
    Kiitokset:
    934
    Pisteet:
    123
    Katsoitko antamastani linkistä nimenomaan tuon "Windows 10:n uudelleenaktivoiminen laitteistomuutoksen jälkeen" kohdan
     
  15. MrCalahan

    MrCalahan Member

    Liittynyt:
    07.09.2018
    Viestejä:
    86
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    18
    Katoin juu ja oon kirjautun microsoftin tilin kautta
     
  16. MrCalahan

    MrCalahan Member

    Liittynyt:
    07.09.2018
    Viestejä:
    86
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    18
    Eikä onnistu vaikka menee tilin kautta järjestelmän valvojan. Tulee lukee : Windowsia ei voi aktivoida tässä laitteessa juuri nyt. Yritä aktivointia myöhemmin uudelleen tai siirry Storeen ja osta aito Windows
     
  17. jr62

    jr62 Member

    Liittynyt:
    29.01.2015
    Viestejä:
    41
    Kiitokset:
    11
    Pisteet:
    18
    Eihän vaan entinen lisenssi ollut niitä "halpis lisenssejä". (Huuto.net yms.)
    Jos oli ne eivät toimi, kuin seuraavaan asennukseen asti.
    Microsoft plokkaa nuo ja uudelleen asennus ei onnistu.

    Jos löydät jostain Windows 7 tai Windows 8 tuoteavaimen joka ei ole enää käytössä, aktivoinnin voi tehdä sillä.
    Kohdassa: Aktivointi / Vaihda tuoteavain.
     
  18. MrCalahan

    MrCalahan Member

    Liittynyt:
    07.09.2018
    Viestejä:
    86
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    18
    Tää oli lenovon paketti kone et pystyyk näit jakaa digitaalisest
     
  19. MrCalahan

    MrCalahan Member

    Liittynyt:
    07.09.2018
    Viestejä:
    86
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    18
    Windowsia ei voi aktivoida tässä laitteessa koska sinulla ei ole kelvollista digitaalista lisenssiä..... Mitens täst eteepäin?
     
  20. jr62

    jr62 Member

    Liittynyt:
    29.01.2015
    Viestejä:
    41
    Kiitokset:
    11
    Pisteet:
    18
    Onko koneen kopassa Windows lisenssi tarra? Jos on, kokeile siitä löytyvää tuoteavainta.
    Millaisen herjan se antaa?

    Oletettavasti OEM lisenssi, kun pakettikone kyseessä. Lisenssi on sidottu vain siihen alkuperäiseen emolevyyn, eikä sitä voida aktivoida uuteen emolevyyn.

    Jos näin on. Silloin ei jää muita vaitoehtoja, kuin ostaa Windows tai niin kuin edellisessä viestissä kerroin. Etsiä josko jonnekin olisi jäänyt lojumaan 7 tai 8 tuoteavain.
     
    Viimeksi muokattu: 18.08.2019
  21. MrCalahan

    MrCalahan Member

    Liittynyt:
    07.09.2018
    Viestejä:
    86
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    18
    Ei ol laitettu tarraa. eikä löytyn show key plussal mitää. Kun jos ton tuotetunnuksun loppu on OEM nii onkos se niit kertakäyttö mallei?
     

Jaa tämä sivu