1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ongelma Win 10 ei herää eikä löydä sisäistä kameraa?

Viestiketju Windows -ongelmat -osiossa. Ketjun avasi Tzei 08.05.2017.

 1. Tzei

  Tzei Newbie

  Liittynyt:
  08.05.2017
  Viestejä:
  1
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  1
  Aikani tapelleena kyseisten ongelmien kanssa pakko liittyä foorumille ja kysyä apua viisaammilta. HP Folio 9470m, Win 10 Pro tehty puhtaana asennuksena, ei päivityksenä. Kaikki ajurit, BIOS mukaan lukien päivitetty.

  Ongelma 1:
  Kun kone menee nukkumaan, (näyttö sammuu ja nukkumaan mentyään virtanäppäimen valo vilkkuu hitaasti) kaikki on hetken aikaa ok. Kone herää nukkumasta vaikka tunnin kuluttua nukkumaan mentyään. MUTTA: jos kone on vaikka yön nukkumassa ja aamulla menet katsomaan. Virtanäppäimen valo palaa jatkuvasti, näppäimistön valot on päällä, tuuletin pyörii (ei täysillä) eikä kone reagoi mihinkaan muuhun kuin pakotettuun sammutukseen pitämällä virtanäppäintä pitkään pohjassa.

  Ongelma 2:
  Web kameraa (sisäistä) ei löydy enää laitehallinnasta ollenkaan. Kameran ajurit on asennettu HP:n sivuilta samoin kuin emolevyn ajurit. Laitehallinnassa löytyy kaksi "huutomerkkiä"; Muut laitteet alta Perusjärjestelmälaite, jolle ei löydy ajuria mistään sekä USB-ohjaimien alta laite, tuntematon USB laite (laitekuvainpyyntö epäonnistui). Kumpiko näistä on kamera ja miten sen saa toimintaan?

  Auttakaa nyt viisaammat vai onko ainut ratkaisu palata takaisin tuttuun Win 7 ympäristöön?
   
 2.  
 3. 205

  205 Regular member

  Liittynyt:
  17.03.2011
  Viestejä:
  296
  Kiitokset:
  24
  Pisteet:
  28

Jaa tämä sivu