1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Wii...lisäks Xbox..vai ei?

Viestiketju Wii -osiossa. Ketjun avasi annanimi 20.12.2007.

 1. annanimi

  annanimi Member

  Liittynyt:
  17.12.2007
  Viestejä:
  2
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  On tässä tullut mietittyä, että voiko wiitä ja xboxia/pleikkaria ees vertailla keskenään. Tää kaikki kelailu sai alkunsa siitä, kun pelasin wiillä pelejä jotka on grafiikan puolesta törkeen huonon näkösiä. Aloin miettimään josko hommaisin xbox360:sen tilalle, mutta sitte tuli mieleen että onhan toi wii kyllä ratkiriemukkaan hauskaa huitoa ohjaimella. Siispä, pitäiskö mennä hankkimaan sitte vielä esim. xbox360 tohon rinnalle että sais grafiikasta jotain irti. Tavallaan noita ei voi ees vertailla keskenään kun toinen käyttää uutta ohjaustapaa, eli huitomista, ja toinen osais sitte toistaa upeeta graffaa jossa silmä lepäis. Mietteitä?
   
 2.  
 3. bruwayne

  bruwayne Member

  Liittynyt:
  25.05.2007
  Viestejä:
  5
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Suosittelen ostamaan Wiin rinnalle Xboksin. Vaikka itse olen vannoutunut Nintendo-fani, niin kyllä aikuismaisiakin pelejä on hieno pelailla. Molemmat ovat loistavia konsololeita, mutta tarkoitettu eri kohderyhmille. Kannattaa omistaa molemmat, niin ei jää parhaista peleistä paitsi. Esim. Wiillä Super Mario Galaxy, Xbox 360 Halo 3, Pleikka 3....ei mitään. ;)
   
 4. Skull_Cro

  Skull_Cro Regular member

  Liittynyt:
  05.07.2007
  Viestejä:
  340
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Itse asiassa olen itse tehnyt juuri niin elikkä hankkinut tuohon
  wiin viereen Xbox 360 että saisin : pelattua netissä konsolinkanssa , parempaa graffaa , ja katottuu sen kautta leffoja ja nyt onkin sitte tässä puole kk sisällä kiertyny boxille 6 pelii toinen ohjain ja olen aivan innoissani ja lähes hylännyt Wii:n :)
   

Jaa tämä sivu