1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Wii ja vasenkätisyys

Viestiketju Wii -osiossa. Ketjun avasi masterpee 14.05.2007.

 1. masterpee

  masterpee Guest

  Tere vaan,

  tässä on alkanut kiehtomaan tuo Wiin osto mutta nyt rupesi mietityttämään että onko tällä hienolla erikoistaidollani mitään vaikutusta tuohon hienoo ohjaussysteemiin. Ajattelin vaan kun esim. tennistä pelaa niin ohjain on vasemmassa kädessä ja kuitenkin pelissä maila oikeassa. Eli onko Nintendo ottanut tätä mitenkään huomioon? Vai syrjitäänkö meitä tässäkin asiassa?
   
 2.  
 3. henkettu

  henkettu Guest

 4. Raheka

  Raheka Member

  Liittynyt:
  20.10.2006
  Viestejä:
  60
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Sanoisin, ettei sillä ole muutosta, koska Wii-kapula on samanlainen kummpaltakin puolelta, ja siinä Wii-sportissa voit muuttaa asetuksista, että se ymmärtää sen vasemmalle kädelle. En tiedä muista nykyisitä peleistä, ja niitten vasenkätisyydestä, muttahan se on kuitenkin opettelua, kuin meille oikeakätisille, erityisen ohjausmenetelmän vuoksi.
   
 5. Laageri

  Laageri Regular member

  Liittynyt:
  15.05.2005
  Viestejä:
  254
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Itseä harmittaa pelata esim: Kummisetä peliä :/ Koska siinä ei voi muuttaa asetuksia vasenkätisille.. Esim: lyö vasemmalla nii siinä sillä äijällä heiluu oikeakäsi-..

  Ja myös Raymond Rabbits pelissä ei voi myöskään vaihtaa vasen kätisille asetuksia.. Siinäkin se rytmipeli on jos heiluttaa sitä pääohjainta vasemmalla kädellä nii siinä se ottaa sen oikeanpuoleisen pupun juu nou.. ;)

  Mut ei se silleensä haittaa.. tavallaan
   
 6. masterpee

  masterpee Guest

  AIka pyllystä jos ei kaikissa peleissä voi vaihtaa kätisyyttä. Kyllähän sen tietenkin voi opetella pelaamaan oikeakätisesti mutta kyllä siinä katoaa vasenkätisyyden hienous kun pakotetaan oikealle. Pitää vielä päästä kokeilemaan jossain että miten se vaikuttaa nimittäin juurikin tuo että esim miekka heiluu väärässä kädessä ärsyttää jo valmiiksi.
   

Jaa tämä sivu