1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Widows 7 64 bit.+Nebula DigiTV

Viestiketju Keskustelua PC:n digikorteista -osiossa. Ketjun avasi etsko 02.11.2010.

  1. etsko

    etsko Member

    Liittynyt:
    10.11.2009
    Viestejä:
    15
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Asensin XP-n tilalle 64-bittisen 7:n. Koneessani oli hyvin toiminut Nebula TV-kortti,jolle ei alkuun ollut ajureita 64bit.käyttikselle. Nyt ilmeisesti eloon herännyt Nebula Solutions julkaisi uudet ajurit,asensin ne ja sain TV-n toimimaan. Mutta: Kanavat katoavat joka kerta kun suljen ja käynnistän koneen eikä tallennus toimi.Muuten tuntuisi olevan OK.Mikä neuvoksi? Ohj.vers.3714
     
  2.  
  3. aadolf

    aadolf Member

    Liittynyt:
    06.04.2006
    Viestejä:
    39
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Asensin juuri uudet ajurit ja sama ongelma, eli uudelleen käynnistettäessä kadottaa kaikki asetukset ja kanavat. Lisäksi kaatuilee koko ajan. On kuulemma tulossa uusi versio 4.jotain, Nebulan sivuilla tällaista tietoa löytyi. Jatketaan kokeilua ja jos jollain ideoita on, niin kiitämme niistä.

    Beta versio onkin työn alla ja kuun lopulla luvattu uusi versio.
     
    Viimeksi muokattu: 21.11.2010
  4. etsko

    etsko Member

    Liittynyt:
    10.11.2009
    Viestejä:
    15
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Uusi ohjelma DigiTV-HD v4.5 ilmestyi, latasin ja asensin sen ja kaikki ongelmat loppuivat.
    Yllätys oli se, että Nebula "kaappasi" käyttöönsä myös koneeellani olevan, vaatimattoman
    BlazeDTV-USB-virittimen, jolla voi vain katsoa tai tallentaa yhtä kanavaa kerrallaan. Nyt voin Nebulalla tallentaa jopa kuutta kanavaa kerrallaan kahdesta kanavanipusta, ja katsoa
    seitsemattä tai tallennettua ohjelmaa. Olen kokeillut ja testaillut reilun viikon ajan ja
    ohjelma on toiminut vakaasti ja ongelmitta. Kuvan ja äänen laatu on mielestäni erinomainen.
     
  5. aadolf

    aadolf Member

    Liittynyt:
    06.04.2006
    Viestejä:
    39
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Ostitko ohjelman? Latasin tuon kokeiluversion: ei tee kansiota tallennuksille ja jos tekee itse, ei kuitenkaan tallenna, vaikka näyttäisi siltä. Kun tallennuskansioksi valitsee jonkun muun, sitten tallentaa. Ylen tekstit ovat tv-kuvassa edelleen huonolaatuista suttua ja eivät tallennu.
     
  6. etsko

    etsko Member

    Liittynyt:
    10.11.2009
    Viestejä:
    15
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Latasin ensin kokeiluversion ja kun se vaikutti toimivalta,ostin lisenssin.Tallennuskansion olen aina tehnyt eri levylle kuin järjestelmä tilankäytön ja
    toimivuuden takia. Minulla ei ole ollut ongelmia tekstin laadun eikä tallennuksen suhteen,
    YLE:n testit ovat hyvänlaatuiset sekä suorana että tallennettuna katsoessa. Aina aikaisemmin vaivannut DigiTV:n kaatuminen kun laitoin CD-levyn asemaan, on poistunut kuvioista.
     
  7. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,767
    Kiitokset:
    768
    Pisteet:
    193
  8. vinikka

    vinikka Regular member

    Liittynyt:
    04.05.2008
    Viestejä:
    313
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    28
    IlmoPJ puhuu asiaa. Olen täysin samaa mieltä ensi alkuun itekki kokeilin tecnotrendin omaa katselusoftaa olihan se peräti 2 tuntia asennettuna :D Meni sen verran aikaa kun tuli tunnarit dvb vieweriltä ja en ole katunu yhtään ostostani.
     
  9. etsko

    etsko Member

    Liittynyt:
    10.11.2009
    Viestejä:
    15
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Kiinnostaa tietää oletko tutustunut Nebula v4.5:een? Tukeeko suosittelemasi ohjelma jopa viiden TV-ohjelman yhtäaikaista tallentamista ja kuudennen katsomista kahdella erimerkkisellä virittimellä? Nebulassa on ollut jatkuvasti pieniä ongelmia (6.n vuoden kokemus) mutta tämä näyttää edelleen käyttäytyvän moitteettomasti.
     
  10. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,767
    Kiitokset:
    768
    Pisteet:
    193
    Kyllä tukee ja voit nauhoittaa niin monta ohjelmaa kuin virittimet sallivat ja katsella samalla jotakin.

    Yhdellä virittimella voi siis nauhoittaa vaikka saman ohjelmanipun kaikkia kanavia samanaikaisesti, kahdella virittimellä vaikka kahden nipun kaikkia ohjelmia samanaikaisesti ja katsella jotakin niistä, jne.

    Itselläni parhaimmillaan ollut neljä viritintä, jotka kaikki tunnistuvat ja toimivat kaikki samanaikasesti, edellyttäen että kaikkien virittimien bda-ajurit on asenettu.
     
  11. etsko

    etsko Member

    Liittynyt:
    10.11.2009
    Viestejä:
    15
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
     
  12. etsko

    etsko Member

    Liittynyt:
    10.11.2009
    Viestejä:
    15
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Haluaisin lisätietoa tästä DVB-vieweristä: Kävin sivuilla jonne opastit,vaikuttais ihan asialliselta mutta tuettujen korttien joukossa ei ollut Nebula eikä toinen korttini BlazeHDTV. Onko sinulla tai jollakulla muulla kokemusta näistä? Entä kaukosäädin?
     
  13. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,767
    Kiitokset:
    768
    Pisteet:
    193
    Noista sinun korteistasi ei minulla ole tietoa, mutta täältä saisit varmimmin oikean vastauksen: http://www.dvbviewer.tv/forum/

    Itselläni on nämä laiteet ja kaikki toimivat:
    http://aijaa.com/v.php?i=007697517814.bmp

    yksi on C-viritin ja loput T-virittimiä ja kaikki toimivat.

    Ei tuolla tuettujen laitteiden listalla löydy anyseen tukea, mutta toimii joka tapauksessa. Lisäksi olen kokeillut muitakin joita tuolla listalla ei ole, niin kaikki ovat toimineet.
    Jos laite toimii BDA-ajurilla, niin uskon sen toimivat DVBViewerilläkin.
     
    Viimeksi muokattu: 16.02.2011
  14. etsko

    etsko Member

    Liittynyt:
    10.11.2009
    Viestejä:
    15
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Sain DVBViewerin toimimaan Blaze-kortilla, mutta Nebulaa se ei löydä, luultavasti siksi etten ole löytänyt sille BDA-ajuria. Nebulan oma on vain 32-bittiselle. Tiedätkö tai tietääkö joku NebulaDigiTV PCI-kortille sopivan BDA-ajurin Win7/64bit?
     
  15. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,767
    Kiitokset:
    768
    Pisteet:
    193
    Niin todella näyttää olevan, ettei Nebulan korttiin ole kolmannen osapuolen ohjelmille driveria. Ainahan voit kokeilla tuota 32-bit driveria kuitenkin.
     
  16. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,767
    Kiitokset:
    768
    Pisteet:
    193
    Enpä tee tätä editillä, koska en tiedä meneekö tieto uudestä viestistä eteenpäin niin.
    Löytyi tuollainen Windows 64-bit PCI drivers jota voisit kokeilla. Ilmoittele miten kävi.

    Täältä löytyy linkki:
    http://www.nebula-electronics.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=14#p89
    http://www.nebula-electronics.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=442 Lisää vielä

    Onko se bda-driver en tiedä. Siinä on muutenkin jonkin verran juttua 64-bittisyydestä. Kannattaa vilkaista.

    Digi-TV:n omaa foorumia: http://www.digitv-forum.co.uk/viewtopic.php?t=6008

    Kannattaa vilkaista myös: http://driversfinder.net/drivers/nebula-digitv-pci-bda-capture
     
    Viimeksi muokattu: 08.03.2011
  17. etsko

    etsko Member

    Liittynyt:
    10.11.2009
    Viestejä:
    15
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Se on VDM-ajuri joka on minulla käytössä eikä DVB Viewer tunnista sitä. Hankin WinTV-Ministick:in kolmanneksi,DVB Viewer tunnistaa kaksi muuta mutta ei Nebulaa. Asensin sitten Nebulan ohjelman 4.5.38 uudelleen, sillä toimivat kaikki kolme muuten hyvin, mutta ajoittain tulee harmittava kaatuminen joka keskeyttää katselun ja tallennuksen ja pakottaa TV-n uudelleenkäynnistykseen. Harmittava epävakaus muuten erinomaisessa ohjelmassa. Kokeilin myös uusinta 4.5.42 versiota, mutta se ei suostunut edes käynnistymään, herjasi
    "invalid file",ei auttanut poisto ja uudelleenasennus, piti palauttaa edellinen versio.
    Että sellaista tällä kertaa.
     
  18. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,767
    Kiitokset:
    768
    Pisteet:
    193
    Kokeilitko muuten DVB-Vieverin kanssa sitä nebulan 32-bittistä win7 BDA-driveria?
     
  19. etsko

    etsko Member

    Liittynyt:
    10.11.2009
    Viestejä:
    15
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    En, ei onnistu ajurin päivityksen kautta, en oikein tiedä miten toimia. Se on zip-tiedosto.??
     
  20. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,767
    Kiitokset:
    768
    Pisteet:
    193
  21. etsko

    etsko Member

    Liittynyt:
    10.11.2009
    Viestejä:
    15
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Saan kyllä pakkauksen purettua kansioon, mutta windows ei suostu asntamaan 32-bittistä 64-bittisen tilalle. Kielitaitokin on kansakoululuokkaa, joten enkunkielestä on hiukan vaikeaa saada apua. Voiko ajurin jotenkin "pakottamalla"asentaa?
     

Jaa tämä sivu