1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Wbox HD2s ja analogiset ulostulot (RCA:t ja 3.5mm stereo)

Viestiketju Keskustelua kaapeliverkon digibokseista -osiossa. Ketjun avasi Agent_007 08.12.2013.

Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.
 1. Agent_007

  Agent_007 Senior member

  Liittynyt:
  05.05.2003
  Viestejä:
  29,936
  Kiitokset:
  124
  Pisteet:
  143
  Eli tuossa pari kuukautta sitten sain kyseinen Welhon Wbox HD2s -digiboksin itselleni osana Welhon kytkypakettia. Jostain syystä audiota ei saa laitteesta ulos analogisesti esim. RCA:na (ohjekirjan mukaan laitteessa on AV-ulostuloa tarjoava liitin, mutta sopivaa kaapelia ei saa mistään), joten päätin hommata tuollaisen edullisen (10 euron) digitaali -> analoginen -muuntimen, jolla Toslinkin kautta tulevat äänet saa RCA-muotoon.

  Sopivan yksilön löysin eBayn valikoimista, ja omalla kohdalla tärkein kriteeri tuon edullisen hinnan lisäksi oli se, että laite ottaa virtansa USB:n kautta. Tämä siksi, että Wbox HD2s tarjoaa USB-liitännän, jolloin äänilaite saa virtansa suoraan boxista, eikä tarvitse erikseen pistorasiaa laitteelle.

  [​IMG]

  Bonuksena tuosta laitteesta löytyy RCA-liitäntöjen lisäksi 3.5mm stereo -liitin, joten tarvittaessa tuohon saisi esim. kuulokkeet kiinni.

  Miinuksena tuo laite vie digiboksin ainoan USB-liitännän, mutta koska itse en käytä digiboksin tallennusmahdollisuutta ulkoiselle massamuistille, ei tuo haittaa.

  [​IMG]

  Tietenkin on sinällään koomista, että digiboksissa pitää olla kuusi johtoa/kaapelia kiinni, että se toimii halutulla tavalla.
   
  Viimeksi muokattu: 08.12.2013
 2.  
Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.

Jaa tämä sivu