1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

wbox hd 2 kansiot

Viestiketju Keskustelua kaapeliverkon digibokseista -osiossa. Ketjun avasi juliuz10 07.01.2012.

 1. juliuz10

  juliuz10 Regular member

  Liittynyt:
  15.11.2006
  Viestejä:
  199
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  tallensin iconcert kanavalta konsertin ja se meni kansioon tallennetut , siis ok . sitten tein uuden kansion (musiikki) ja siirsin sinne , jo tässä vaihessa huomasin että tallenteen nimi on iconcert ja nyt olen yrittänyt vaihtaa sen nimeä "oikeaksi" mutta kyvyt eivät riitä .eli olisko täällä joku joka osaisi neuvoa tallenteiden nimeämisessä!
   
 2.  
 3. Bluejack

  Bluejack Regular member

  Liittynyt:
  02.01.2007
  Viestejä:
  377
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Ei sellasta neuvojaa ole joka tuon boxin käytössä osaisi neuvoa.Mainitsemasi bugi on vain yksi kymmenistä muista.
  Onneksi olkoon paskimman markkinoilla olevan boxin omistuksesta. DNA-TUKI JA KOODARIT ON TUNNETUSTI todella taitaavaa sakkia"öö mikä enter"periaatteella.
   
 4. Mattews

  Mattews Member

  Liittynyt:
  10.04.2007
  Viestejä:
  35
  Kiitokset:
  1
  Pisteet:
  18
  Wbox HD2 on täyttä *******

  Ostin myös Wbox HD2 ja olen yrittänyt selvittää, että miten voin tallenteen saada ulos ulkoiselle tikulle tai kovalevylle. Käymieni monien sä-posti viestien vaihtoa DNA tukeen, asia selvisi viimeinkin. Et voi ollenkaan ottaa ulkoiselle laitteelle tallenteita, Et USB:n kautta, etkä verkkoliitännän kautta. Voit vain laitteelle tallentaa ohjelmia ja tyhjentää ne, et voi muuta tehdä. Viestin mukaan ainoastaan USB:n kautta sinne voi sisään viedä tiedostoa, mutta ei muuta. Minulla ei ainakaan sellaista tarvetta ole, olisin vain halunnut lasten ohjelmia tallentaa ulkoiselle muistille, mutta kun ei voi, niin ei voi. Voi voi….. Jos haluatte laittaa DNA:n tukeen sä-postia, niin tähän: apua@dna.fi
   
  Viimeksi muokattu: 08.02.2012
 5. pentsu

  pentsu Active member

  Liittynyt:
  07.03.2008
  Viestejä:
  1,388
  Kiitokset:
  24
  Pisteet:
  68
  No ei tuo kai pelkästään siitä paskaa tee, sillä samalla tavalla toimivat kaikki HD boksit.
   
 6. eklu

  eklu Regular member

  Liittynyt:
  25.11.2003
  Viestejä:
  538
  Kiitokset:
  15
  Pisteet:
  28
  Siis miksi ethernet liitäntä joka hakee IP:n ja muut asetukset muttei vastaa edes pingiin ja kaksi USB liitäntää josta saa sisään tavaraa muttei ulos mitään. Aivanku myytäis auto jossa pyöränlaakerit hitsattu kiinni mutta kone käy nätisti ja ilmmastointi ja radio toimii.
   
 7. eklu

  eklu Regular member

  Liittynyt:
  25.11.2003
  Viestejä:
  538
  Kiitokset:
  15
  Pisteet:
  28
  Siis sulla on kaksi USB ja yksi Ehernet liitäntä jolla ei tee yhtään mitään, jos softan kehitäjät odottaa HD hyväksyntää niin ihan turhaan kun kerran viikossa häipyy kanavat ja uudelleen haku sanoo signaalin alle 5% mutta palautus tehdastilaan niin kanavilla on 100% signaali. Siis eihän sekään voi olla HD tasoa, kuva on kyllä hyvä ja nyt LG:n mukana tullut HDMI johto herättää boxin muttei tietenkään sammuta, helppo homma Logitekin säätimellä asia hoituu.
   

Jaa tämä sivu