1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

War of the Worlds

Viestiketju Keskustelua elokuvista -osiossa. Ketjun avasi arcanix 02.07.2005.

 1. lettas

  lettas Moderator Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  03.03.2003
  Viestejä:
  4,325
  Kiitokset:
  197
  Pisteet:
  93
  Faradayn häkkihän se :). Kai tuo nyt oli sentään vaan heitto, ei kait videokameroita yleensä pellillä pinnoiteta. Ladahan se oli entisessä neuvostoliitossa yleinen kulkupeli. Ei turhaa elektroniikkaa häiritsemässä ydinsodan syttyessä.
   
 2.  
 3. Agent_007

  Agent_007 Senior member

  Liittynyt:
  05.05.2003
  Viestejä:
  29,936
  Kiitokset:
  124
  Pisteet:
  143
  Se kamera oli "häkissä"
  http://en.wikipedia.org/wiki/Faraday_cage
  esim. auto tai tietyt rakennukset voivat toimia tuollaisena.
  Mutta SciFi elokuvissa ei kannata tuollaisiin seikkoihin kauheasti puuttua, harvemmin niissä kumminkaan haetaan äärimmäistä realismia.
   
 4. Feron

  Feron Active member

  Liittynyt:
  13.11.2004
  Viestejä:
  1,125
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  66
  Maailmojen sota on "uusinta filmatisointi" 50-luvun leffasta.. Independece Day on ottanut ideansa Wellesin kirjasta ja tuosta 50-luvun leffasta. Itse antaisin leffalle arvosanan 4. Ei ole helppoa kertoa sci-fi leffaa kriisissä elävän perheen näkökulmasta. Leffan tarkoitushan on antaa sama kuva, kuin mikä pakenevalla perheellä on. Eli "mitä v*ttua tapahtuu? No ei harmainta aavistustakaan, mutta maailman loppuhan tässä on tulossa, joten paetaan" .... Tompan roolisuoritus on mielestäni tahallaan, kuin ylireagoiva isähahmo, jonka takia se näyttää yli näyttelemiseltä. Morgan Freemanin kertoja-hahmo on siinä mielessä hyvä, koska muuten suurinosa katsojista ei todellakaan tajuaisi mistä leffassa on kysymys. Ja sitä paitsi leffassa on yksi todella iso sanoma. Sen, jos joku on missannut ei kyllä tajua leffasta hölkäsenpöläystä.

  _Älä lue seuraavaa, jos et leffaa ole nähnyt_

  ***Spoileri***

  Tompan pojan ilmaantuminen lopussa kotinsa ovelle oli mielestäni turha, sillä se on ainakin omasta mielestäni ainoa asia, joka sekoittaa katsojan pään. Poika joko löysi itse perille tai sitten armeijan avulla.

  Uhuvo-liot muuten kuolivat maapallon ilmastoon.. Nehän yrittivät muuttaa sitä viljelemällä omaa kasvillisuuttaan, ihmisen verta apuna käytttäen..

  ***Spoileri***

  Että näin.. Oma näkökantani. (kommentoikaa ja haukkukaa vapaasti).

  Ja kohtahan sitä pukkaa jälleen uutta kirjasta leffaksi muodostettua sci-fiä. Linnunradan käsikirja liftareille.
   
 5. Greedo

  Greedo Regular member

  Liittynyt:
  16.06.2005
  Viestejä:
  204
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Eli mun mielipide on että liian sekava ja liian lyhyt. Meni rahat totaalisesti hukkaan. HL2 muistuttaa sillä tavalla että ne kävelevät oli vähän niinku stridereita, Sitten viel ku se säde koski niin ne muuttu ilmaks. Niinku hl2.
   
 6. Blond

  Blond Regular member

  Liittynyt:
  05.05.2005
  Viestejä:
  183
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Leffa ei ollut niin huippu, kuin mainoksista olisi voinut kuvitella. Joo, outoja mokia oli ton kustannusluokan leffalle. Oli kuitenkin ihan katsottava, joskin odotettua loppuhuipennusta ei tullutkaan ja oli muutenkin vähän tasapaksu kokonaisuus. Mutta tyttö osasi kyllä näytellä! Eikös ollut sama kuin Hide and Seekissä?
   
 7. Grease

  Grease Guest

  Tavallinen tylsä jenkki elokuva jossa ei loppujen lopuksi jääny mitään käteen. Hyvä idea sinänsä mutta silti tylsä elokuva. Effektit olivat aika hyviä ja näyttelijäsuoritukset huippuluokkaa, mutta silti elokuva ei iskenyt mun silmään. Loppu ois voinu olla enemmän traagisempi. Antaisin elokuvalle 4/5 mutta kokonaisuus oli sen verran huono että joudun antamaan 2/5.
   

Jaa tämä sivu