1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ongelma Vu+solo ei käynnisty

Viestiketju HD-kanavat -osiossa. Ketjun avasi stomppa82 13.06.2014.

  1. stomppa82

    stomppa82 Regular member

    Liittynyt:
    21.09.2002
    Viestejä:
    475
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Aivan tuliterä linux-pohjainen satelliittiviritin, ei lähde päälle olenkaan. Kylläkin merkkivalo syttyy etupaneelin, mutta ei ala käynnistymään kuitenkaan. Liekköhän jotain tuli sössittyä, kuin yritiin päivittää
    usb-muistitikkulla boksia?
     
  2.  
  3. aints

    aints Member

    Liittynyt:
    12.03.2006
    Viestejä:
    88
    Kiitokset:
    2
    Pisteet:
    18
    Suosittelen openATV tä. http://images.mynonpublic.com/openatv/nightly/index.php?open=vusolo
    Lataa tuolta uusin image. Formatoi usb FAT32 ksi. Pura ladattun zip. in sisältö eli vuplus kansio usb lle.
    Solosta virrat pois takana olevasta napista, usb etupaneliin, virrat päälle, boxi löytää usb n ja led valo alkaavilkkumaan kunnes lopettaa vilkkumisen ja palaa vihreänä.
    Virrat pois päältä, usb pois boksista, virrat päälle ja sulla on uusi image.
     
  4. vps358

    vps358 Active member

    Liittynyt:
    14.11.2009
    Viestejä:
    4,145
    Kiitokset:
    162
    Pisteet:
    93
    Ja jos ei mitään tapahdu, poksi palautukseen...
    Itse jäin siihen käsitykseen, ettei poksi ole koskaan edes toiminut...

    T: Vesku
     
  5. aints

    aints Member

    Liittynyt:
    12.03.2006
    Viestejä:
    88
    Kiitokset:
    2
    Pisteet:
    18
     
  6. aints

    aints Member

    Liittynyt:
    12.03.2006
    Viestejä:
    88
    Kiitokset:
    2
    Pisteet:
    18

Jaa tämä sivu