1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

VSO DivxToDVD poltto ongelma

Viestiketju DVD-R -keskustelu -osiossa. Ketjun avasi firemetal 04.10.2011.

 1. firemetal

  firemetal Member

  Liittynyt:
  27.05.2011
  Viestejä:
  14
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Alkoi tulla tunne, että voisi pikkuhiljaa alkaa polttelee noita elokuvia levyille koneelta pois joten löysinkin täältä Afterdawin oppaista hyvän VSO DivxToDVD 2 ohjelman oppaan. Seurasin niitä aikalailla tarkoin ja on muutenkin kokemuksia kyseisestä ohjelmasta.

  Kaikki menikin hyvin kunnes video oli muutettu, se ei alkanut polttamaan elokuvaa vaan heitti tällaista loki-tiedostoon: [​IMG]

  Mistäs tämä voisi johtua ja miten voisin polttaa tämän elokuvan kun se on kummiskin muuntanut tiedostot koneelle? Yritin ihan Windows 7 omalla polttotoiminnolla polttaa, mutta valikkoa ei DVD-laite näyttänyt ja subeja ei tullut, eikä voinut vaihtaa kaukosäätimestäkään.
   
  Viimeksi muokattu: 04.10.2011
 2.  
 3. vps358

  vps358 Active member

  Liittynyt:
  14.11.2009
  Viestejä:
  4,169
  Kiitokset:
  165
  Pisteet:
  93
  Herjaa, ettei voi kirjoittaa rekisteriin...
  Ajatko VSO:ta adminina?
  Jos et, kokeile...

  T: Vesku
   
 4. OlliJulle

  OlliJulle Regular member

  Liittynyt:
  14.09.2011
  Viestejä:
  246
  Kiitokset:
  2
  Pisteet:
  28
  Kokeilepa vanhoja hyviä demuxaus- ja authorointi-ohjelmia, nimittäin ProjectX:ää, jolla ensiksi demuxaat filmisi, ja sen jälkeen Muxmania, jolla muxaat ProjectX:llä demuxatut tiedostot suoraan poltettaviksi tiedostoiksi.

  OlliJulle
   
 5. firemetal

  firemetal Member

  Liittynyt:
  27.05.2011
  Viestejä:
  14
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Kiitos avusta, mutta ajoin ohjelman järjestelmänvalvojana..


  Tästä taitaakin olla jo apua! Voisitko vielä selventää tai laittaa linkkiä näitten ohjelmien käytöstä? Muutanko äskenmainitsemalla ohjelmalla ProtectX:llä tiedostot (.avi ja .srt / .divx / tms) yleisempään DVD- laitteitten tukemaan muotoon (.vob /.ifo / tms)? Sitten käytän esim. Muxmania muokkaamaan tiedostot yhteen ja poltan ne sillä levylle?
   
  Viimeksi muokattu: 04.10.2011
 6. OlliJulle

  OlliJulle Regular member

  Liittynyt:
  14.09.2011
  Viestejä:
  246
  Kiitokset:
  2
  Pisteet:
  28
  Sorry, että vasta nyt vastaan kyselyysi, vietän nääs eläkepäiviä mökillä, ja avasin vasta äsken PC:ni.
  Tunnustan suoraan, että itse en enää polta levyille juuri mitään, en edes YLE:n elokuvia, jotka on ihan pakko DVB-tekstien takia ensiksi demuxata ProjectX:llä. Oletusarvoisesti se pilkkoo filmin: Video= .mpv, Audio= .mp2 ja teksti= .sup. Toki siinä on valittavissa muitakin tiedostomuotoja, mutta edellämainittuja tarvitaan, kun käsitellään Muxmanilla (muxataan = authoroidaan) tiedostot poltettavaan muotoon. Muxman-käsittelyn tuloksena Sinulla on .vob, .bup ja .ifo- tiedostoja, jotka kutsut kaikki poltto-ohjelmaasi. Siis ProjectX --> Muxman --> poltto.
  Elokuvat, sarjat ja muutkin tallenteet, joissa on ns poltettu tekstitys, minä käsittelen siten, että projectX:llä poistan ensin mainokset ja sen jälkeen ProcessWindows:issa valitsen TS. Sillä saatu tulos on jo katsottavissa The KMPlayerillä, joka minusta on varsin hyvä videotoistin.
  Jos olen muxannut YLEn elokuvan, niin poimin sen .vob-tiedostot ProjectX:ään ja valitsen ProcessWindowsissa PID-filterin ja se tulos on katsottavissa VLC:llä jolla saa kutsuttua myös tekstityksen esiin.
  Kuulosti varmaan turhan monimutkaiselta, mutta sitä se ei harjoittelun jälkeen tosiaankaan ole! Itselläni on ulkoisille levyille tallennettuna muokkaamiani elokuvia yli 3000 kpl, sarjoja ja muitakin muokattuja hillitön määrä! Pitäis vaan opetella jokin hyvä arkistointitapa.

  Ystävällisin terveisin: OlliJulle
   

Jaa tämä sivu