1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Voinko päivittää win 8.1 kympiksi uudelleen 29.7.16 jälkeen jos aikasemmin on ollut win 10

Viestiketju Windows -ongelmat -osiossa. Ketjun avasi hosseli 24.07.2016.

 1. hosseli

  hosseli Regular member

  Liittynyt:
  22.01.2005
  Viestejä:
  322
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Kysymys oikeastaan oli jo otsikossa. Haluaisin tietää vaan sellaista asiaa että olen aikasemmin päivittänyt win 8.1 windows 10 -ppiin ja palauttanut sen 8.1 -seksi. Olen kuullut sellaista jostain että jos kerran on jo päivitetty win10 ja palauttanut, niin voi myöhemmin päivittää win 10 koska vaan ku kerran on päivitetty win kympiksi ja se tunnistaa sen myös 29.7.16 jälkeenkin. Onko se totta vai tarua? Vai tarkoittaako tämä juttu, että päivittäminen enää ei onnistu, mutta puhdas asennus kyllä ---
  ""Windows 10:n aktivointi perustuu tietokoneestasi tehtävään "sormenjälkeen" jonka perusteella tietokoneesi tunnistetaan ja aktivoidaan.""

  Olen kokeillut myös yhdellä win 7 koneella että asensin toiselle kovolle samalla tunnuksillä win 7 ja päivitin kympiksi, niin molemmillä kovolla toimii winukat hyvin (alkuperäinen 7 ja toisella kovolla oleva seiska päivitetty kympiks). Ja kokeilin myös näin että yhdelle kovolle asensin 2 käyttistä - windows 7 ja toiselle osiolle asensin saman seiskan samalla tunnuksella ja päivitin kymppiin ja ei ole mitään ongelma.
   
  Viimeksi muokattu: 24.07.2016
 2.  
 3. pikanäppäin

  pikanäppäin Newbie

  Liittynyt:
  30.05.2016
  Viestejä:
  15
  Kiitokset:
  3
  Pisteet:
  3
  Ei pitäisi olla merkitystä jos myöhemmin seiskan/kasin päivität uudelleen kymppiin tai teet puhtaan kympin asennuksen, kunhan sinulla on tiedossa alla olevat.

  - Jos viimeistään 29.7. asennat ilmaisen kympin päivityksen, silloin voit myöhemmin palata kymppiin ainoastaan jos asennat kympin samaan koneeseen. Tarkoittaa että jos vaihdat koneeseen uuden emolevyn, silloin kympin aktivointi ei enää onnistu.

  "Windows 10 on this device is activated with a digital entitlement."

  - Jos viimeistään 29.7. asennat ilmaisen kympin päivityksen ja sitten elokuussa päivität kympin Anniversary Update -päivityksellä ja otat käyttöön Microsoft-tilin (jos tiliä ei ole aiemmin luotu), silloin voit myöhemmin palata kymppiin vaikka vaihtaisit koneeseen uuden emolevyn. EDIT: Mutta Microsoft-tiliin linkitetty aktivointi ei onnistu emolevyn vaihdon jälkeen, jos ennen emolevyn vaihtoa Microsoft-tili on vaihdettu paikalliseen tiliin.

  "Windows is activated with a digital license linked to your Microsoft account."

  "Windows on aktivoitu Microsoft-tiliin linkitetyllä digitaalisella käyttöoikeudella."

  http://www.mikrobitti.fi/2016/06/mi...ows-10-aktivointi-sidottiin-microsoft-tiliin/

  http://www.tenforums.com/tutorials/55398-microsoft-account-link-digital-license-windows-10-pc.html

  http://www.tenforums.com/tutorials/55383-activation-troubleshooter-use-windows-10-a.html

  Samaan koneeseen (toiselle kovalevylle tai seiskan/kasin kovalevylle tyhjälle osiolle) onnistuu kympin asennus seiskan/kasin avaimella ja molemmat käyttikset toimii ja molemmat pysyy aktivoituneena.
   
  Viimeksi muokattu: 05.08.2016
  hosseli kiitti tästä.

Jaa tämä sivu