1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

voiko kaksi konetta olla samassa netissä

Viestiketju WLAN ja lähiverkot -osiossa. Ketjun avasi Taavi5 11.10.2017.

  1. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    2,569
    Kiitokset:
    588
    Pisteet:
    123
    Ottaisin tuon TP-linkin, sillä pärjää varmasti.
     
    Taavi5 kiitti tästä.
  2.  
  3. Taavi5

    Taavi5 Member

    Liittynyt:
    25.08.2017
    Viestejä:
    464
    Kiitokset:
    15
    Pisteet:
    18
    Okei eli se asus wlan pcie.. Mikä lie
     
  4. Näppishemmo

    Näppishemmo Regular member

    Liittynyt:
    09.03.2017
    Viestejä:
    497
    Kiitokset:
    75
    Pisteet:
    28
    Asus on ainakin itsellä toiminut hyvin joten ottaisin sen.
     
    Taavi5 kiitti tästä.
  5. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    6,658
    Kiitokset:
    691
    Pisteet:
    173
    Sekoitanko nyt jotakin? Edellä mainittu TP-link on PCI-malli eikä käy mainitsemaasi emolevyyn. Asuksia on ollut esillä kaksi eri versiota, joista kalliimmassa on ominaisuuksia, joita nykyinen reititin ei tue, joten siltä osalta lisähinta menisi hukkaan. Halvemman Asuksen kohdalla taas ei ole mainittu toimivuudesta uusimpien käyttöjärjestelmien kanssa, mutta valmistajan sivuilta löytyy Windows 10 -ajuri, jos kyse on tuosta mallista:
    https://www.asus.com/us/Networking/PCEN15/HelpDesk_Download/

    Lisäys. Esim. tuolta puuttuu maininta Win 10-tuesta, mutta uusi ajuri on siis saatavilla.
    https://www.systemastore.com/product_info.php?products_id=69257&language=fi
     
    Taavi5 kiitti tästä.
  6. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    2,569
    Kiitokset:
    588
    Pisteet:
    123
    Taavi5 kiitti tästä.
  7. Taavi5

    Taavi5 Member

    Liittynyt:
    25.08.2017
    Viestejä:
    464
    Kiitokset:
    15
    Pisteet:
    18
    ei yhdisty pitääkö lataa joku ajuri vai jos jakaa puhelimen netin niin tuleeko lisämaksuja

    edit.tämä on minulla https://www.systemastore.com/product_info.php?products_id=69257
     
  8. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    2,569
    Kiitokset:
    588
    Pisteet:
    123
    Kaikki tietokoneen laitteet tarvitsee laiteajurin toimiakseen. Tuon kortin mukana on varmaan tullut ajuri.

    Laitehallinnasta näet, onko sille ajuri asennettu.
     
    Taavi5 kiitti tästä.
  9. Taavi5

    Taavi5 Member

    Liittynyt:
    25.08.2017
    Viestejä:
    464
    Kiitokset:
    15
    Pisteet:
    18
    tämä
    Se ottaa puhelimen neti mutta kun yhdistää siihen kotiboksiin sanoo siihen ei saa yhdistettyä
     
  10. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    2,569
    Kiitokset:
    588
    Pisteet:
    123
    Puhut samassa yhteydessä puhelimesta ja kotiboksista.
    Kumpaan siis olet yhdistämässä?
     
    Taavi5 kiitti tästä.
  11. Taavi5

    Taavi5 Member

    Liittynyt:
    25.08.2017
    Viestejä:
    464
    Kiitokset:
    15
    Pisteet:
    18
    Haluan yhdistää kotboksiin ei onnistu



    Puhelimeen onnistui yhdistäminen mutta haluan yhdistää kotiboksiin
     
  12. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    2,569
    Kiitokset:
    588
    Pisteet:
    123
    Yrität yhdistää kotiboksi omalla SSID:llä sen sen omalla salasanalla?
    Tiedot näkyy kotiboksin tunnuslapussa jos ne on muutettu, käytetään niitä.
     
    Taavi5 kiitti tästä.

Jaa tämä sivu