1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

VMware Fusion 2.0 & Boot Camp

Viestiketju Mac -keskustelu -osiossa. Ketjun avasi rantom 22.11.2008.

 1. rantom

  rantom Regular member

  Liittynyt:
  30.07.2006
  Viestejä:
  158
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Hei.

  Valmiiksi pahoittelut jo jos meni väärälle alueelle, en ollut varma siitä, että minne tämä kuuluisi.

  Ensinnä mainitsen että en löytänyt tähän viittavia keskusteluja vielä täältä, Afterdawnista. Toisekseen, koneenani on Mac Mini Intel (2,0 Ghz [mikäli on edes oleellista]).

  Niin siis kun tässä eilen asentelin tuon VMware Fusionin ja siitä sitten koetin käynnistää Windows XP (SP3):n Boot Camp-osion avulla, blue screen of death. Syynä on 0x0000007B ja tavoitteena olisi siis saada tuo Boot Camp-osio toimimaan VMwF:ssa oikein, en ryhdy XP:tä asentelemaan uudelleen saatikka vaihda enää Qemulatoriin/VirtualBoxiin (kummassakin oli omat ongelmansa, mm. näytönohjaimen osalta sekä toimivuuden kannalta). Samalla katoaa tuosta Työpöydältä XP:n kovalevy (osioitu nykyinen yksi iso virtuaalisesti) mutta tulee takaisin kun BSOD tulee.

  Tässä vielä kuvat, jotka luultavammin auttavat.

  [​IMG]
  Suora linkki kuvaan mikäli kuva ei toimi.

  [​IMG]
  Suora linkki kuvaan mikäli kuva ei toimi.

  Joten, jotain ideoita mitä voisi kokeilla? Kuten näkyy, minulla on kanssa Ubuntu ja siitä voin sanoa, että ei ole pahemmin ollut ongelmia. Ainoastaan efektit puuttuvat (eli erikoistehosteet) mutta niistä ei ole haittaa (ja näppäimistön esim. @ ei toimi ilman säätöä). Ja tosiaan, en ole asentanut XP:lle vielä VMware Toolsseja (sattuneesta syystä). Boot Camp toimii edelleen normaalisti mutta VMwarella ei siis toimi. VMwaren BSOD:t vaikuttavat tosin samalla XP:n BC:n kautta toimintaan, oli jättänyt BSOD:sta leiman kun käynnistin BC:n kautta XP:n normaalisti.

  Kiitos jo etukäteen mahdollisista vastauksista. :)
   
 2.  
 3. bloc

  bloc Regular member

  Liittynyt:
  21.05.2003
  Viestejä:
  211
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Omakohtaista kokemusta ei ole, koska minulla on parallels, mutta Macrumorsin keskusteluissa oli tuollainen tapaus. Siinä homma oli alkanut pelittää, kun xp:n tärkeät päivitykset oli asennettu.
   
 4. rantom

  rantom Regular member

  Liittynyt:
  30.07.2006
  Viestejä:
  158
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Jooh, kiitos vastauksesta vaikkei siitä ollutkaan nyt apua. Päivitykset on ollut asennettuna jo kauan ja XP on ylipäätänsä ajan tasalla. Normaali Boot Campin käynnistys ei siis aiheuta mitään ongelmia, vain kun koetan käyttää BC XP:tä VMware Fusionin kautta.
   

Jaa tämä sivu