1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Vistaan siirtyminen

Viestiketju Windows -ongelmat -osiossa. Ketjun avasi dxmaze 29.12.2006.

 1. Agent_007

  Agent_007 Senior member

  Liittynyt:
  05.05.2003
  Viestejä:
  29,936
  Kiitokset:
  124
  Pisteet:
  143
 2.  
 3. mettala

  mettala Regular member

  Liittynyt:
  01.02.2005
  Viestejä:
  345
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  ketjua luettaessa heräsi parikin kysymystä:

  mikä on UAC?
  mikä on readyboost?
  ja jos samanlaisella konella pelaa samaa peliä samanlaisilla asetuksilla, toimiiko peli hitaammin VISTAlla kuin XPllä ja kuinka paljon?
   
 4. dxmaze

  dxmaze Guest

  Vaikka tuossa aikaisemmin sanoin et haluan VISTAN ulkonäön+tietoturvatason takia niin ei siinä ole ero xp:n ja vistan välillä kun otin f-securen pois käytöstä ja laitoin xp:n palomuurin+antivir... kävin kaikki mahdolliset tiedostetut sivustot läpi niin ei tullut koneelle yhtään mitään ongelmaa. Kiitos Mozilla! Jos koneellas on se 512 keskusmuistia ja et välitä silmäkarkista niin ei kandee edes harkita!!!
   
 5. dxmaze

  dxmaze Guest

  kandee Vistaa varten kyl hommata ihan uus näyttis joka toimii ajan tasalla muutaman vuoden. ennen kun tulee windows "UFO"!!!!
   
 6. Agent_007

  Agent_007 Senior member

  Liittynyt:
  05.05.2003
  Viestejä:
  29,936
  Kiitokset:
  124
  Pisteet:
  143
 7. nObO2

  nObO2 Guest

  q-hub-op älä hanki kuule niin huonoo näyttistä. Mul on just toi 9600 series mut tilasin uuden nvidia gainward 7600gt 256mb tau joku semmonen makso 175€.
   
 8. jurmukka

  jurmukka Guest

  Musta ainakin tuntuu ettei tällasiin halpiskannettaviin esim. mikä mul on acer travelmate 2420 ni saa ku ehkä sen kehitysmaa vista version kuitenkin haluaisin home premiumin, en oikeen ymmärrä tuota 1 ja 2 gigan muistia et mitä muistia se niinku tarkottaa et mikä pitäs olla noin paljon ku ei missään noin paljon RAM muistia ole ja ei se voi olla kiintolevyn kään koko tai muistin määrä ku se on taas ihan eriluokan lukemissa sekin , ja sit kun näytön ohjain kin vaatii aika paljon ja ei näis kannettavis oo kaksinen näyttökään, google earthia pyörittäessäkin meni jo tilttiin, et pitääkö oottaa et kaupan hyllylle tulee vista koneet ja varmaan maksaa paljon eli kysymys kallistuuuko tietokoneiden hinnat ku tehovaatimuksetkin tollasii.
   
 9. Agent_007

  Agent_007 Senior member

  Liittynyt:
  05.05.2003
  Viestejä:
  29,936
  Kiitokset:
  124
  Pisteet:
  143
  Kyllä tuo Vistan pitäisi toimia kannettavissakin. Ja koneiden hinnat ei nouse kun tota Vista ready rautaa/koneita on jo nyt kaupat täynnä aivan samaan hintaan kuin aikaisemmin. Ja giga RAM muistia ei ole nykyään paljon, ei edes kannettavissa. Ja tehokas näytönohjain ei ole pakollinen, tuon Aeron kun voi kuitenkin ottaa pois käytöstä, kun ei siitä mitään hyötyäkään ole. Ja Google earth varmaan tilttasi koneen huonojen ajureiden takia, ei liian heikkojen tehojen takia.
   
 10. Prakka

  Prakka Regular member

  Liittynyt:
  22.11.2006
  Viestejä:
  467
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Joo anteeksi että nostelen, mutta pakko sanoa.

  Eli asentelin eilen illalla tähän sigun koneeseen Vistan, ja toimii itse asiassa aika hyvin. Ei pätki kauhean paljoa, mutta sitten syö vain aika paljon keskusmuistia.
  Käynnistykset ja sammuttamiset ovat sietämättömän hitaat, mutta kun kerran käyntiin pääsee, niin se on sillä selvä.
  Näytönohjaimeen ei löytynyt ajureita, joten pelejä en ole edes yrittänyt kokeilla.
   
 11. jurmukka

  jurmukka Guest

  Just aivan, eli sellainen alukankeus on. Ja vaikka vain home basic ihan testi ja harjoittelu mieles asensin ennen seuraavaa kunnon tehokkaampaa konetta, niin muisti käy täysillä ja prosessorin tehot heilahtelee aika lailla ja kiintolevyn valo vilkkuilee vinhaa vauhtia, eli niinkuin koko ajan olisi jotain taustatoimintaa. Joskus on mennyt totaalisen tilttiin, sit taas ku kone on koko päivän auki niin toimii kuin rasvattu. Onhan tullu ainakin alkuharjoittelua ennen uuden koneen+premiumin hankkimista ajatellen.
   
 12. Vigilante

  Vigilante Guest

  ite oon käyttäny XPeetä jo 5v ja vasta hetki sitten laitoin himassa vistan dual boottiin. Kyllä eron huomaa aika pian enkä ainakaan ite aio enää vistasta luopua, vaikka aion XPeen pitää rinnalla vielä ainakin jonkin aikaa. Pelien takiahan tähän windows-maailmaa pyörittää. Työhommiin ootan vesikielellä Applen Leopardia!
  t: mac käytäjä jo vuodesta -84, joka pelien takia "hairahtui" myös PC maailmaan...
   
 13. Prakka

  Prakka Regular member

  Liittynyt:
  22.11.2006
  Viestejä:
  467
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Itseltä päivitystä. XP:n näyttiksen ajurit toimii loistavasti Vistassa, pelit toimii myöskin ihan hyvin, en ole nytten mitään vikaa löytänyt. Varmaan yksi Microsoftin parhaimmista käyttiksistä DOS:n rinnalla :D
   
 14. juhha84

  juhha84 Active member

  Liittynyt:
  12.04.2006
  Viestejä:
  3,752
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  66
  Sen verran on tullut luottamusta tuota vistaa kohtaan että dual bootti lähtee ensiviikolla pois. En ole käyttänyt xp:tä 5kk...
   

Jaa tämä sivu