1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Vista Service Pack 1.

Viestiketju Windows -ongelmat -osiossa. Ketjun avasi exlex 13.02.2008.

  1. kaincgr

    kaincgr Member

    Liittynyt:
    24.03.2008
    Viestejä:
    44
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Ei kuulemma lataa vikasietotilaa (jää jumiin johonki niistä riveistä eikä jatka pidemmälle). Eli pitänee heidän odottaa että pääsen paikanpäälle palauttamaan järjestelmän levyn kautta. Mitä opimme tästä... emme muuta kuin että ATK-puhelintuen homma ei ole ruusuista =)
     
  2.  
  3. datahead

    datahead Regular member

    Liittynyt:
    20.04.2008
    Viestejä:
    179
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Mulla on enkunkielinen 64-bittinen Vista Ultimate, johon asensin SP1:sen jo aikoja sitten. Ois tarkoitus asentaa siihen suomenkielen paketti, mutta Windows Update ei sitä tarjoa. Mikähän mättää, vai onko noita SP1-kielipaketteja edes vielä julkaistu?
     
  4. tukis

    tukis Guest

    Pitäisikö poistaa SP1 kielipakitin asennuksen ajaksi.
    Ainakin 32-bittiseen Ultimateen pystyi asentamaan SP1:n koneeseen, jossa oli suomi ja englanti asennettuna; Päivityksestä kielipaketit hävisivät siitäkin SP1:n jälkeen, mutta etukäteen asennetut kielipaketit säilyivät.

    Ei taida erikseenkään ladatut kielipaketit enää asentua SP1:n jälkeen?
    Toisaalta eihän XP:ssäkään ole erikseen kielipaketteja eri Service Packeille. Siinä taitaa SP:t sisältää kielipakettienkin päivitykset.
    Voisihan kokeilla asentaa(64-bit FI).
     
    Moderaattorin viimeksi muokkaama: 22.04.2008
  5. Vigilante

    Vigilante Guest

    ite tein juuri näin että poistin SP1:n ja asensin lisää kielipaketteja ja sit SP1 takas. Luin kyllä et sellaset päivitystiedostot on tulossa et noi pakettien lataus toimii normaalisti myös SP1:n kanssa, mikä nyt olisikin vähintään kohtuullista:)

    Mulla oli siis enkku-ultimatessa suomi- ja ruotsipaketit asennettuna ja hyvin meni SP1 päälle
     
  6. yamaneko

    yamaneko Senior member

    Liittynyt:
    22.09.2005
    Viestejä:
    5,093
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    118
    Kaiken lisäksi Microsoft ei ole asiaa enepää kommentoinut, vaikka pyysivätkin vastaamaan että miten kävi. Ymmärrän etteivät Microsoftillakaan tiedä mistä asia kiikastaa. Asia kuitenkin on Microsoftin tiedossa varmasti, saamaani wufix.batia näet tarjosi joku blogini lukija minulle, eli ovat jaelleet batiaan muillekin, ja onhan lisäkseni lukuisia ihmisiä joille asennus ei ole onnistunut, vaikka suurimmalle osalle lienee mennyt onnistuneesti. Onhan se liikaa vastata esim. että tutkimme asiaa tms? Tai vastata kysymykseeni sellaisen asennusmedian saamiseksi jossa on SP1 integroituna?
     
    Viimeksi muokattu: 22.04.2008
  7. Kellopeli

    Kellopeli Guest

    Sp1 asennus meni kyl hyvin Vista Business:een. Asensin sen reilu 500 Mt paketin. Sp1 jälkeen olen kuitenkin joutunut näkeen satunnaisia bluescreenejä. Ennen sp1 noita ei koskaan tullut :E
     
  8. nurmoosta

    nurmoosta Active member

    Liittynyt:
    15.01.2004
    Viestejä:
    2,365
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    66
    Tänään tuli kielipaketit näyviin wu:ssa...
     
  9. izzard

    izzard Member

    Liittynyt:
    10.03.2008
    Viestejä:
    8
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Tuliko yhtäkkiä vaan näkyviin, vai teitkö jotain, minkä johdosta sp1 tuli updateen? Vai tarkotatko nyt pelkkää kielipakettia sp1:lle vai sp1:stä..? Tuliko vähän epäselvästi...:)
     
  10. tukis

    tukis Guest

    Sama täällä. Eilen kun meni katsomaan päivityksiä (täätä vinkin luettuani tarkistin), niin sinne oli tullut takaisin kielipaketit aivan itsestään.

    Siitä ei ole tietoa onko paketit päivitetty.
     
    Moderaattorin viimeksi muokkaama: 23.04.2008
  11. Vigilante

    Vigilante Guest

    oli kyllä ihan odotettua et "korjaus" tulee pikasesti. Muutenhan ultimaten omistajat ois kärsiny sp1:n myötä. Onko jollain jo kokemusta tosta uudesta Windows Sound Schemes päivityksestä? Ja näköjään uutta DreamScene pakettiakin ois tarjolla.
     
    Moderaattorin viimeksi muokkaama: 23.04.2008
  12. Vigilante

    Vigilante Guest

    olipa mukava yllätys noi uudet Sound Schemet. Tähän asti Ultimate Extraxhan ei ole kauheesti mitään tarjonnu
     
  13. yamaneko

    yamaneko Senior member

    Liittynyt:
    22.09.2005
    Viestejä:
    5,093
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    118
    No niin. Jostain syystä SP1 asentui, hieman niin kuin "yllättäen ja pyytämättä". Se miksi asennus nyt vihdoin onnistui, jää arvoitukseksi.

    Asiaa edelsi se, että päivitin True Image 11 buildin 8027 -> 8053, jonka jälkeen tein uuden palautus-CD:n ja huomasin ettei sillä saanutkaan konetta bootattua. Mutta ei saanut aikaisemmin toimineellakaan CD:llä. Niinpä päätin palauttaa tilanteen ennen True Imagen päivitystä. Nyt kone käynnistyi molemmilla CD:llä. Ja annoimpa sitten lopulta koneen käynnistyä normaalisti.

    Tässä vaiheessa huomasin että jokin oli palautuksesta huolimatta eri tavalla kuin ennen, sillä ruutuun rävähti tieto päivityksestä. Tätähän ei pitänyt tulla (kohdassa jonka palautin, ei tuollaista tilannetta pitänyt olla). Ja niin vain, päivitys meni kerralla läpi.

    Mikä ihme mahtoi olla tapahtua että päivitys onnistui? Ideoita?
     
  14. hare333

    hare333 Member

    Liittynyt:
    09.02.2007
    Viestejä:
    5
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Itselläni oli kanssa vaikeuksia sp1:sen kanssa.
    Löyty ratkaisu seuraavasti (herja: 0x800F0826):

    Virhe tuli palautumispisteen luonnista, joka johtui taas siitä, että toinen Sata levy oli poistettuna laitehallinnasta. Sen nappasin takaisin käyttöön ja sp1 asentui nätisti.
    Eli jos useampia kovalevyjä, niin ne kaikki parempi pitää käytössä sp1:stä asentaessa.
     
  15. nurmoosta

    nurmoosta Active member

    Liittynyt:
    15.01.2004
    Viestejä:
    2,365
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    66
    Automaattipäivitykset päällä ja sp tuli sieltä omia aikojaan, mutta kielipaketit ilmestyi myöhemmin. Eli alunperin ultimateen ympätty suomipaketti wu:sta ja sitten sieltä sp1 ja muut kielipaketit hävis wu:sta tullen myöhemmin uudelleen näkyviin.

    Toisessa koneessa on premium ja siihen ei ole vielä ilmestynyt sp:tä...
     
  16. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,757
    Kiitokset:
    765
    Pisteet:
    193
    SP1 asettui Ultimateen automaattipäivityksellä ilman ongelmia.
     
  17. 30146264

    30146264 Member

    Liittynyt:
    18.01.2008
    Viestejä:
    29
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Noniin tuli asennettua suomenkieliseen vistaan sp1, ja yllätysyllätys äänet ei toiminu. Lankkuni (asus m2n-e sli) integroitu äänikortti ei päästänyt itsestään ulos minkäänlaisia ääniä ja asuksen sivuilta (M2N-E sli tuotesivut) löytyvät ajurit eivät sitten tietenkään toimineet. Muita ongelmia en äkkiseltään löytänyt mutta kuitenkin poistin sp1 asennuksen koska esim pelaaminen tai nettiradion kuuntelminen ei ole erityisen hauskaa ilman ääniä.
     
  18. hamuli

    hamuli Guest

    Minun koneella SP1:sen asennus toi mukanaan kivan lisän, kun Vista pimentää näytön viimeistään 10 minuutin kuluttua käynnistyksestä ilman sen suurempia varoituksia. Näyttö herjaa "no signalia" ja menee virransäästötilaan. Muuten kone jää käyntiin ja jatkaa toimiaan, mutta näyttöä ei saa herätettyä muuten kuin resetoimalla koneeen. SP1:sen poistamisen jälkeen ongelma katosi. Näytönohjaimella (8800GTS) täysin uudet ajurit ja toimii moitteettomasti, että en tiedä, missä vika lienee. Joka tapauksessa SP1 ei minun koneelle enää palaa.
     
  19. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,757
    Kiitokset:
    765
    Pisteet:
    193
    Mulla on tuo sama näyttis ja ei ongelmia.
     
  20. Rgrgad

    Rgrgad Member

    Liittynyt:
    25.01.2008
    Viestejä:
    14
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Tällainen palikkakysymys: Pitäisikö tuon service packin näkyä ohjuspaneelin järjestelmä-kohdassa?

    Ongelmia koneen kanssa ja olen kokoajan olettanut, että vista on ladannut kaikki tarvittavat päivitykset, mutta eipä näy tuota sp:tä ainakaan siinä kohdassa. Voisikohan tuon jostain muualta tarkistaa kun ei nyt edes windowsupdateen pääse kun kone ei käynnisty muuten kuin vikasietotilassa...?
     
  21. pongi

    pongi Regular member

    Liittynyt:
    12.04.2005
    Viestejä:
    189
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Kyllä, pitäisi näkyä.
     
    Viimeksi muokattu: 30.06.2008

Jaa tämä sivu