1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Vision4700 Vs. Vista

Viestiketju Keskustelua kaapeliverkon digibokseista -osiossa. Ketjun avasi Kaapo75 20.10.2009.

 1. Kaapo75

  Kaapo75 Member

  Liittynyt:
  20.10.2009
  Viestejä:
  2
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Tervehdys,
  Tietääköhän joku tavan jolla voi siirtää tiedostoja (leffoja etc.) kys. digiboksilta PC:lle jossa on Vista käytössä. Siirtoon valmistaja tarjoaa edelleen USBExplorer-ohjelmaa joka lukemieni keskustelujen(ja kokeilujen ...kele)mukaan ei toimi. Ohjelma avautuu kyllä ja yhteys on olemassa mutta kone tilttaa joka kerta kun yritän siirtoa. Lueskelin joitain vanhoja viestiketjuja ja totesin asian olleen tapetilla jo pari vuotta sitten.
  Kehitys kulkee eteenpäin ja (ehkä Vistakin) paranee joten onhan ongelma jo jotenkin ratkaistu..... onhan ??

  Jos joku tietää niin valaise ystävällisesti minuakin.
   
 2.  
 3. syrtek66

  syrtek66 Regular member

  Liittynyt:
  19.02.2007
  Viestejä:
  163
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Ei oo ei tuu, laite on ns. end of life laite laite tuen suhteen. Sinänsä paska juttu koska XP on kuolemassa pois. Itsellä on vastaava laite jo muutaman vuoden ajan olen samassa tilanteessa. Tämän lisäksi jos aiot siirtää nauhoituksia niin USB kytkentä estää laitteen muun käytön... Tämänkin pitäisi olla yksi asia joka pitäisi kertoa kuluttajalle ennen kaupan tekoa...

  Itse asiassa nykyinen tallentavien digiboxi laite mallisto on vanhentumassa käsiin koska esim. IDE kovalevyjen mallisto on kaventumassa noinkuin yleisesti ottaen.

  Laitteiston pitäisi olla samanlaista kuin esim dreambox dm8000, jossa esim. SATA kovalevyt ja ethernet liitäntä. Nämä tekevät laittesta koko talon huvikeskuksen. Valitettavasti mailmalla vallitseva suuntaus on juuri päinvastaiseen suuntaan juuri HD korttilinkityksen takia. Eli digiboxeista on tulossa suljettuja josta ei pääse siirtää dataa yhtään minnekkään. Ehkä repimällä kovalevyn.
   
  Viimeksi muokattu: 29.10.2009
 4. ballantin

  ballantin Regular member

  Liittynyt:
  10.01.2005
  Viestejä:
  171
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Vistassa saa toimimaan tuon kun asentaa virtuaalikoneen ja siihen XP:n.

  SATA-levyn saa tuohon(kin) IDE-SATA-adapterilla kiinni.

  Se, että laitetta ei voi käyttää siirron aikana ei ole suuri ongelma. Pitääkö sitä siirtoa juuri silloin alkaa tekemään kun pitäisi katsoa tv:tä tai tallentaa. Eikä siinä siirrossa niiiin kauaa mene etteikö sitä voisi tehdä silloin kun boksilla ei ole muuta käyttöä samaan aikaan.
   
 5. syrtek66

  syrtek66 Regular member

  Liittynyt:
  19.02.2007
  Viestejä:
  163
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Ok, yritin tuota aikaisemmin, ja ei toiminut. Nyt mulla on XP:n virtualbox virtuaalikone ubuntun sisällä. ja toimii. Siis jos isäntä kone on Ubuntu.

  Vois silti yrittää uudestaan Vistassa... Onko sinulla kokemusta miten tämä saadaan toimimaan Vista:ssa?

  Niin tuo siirtoasia, tiedonsiirtonopeus laitteen ja tietokoneen välillä on noin 1.5 MB/s. Ja tällöin digiboxia ei voi käyttää muuhun kuin tiedonsiirtoon. Kyllä se haittaa ainakin minua koska joudun tekemään siirron silloin kun kukaan muu ei katso sitä.
   
  Viimeksi muokattu: 02.11.2009

Jaa tämä sivu