1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Vision/Medion 2220 PVR kovalevyn vaihto

Viestiketju Keskustelua kaapeliverkon digibokseista -osiossa. Ketjun avasi blackis 15.02.2007.

 1. blackis

  blackis Member

  Liittynyt:
  27.12.2004
  Viestejä:
  2
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Moi!

  Tulipas sitten säästövimmassa hankittua tollainen laite. tuntuu pelittävän hyvin, mutta tuli mieleen, voisiko tuohon käydä hakeen vaikka 360 GB kiintolevyn kaupasta, ottaa vain kannen auki ja vaihtaa suoraan alkuperäisen paikalle. toimisikohna noin?

  Vai onko tuon kovalevy jotenkin erilainen kuin normaali ide levy? ja pitäisiköhän ensin vaikka tietokoneella alustaa levy sopivaksi?

  Ja voisiko suoraan sitten tuolta kovolta lukea ohjelmat tietokoneella, ku siirtäis kovon boksista koneelle?

  Onko kellään kokemuksia asiasta?
   
 2.  
 3. Hobbymat

  Hobbymat Member

  Liittynyt:
  10.03.2006
  Viestejä:
  19
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Levy on aivan normaali IDE-kiintolevy, joten siinä mielessä sen voinee vaihtaa isompaankin. Alkuperäisen valmistajan sivuilla on mainita 200 GB maksimikoosta (http://www.dmtsat.com/english/product/product_dvbt_7066cx.html). Tuon boksin valikoissa ei kuitenkaan taida olla optiota uuden kiintolevyn formatoinnille. Tosin voihan olla niin, että se formatoi uuden tyhjän levyn ensimmäisellä käynnistyksellä automaattisesti, mutta mitään varmaa tietoa minulla ei ole. Missään tapauksessa sitä ei tule alustaa tietokoneella, koska tiedostojärjestelmä eroaa PC:ssä käytetystä olennaisesti.

  Olen tässä yrittänyt lukea kakkosboksini (Medion MDC2200) takkuilevaa kiintolevyä PC:n kautta erinäisillä apuohjelmilla, mutta ainakaan PVRRead tai DigeniusDisk eivät ihan hevillä tuntuisi löytävän levyltä tunnistettavaa ST AVFS -tiedostojärjestelmää, jollaisen arvelin siinä boksin prosessorin (STi5518) perusteella olevan. Ohjelma nimeltä TDU ja sen komentoriviversio (?) TwinRip saattaisivat toimia hieman paremmin, mutta niihin täytynee perehtyä ensin hieman tarkemmin, koska niissä on viljalti erilaisia parametreja. TDU:n avulla onnistuin ainakin näkemään suoraa levydumppia käyttäen Pikku-Medionin levyllä olevien tallenteiden nimiä. Noiden ohjelmien parametreja pitäisi hieman kokeilla ajan kanssa, jos vaikka alkaisi niitä tallenteita jollain taikakonstilla löytyä...

  Yleensäkin noista DMT:n tekemistä bokseista tuntuu olevan varsin vähän detaljitietoa liikkeellä.
   

Jaa tämä sivu