1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

virustorjuntaa ei saa päälle kone täynnä viruksia

Viestiketju Virukset ja haittaohjelmat - HijackThis -logit -osiossa. Ketjun avasi djjari 10.08.2019.

  1. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    898
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    28
    mutta miten ihmeessä tuota ei saa päälle ollenkaan
     

    Liitetyt tiedostot:

    • h.
      h.jpg
      Tiedostokoko:
      55.9 KB
  2.  
  3. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    5,101
    Kiitokset:
    1,033
    Pisteet:
    223
    Oletko alapalkin Suojaus kuvakkeesta yrittänyt avata sitä auki?

    Alapalkki.
    Siitä avautuu tällainen ikkuna, miltä siellä näyttää

    Defender.PNG
     
  4. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    898
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    28
    näyttää ihan samalta kun tämä sinun laittama
     
  5. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    5,101
    Kiitokset:
    1,033
    Pisteet:
    223
    Avaa "Virusten ja uhkien torjunta", mitä siellä näyttää virusohjelmaksi?
    Oma näyttää tältä, käytössä Malwarebytes ja Norton.

    Suojaus 2.PNG
     
  6. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    5,101
    Kiitokset:
    1,033
    Pisteet:
    223
    Mitä näyttää edellisen sivun oikealta "Kuka suojaa minua" Palvelutarjoajien hallinta
    suojaus3.PNG

    Defender tosiaan poistuu automaaatisesti, kun toinen virusohjelma asennetaan, itse en ole sitä poistanut.
     
  7. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    898
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    28
    tuolta näyttää
     

    Liitetyt tiedostot:

    • 1.
      1.jpg
      Tiedostokoko:
      111.1 KB
  8. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    898
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    28
     

    Liitetyt tiedostot:

    • s.
      s.jpg
      Tiedostokoko:
      85.5 KB
  9. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    5,101
    Kiitokset:
    1,033
    Pisteet:
    223
    Enpä tiedä, mutta minusta tuo toimii oikein sinulla. Defender kai ilmoittelee asiat vähän eri tavalla ainoana virusohjelmana.
     
  10. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    898
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    28
    erikoista kyllä,en ole tuota ennen nähnyt,vaikka ohjauspaneelissa käyttäjät kohdassa lukee että minä olen järjestelmävalvoja
     
  11. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    5,101
    Kiitokset:
    1,033
    Pisteet:
    223
    Taitaa kuulua sarjaan Defender ihmeellisyyksiä.
    Päivitit muuten Malwarebytesin, miksi se ei tuolla näkynyt?
     
  12. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    8,007
    Kiitokset:
    1,020
    Pisteet:
    243
    Aluksi varoitus, että minulla ei ole Windows 10:ä eikä Defenderiä, joten en itse pysty tarkistamaan seuraavaa:
    Googlaamalla löytyi tieto, että Defenderin Real Time Protection -asetuksen toimintaa ohjaa rekisteriavain
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows Defender
    Jos avain puuttuu tai sen arvo on 0 (nolla), reaaliaikainen suojaus on päällä ja kytkettävissä vain tilapäisesti pois em. painikkeella. Jos avaimen arvo on 1, reaaliaikaista suojausta ei saa päälle samaisella painikkeellakaan.

    Jos rekisterieditorin käyttö on ennestään tuttua, voi arvon muuttaa itse. Seuraavan ohjeen kohdassa OPTION SEVEN kohdassa 2 on opastettu, kuinka Real Time Protection sallitaan lataamalla ja suorittamalla Enable_Windows_Defender_Real-Time_Protection.reg -niminen tiedosto.
    https://www.tenforums.com/tutorials...fender-real-time-protection-windows-10-a.html

    Minusta ohje vaikuttaa luotettavalta, mutta kokeileminen tapahtuu tietysti omalla vastuulla kuten aina. Katsoin ladattavan tiedoston sisältöä, ja se näyttää sisältävän reg-tiedoston, joka muuttaa tuota rekisteriarvoa kerrotulla tavalla tekemättä muuta. Varmuuden vuoksi kannattaa tietysti ensin tehdä Windowsin palautuspiste.

    Rekisteriarvo on voinut muuttua toisen virustorjuntaohjelman toimesta tai virustartunnan seurauksena.
     
  13. WinLix

    WinLix Active member

    Liittynyt:
    22.02.2018
    Viestejä:
    539
    Kiitokset:
    101
    Pisteet:
    53

Jaa tämä sivu