1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ratkaistu Virusten pelko part 2..

Viestiketju Windows -ongelmat -osiossa. Ketjun avasi Luminus 28.07.2015.

 1. Luminus

  Luminus Member

  Liittynyt:
  05.03.2013
  Viestejä:
  76
  Kiitokset:
  3
  Pisteet:
  18
  Tervehdys taas käyttäjät, tuli taas uunoiltua niin parempi tulla kysymään teiltä neuvoa.. Eli luin tämän artikkelin : http://www.itviikko.fi/tietoturva/2...kasiin-nain-tarkistat-oman-koneesi/20159456/7, jonka jälkeen ajattelin koittaa sitten tuota softaa (https://www.rooksecurity.com/hacking-team-malware-detection-utility/) ja nyt on pelko perseessä taas että mitä tuli tehtyä... Että mitä annatte neuvoksi ja mitä tarkistusohjelmia kannattaisi käydä läpi? Kiitti jos joku vastailee.
   
 2.  
 3. Agent_007

  Agent_007 Senior member

  Liittynyt:
  05.05.2003
  Viestejä:
  29,936
  Kiitokset:
  124
  Pisteet:
  143
  En oikein hahmottanut mihin tuolla viitataan, mutta avaampa nyt asiat mitä tuli mieleen.

  Jos oikeasti epäilet, että sinun koneellesi on ujutettu tuon tason haittaohjelmia tarkoituksella niin ongelmat ovat sen verta suuria (joko henkisesti tai vastapuolen resurssien osalta) että homma on aikalailla pelattu kummassakin tapauksessa.

  Jos oletetaan, että jokin "tavallinen" malware-kehittäjä olisi käyttänyt Hacking Teamin kehittämiä työkaluja oman haittaohjelman levittämiseen niin todennäköisesti tämä taho on myös jaksanut muokata niitä sen verran, etteivät ne näy heti missään tarkistusohjelmissa.

  Jos taas epäilet, että RookLabs/Rook Security on huijausta niin se on kyllä ihan olemassa oleva firma, ja tuon Milanon lähdekoodit on julkaistu ihan GitHub-palvelussa, joten jos hyökkäys olisi tehty Milanon kautta niin sekin olisi aika rohkea ja resursseja vaativa teko
  https://github.com/RookLabs/milano
   
 4. Luminus

  Luminus Member

  Liittynyt:
  05.03.2013
  Viestejä:
  76
  Kiitokset:
  3
  Pisteet:
  18
  Tere. Ei ollut heti toista konetta jolla googletella tuota, eli en pelkää että mulla tommosia olisi, menin vain uteliaisuuttani ajamaan ton softan läpi (ei löytynyt mitään :D) ja ajattelin että olikohan sittenkään viisasta :)
  Eli kiitän kovasti että vastasit asiallisesti, nyt voin jatkaa hyvin mielin koneen käyttöä taas, iso kiitos!
   

Jaa tämä sivu