1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

virransäästöstä vielä

Viestiketju Android -keskustelu -osiossa. Ketjun avasi odemies 24.10.2013.

 1. odemies

  odemies Regular member

  Liittynyt:
  12.08.2005
  Viestejä:
  449
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Varmaan on täällä paljonkin jo kirjoitettu aiheesta mutta ei ole nyt aikaa niin paljoa lukea että hirttotuomion uhalla laitan vielä oman ;-)

  Eli tuore Galaxy S4 tuli ja koittanut tietty ruksia kaikki "yleiset" pois akun säästämiseksi mutta tämmösiä on:

  -Task Manager asennettu ja jo edellisessä luurissa ihmettelin että kun ison liudan tappaa päällä olevia ohjelmia,hetken päästä ne on taas päällä (tai onko edes sammunutkaan oikeasti)?kannattaako ko ohjelmaa käyttää?

  -voiko S4:ssa poistaa jotain tehdassoftia jotka auttaa akunkestoon kun siellä taustalla hyrrää kaikenlaista?

  -onko kukaan ostanut isompaa akkua ja sen mukana tulevaa takakantta,onko hyvä kädessä ja onko siitä yhtään apua Akun kestoon?;-)

  kaikkea uutta ideaa saa toki laittaa mitä ei tässä tullut,laturia ei aina ole mukana tai tupakinsytyttimet toimi busseissa ja tärkeää pitkien päivien takia että virtasta olisi vielä yöhön asti jos sattuu jotain (ja tuleehan sitä tauoilla räplättyä)
   
 2.  
 3. Datanen

  Datanen Guest

  Liittynyt:
  21.09.2010
  Viestejä:
  5,322
  Kiitokset:
  68
  Pisteet:
  108
  1. Tämä on normaalia Androidin toimintaa eli se käynnistelee ja osaa myös sammuttaa sovelluksia jos keskusmuisti käy vähiin.

  2. Voi poistaa mutta tämä vaatii roottauksen. Ilman sitä ei voi.

  3. En omista S4 mallia mutta on olemassa myös erillisiä akkuja kuten: http://www.luurinettikauppa.com/samsung-ulkoinen-virtalahde-9000-eebei1cweg-p-5244.html

  https://www.toknet.fi/powerbank-varavirtalahde-10000mah/6418959027636/dp
   
 4. Tiger25

  Tiger25 Active member

  Liittynyt:
  13.05.2011
  Viestejä:
  1,574
  Kiitokset:
  72
  Pisteet:
  78
  Minulla auttoi oman S3 Minin akkukeston parantamiseen pari kikkaa, normaalien Wifi/GPS/3G pois päältä, näyttö himmeeksi yms kikkojen lisäksi.

  - Kunnon "yön yli" lataus. Vaikka akkumittari (itsellä BatteryBot) sanoisi latauksen aikana että täysi lataus vie pari tuntia, kannattaa puhelin pitää piuhan perässä yön yli(8-9h). Pikalataus antaa akulle pikaisen täytön, mutta varaus ei itse asiassa pysy kovin pitkään. Yön yli lataaminen varmistaa että varaus oikeasti pysyy pidempään.

  - Task Manager on ihan turha, parhaimpaan tulokseen pääsee sammuttelemalla sovelluksenhallinnasta ylimääräiset prosessit suoraan. Sovelluksenhallinnasta voi myös poistaa tiettyjä prosesseja kokonaan käytöstä. Tällöin ne eivät käynnisty uudestaan.

  Näillä kikoilla sain ainakin Minin akkukestoa parannettua huimasti. Ennen kikkoja puhelimeni saattoi imaista akun tyhjäksi parissa päivässä, riippumatta siitä oliko puhelin aktiivikäytössä vai ei. Kun rupesin lataamaan puhelinta kunnolla, akkukesto nelinkertaistui idlenä ollessa(enkat 8pv 6h, täydellä latauksella ennen kuin puhelin alkaa huudella latausta ekan kerran).
   
 5. odemies

  odemies Regular member

  Liittynyt:
  12.08.2005
  Viestejä:
  449
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  juu huomasinkin että sammuttamalla sieltä akkua säästyy huimasti
   

Jaa tämä sivu