1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Vinkki: Helpompi massamuistitila

Viestiketju Android -keskustelu -osiossa. Ketjun avasi Puppek 24.08.2011.

 1. Puppek

  Puppek Member

  Liittynyt:
  04.01.2009
  Viestejä:
  5
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Samsung Galaxy S2 omistajat, jos käytätte tiedonsiirrossa usb-massamuistia mieluummin kuin Kiesiä, niin löysin netistä vinkin, jolla se tapahtuu helpommin, ilman että tarvitsee mennä asetuksiin:

  Valitse Asetuksista -> Sovellukset -> Kehitys -> USB-virheenkorjaus

  Tällöin puhelimen pudotusvalikkoon ilmestyy usb:n kytkiessä vaihtoehto "Kopioi tiedostoja jne", josta pääsee kytkemään usb:n nopeammin kuin selaamalla aina asetusvalikon läpi.

  Toivottavasti tästä on jollekin apua.
   
 2.  
 3. kaller

  kaller Regular member

  Liittynyt:
  12.05.2004
  Viestejä:
  485
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Tähän vielä lisäyksenä sen verran, että jos siirrätte dataa ym. tyylillä niin älkää repikö piuhaa irti tai katkaisko yhteyttä heti kun tiedot näyttävät olevan siirtyneet. Odottakaa hetki ja sitten katkaiskaa yhteys. Helposti tulee korruptoituneita tiedostoja jos on liian nopea :)
   
 4. Fri13

  Fri13 Member

  Liittynyt:
  03.06.2009
  Viestejä:
  7
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11

  Tuo on myös tietoturvariski koska debug -tilan ollessa päällä voidaan asentaa sovelluksia käyttäjän tietämättä. Suuri riski niille joilla rootattu puhelin ja sallittuna joidenkin sovellusten toimia root oikeuksin jolloin ne voivat asentaa salaa vaikka mitä haittakoodia järjestelmään ilman että käyttäjä saa mitään ilmoitusta. Riskin saa pois kun ei salli minkään sovelluksen saada root oikeuksia automaattisesti ja ei ole asennettuna mitään sovellusta jolla olisi valtuudet järjestelmämuutoksiin.

  Debug -tila on vain kehittäjille tarkoitettu.
   

Jaa tämä sivu