1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Viimeksi katsomasi elokuva, kommentit ja arvosana asteikolla 1-10

Viestiketju Keskustelua elokuvista -osiossa. Ketjun avasi stauf 22.04.2005.

 1. acido

  acido Regular member

  Liittynyt:
  06.05.2005
  Viestejä:
  771
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Martyrs

  Mielenkiintoinen ajatus käsiksessä. Olin kyllä kun halolla päähän lyöty-näin julmaa ja brutaalia kerrontaa osaa vaan ranskalaiset. Karua ja pahaa. Katsokaa jos haluatte huonon olon. Hyvä leffa, mutta ei tosiaankaan sovi kaikille.

  Friday the 13th.

  Edellisen jälkeen pikkukakkoseen verrattavissa oleva jenkki"pelottelu". On ehkä kauhua jollekin kymmenvuotiaalle, mutta ajastaan jäljessä. Ei näitä joku-hämärä-tyyppi-ahdistelee teinejä -idioottimaisuuksia kukaan jaksa. Katsoin vain puolet, kunnes tylsyys otti vallan.

  Katsokaa vaikka Drag Me To The Grave. Älkää tuota Friday-sontaa.
   
 2.  
 3. Joukkeli

  Joukkeli Regular member

  Liittynyt:
  04.06.2004
  Viestejä:
  452
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Transformers 2: Revenge of the fallen tuli katsastettua elokuvissa. Epäilyista huolimatta ylitti kaikki odotukset. Menoa ja mäiskettä oli enemmän kuin ensimmäisessä osassa sekä myös huumoria. Megan Fox ja Shia LaBeouf tekivät erinomaista näyttelijän työtä. Suosittelen etenkin niille, jotka pitivät ensimmäisestä osasta. Transformers "fanina" pakko antaa 10/10.
   
 4. Mushinico

  Mushinico Active member

  Liittynyt:
  15.12.2005
  Viestejä:
  1,032
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  66
  Transformers 2. arvosanalla 5. Helvetin makeat efektit ja äänet!!! Vau. Seitsemän elämää, jossa Will Smith oli myös nelosen arvoinen. Ja vielä Charlie Bartlett, 4. Hyvin hoidettu juoni.
   
 5. Dreamlore

  Dreamlore Regular member

  Liittynyt:
  02.09.2007
  Viestejä:
  1,381
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  46
  Che (Part I & II). Ihan mielenkiintoinen aihe ja toimiva filmatisointi. Ei mitään maailmaa mullistavaa, mutta ei tuo ~neljä ja puoli tuntia hukkaan ole heitetty.

  8/10
   
 6. Feron

  Feron Active member

  Liittynyt:
  13.11.2004
  Viestejä:
  1,125
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  66
  Harry Potter ja puoliverinen prinssi.

  Vaikka en mikään fani olekaan, niin kirjat on tullut luettua ja leffat katsottua yleisen mielenkiinnon vuoksi. Aikaisemmat leffat ovat olleet ihan sujuvaa viihdettä, niin tämäkin.

  Juoni oli saatu paremmin pidettyä kasassa, kuin kahdessa aikaisemmassa Potter filmatisoinnissa, vaikka myös tästä oli luonnollisesti karsittu asioita juonesta pois. Olen aikaisemmin tullut siihen tulokseen, että Potter-leffat toimisivat varmaan paremmin, mikäli ei olisi lukenut kirjoja, niin nytkin. Huomasi siis helposti, että muutama oleellinen asia oli jätetty jälleen pois. Sanoisin siis, että leffoja ja kirjoja kannattaa tarkastella omina näkemyksinään tarinasta.

  Erikoistehosteet olivat, kuten tämän luokan budjetti leffalta voi odottaakin, massiiviset ja miellyttävää silmäkarkkia. USA:ssa leffasta ilmeisesti pyörii myös IMAX 3D-versio. Tiedä sitten miten tehosteet siinä toimivat.

  Daniel Radcliffen roolisuorituksia olen lähes aina pitänyt vain keskivertoina. Onhan nuorella miehellä enemmän ilmeitä, kuin Steven Seagalilla (huono vertaus, Seagalhan on kulttilegenda), mutta jotakin roolisuorituksista puuttuu. Niin nytkin.

  Yhdeksi suosikiksi Potter-leffoissa on aina noussut mainio Tom Felton, joka suoriutuu Draco Malfoyn hahmosta mallikkaasti. Harmi, ettei Dracon hahmo ei ole saanut enempää ruutuaikaa.

  Muista loistavista näyttelijäsuorituksista vastasivat Jim Broadbent (Horace Slughorn - Kuhnusarvio) ja Alan Rickman (Severus Snape - Kalkaros).

  Potter-leffat ovat alkaneet menemään entistä synkemmiksi, joka voi olla vanhemmille elokuvan katselijoilla hyvä juttu, mutta nuoremmille katsojille leffat alkavat olla ns. tuhtia tavaraa. Tähän leffaan onkin väännetty entistä enemmän huumoria, jotta juonen raskaus vähän keventyisi. Tiedä sitten mitä keksivät seuraaviin leffoihin vastapainoksi, koska juoni sen kuin synkkenee.

  Kirjan lukeneet tietävät mitä odottaa ja miksi tämän osan nimi on "Puoliverinen prinssi". Sen enempää juonta paljastamatta voin kuitenkin todeta, että leffasta jää sellainen maku suuhun, että mikäs juoni tässä olikaan pääosissa?

  Vaikka leffan kiitettävä yli kaksi ja puolituntinen kesto menee kuin siivillä, niin mielestäni kesto oli ihan riittävä. Leffa toimii hyvänä pohjustajana kahdelle viimeiselle saagan päätösleffalle, joita odottaa tämän jälkeen ihan mielellään.

  8+
   
 7. SFXman

  SFXman Member

  Liittynyt:
  30.03.2009
  Viestejä:
  83
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Terminator: Salvation

  Hyvää actionia, ja sopivan pituinen. Etenkin Sam Worthington:in suoritus oli hyvä.

  8+
   
 8. pseDe

  pseDe Guest

  Inglourious Basterds.

  Annan arvosanaksi 9/10.

  Läppä oli aivan loistavan tarantinomaista, joskin ei toiminut tekstityksissä ollenkaan (onneksi osaan saksaa).
  Iso boonus siitä, että elokuvassa noin puolet ajasta puhuttiin saksaa ja ranskaa, sijoittuvathan tapahtumat Ranskaan natsien miehityksen ajalta.

  Kameratyöskentely loistavaa, Ei oltu sorruttu siihen mitä nykyään 2/3 ohjaajista tuntuu tekemän, eli sellasta semi-outoa ja sekavaa kameraheiluttelua, ja puolet tapahtumista jää sen takia hahmottamatta. Hienosti saatu tunnelma luotua. Valon käyttö ja värit aivan loistavia.

  Elokuvaa ei varmaan kannata mennä katsomaan jos olettaa näkevänsä yksi yhteen kuvauksen toisesta maailmansodasta.

   
 9. grinx

  grinx Regular member

  Liittynyt:
  05.09.2008
  Viestejä:
  423
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Eurotrip. Teinileffa mutta aivan eri laadun tasolla kuin mitkään american pie tyyliset leffat.

  Arvosana: Solid 8.
  Kannattaa chekata jos tykkää huumori leffoista jotka on tarkoitettu enemmän teineille(kuten american pie).
   
 10. questo

  questo Regular member

  Liittynyt:
  04.01.2006
  Viestejä:
  433
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Orphan
  9/10

  katsoin juuri äsken :D
  Oli muuten sika hyvin toteutettu juoni ja hyvät kuvakulmat.
  Sika mahtava leffa.
  Kannatan!
   
 11. OneMember

  OneMember Active member

  Liittynyt:
  12.01.2006
  Viestejä:
  3,136
  Kiitokset:
  36
  Pisteet:
  78
  B-Girl
  7/10

  Ottaen huomioon ettei kyseessä ole hollywoodin massatuotanto, voisi tälle antaa paremmankin arvosanan. Yllätyin hyvistä taustatrackeistä ja mukaan mahtui hyvä määrä kunnon koreografiikkaa. Mukava yllätys oli Julesin hyvät näyttelijän taidot.


  The Keeper
  2/10
  Nyt kyllä loppu Seagalin leffojen katsominen, kun ei niitä yksinkertaisesti voi katsoa ollenkaan... ainakaan selvinpäin. Aivan ihme roskaa ja stuntteja heitetty ihan ihmeellisesti joten tähän tuhlattua aikaa ei saa takaisin, harmi.
   
  Viimeksi muokattu: 06.11.2009
 12. OhMyAvi

  OhMyAvi Member

  Liittynyt:
  04.12.2007
  Viestejä:
  58
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Huomenna ensi-illassa Paranormal Activity. Pääsin kauttarantain töiden ohella leffan katsomaan ja toimii. Pitkästäaikaa pelottava elokuva. Kauhudiggareiden kannattaa ehdottomasti marssia leffaan mulkaseen. Pikkubudjetin elokuva pariskunnasta joka alkaa videoita öistä taloaan, kummitusten pelossa.

  9+
   
 13. acido

  acido Regular member

  Liittynyt:
  06.05.2005
  Viestejä:
  771
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  SAW IV

  Iso pettymys. Sarjan aikaisemmat olivat nokkelaa ja väkivaltaista toimintaa. Tämä oli vain selittelyä aikaisemmista tapahtumista (jota moni tietty kaipaa), mutta leffana lässähtänyt tekele.

  +4
   
 14. bugsbuny

  bugsbuny Regular member

  Liittynyt:
  22.07.2006
  Viestejä:
  572
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Crank: High Voltage
  Sama meininki kuin ykkösessä jatkuu. Överiksi vedettyä toimintaa joka viihdyttää jopa paremmin kuin ensimmäisessä. 8/10
   
 15. Quiote

  Quiote Moderator Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  20.12.2005
  Viestejä:
  2,215
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  46
  2012

  Jos et näe / nähnyt tätä elokuvateatterissa, sorry, siellä se olisi pitänyt nähdä. Tehosteet aivan jotain mahtavaa ja yksityiskohtia riittää. Totaalinen tuho ja mahtavat effektit ovat leffan ehdoton valtti. Jonkun näköistä juontakin olivat kyhänneet, toimihan sekin ihan mukisematta.

  Elokuva 8/10
  Tehosteet 10/10
  Juoni 7/10

  Eli taitaapi olla vahva 8/10
   
 16. acido

  acido Regular member

  Liittynyt:
  06.05.2005
  Viestejä:
  771
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Inglorious Bastards. Laadukkainta Tarantinoa sitten Pulp Fictionin! Lähes kaikki ukkelin tuotokset ovat kyllä olleet loistavia, mutta tämä oli tosi nautittava. Brad Pitt oli uskottava ja välillä älyttömän hauska. Itävaltalainen (nimi unohtui) tuntematon natsisika oli loistava. 9½

  SAW VI oli surkein saha-sarjoista... täynnä takaumia ja ilman kunnon väkivaltaa. Jonkunlainen selittelyjakso, hohhoijaa. 5
   
 17. Ysf

  Ysf Active member

  Liittynyt:
  02.10.2005
  Viestejä:
  1,954
  Kiitokset:
  1
  Pisteet:
  68
  The Prestige, http://www.imdb.com/title/tt0482571/

  1800-luvun loppupuolelle sijoittuva tarina kahden taikurin välisestä kisailusta ja hienoimman tempun tekemisestä. Muutamien nimekkäiden (Hugh Jackman, Christian Bale, Michel Caine ym.) näyttelijöiden tähdittämä pätkä josta en ennen katsomista ollut kuullut yhtikäs mitään. Yllätti positiivisesti, suosittelen. 9 harakkaa kymmenestä.


  Indijaana Jones - kristallikallon valtakunta

  perusseikkailupätkä, ehkä liiankin perus. Ei pärjännyt wanhoille Indyille. Puolet harakoista karkasi pesästä, eli 5/10.
   
 18. bugsbuny

  bugsbuny Regular member

  Liittynyt:
  22.07.2006
  Viestejä:
  572
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  The Hurt Locker
  Kuuluu selvästi tämän vuoden parhaimmistoon. Realistinen kuvaus irakin sodasta pomminpurkajan näkökulmasta. Pääosissa näyttelevät hieman tuntemattomammat näytteliät onnistuvat hyvin ja heidän välinen dialogi on toimivaa. 9/10

  Paranormal activity
  Loppujen lopuksi aika vaisu elokuva. Loppuratkaisu on lähinnä huvittava ja sai jopa nauramaan. Elokuvan kauhu ei ainakaan minuun tehonnut ollenkaan. Tosin vieressä istuneet oli ainakin kauhuissaan joissain kohdissa. 6/10
   
 19. Ysf

  Ysf Active member

  Liittynyt:
  02.10.2005
  Viestejä:
  1,954
  Kiitokset:
  1
  Pisteet:
  68
  The Departed

  Scorsesen mafiapätkä. Ihan hyvä lukuun ottamatta viimeistä viittätoista minuuttia. Loppu ratkaistaan täysin puskista tulevan hahmojen avulla joita ei itse leffassa käyty muuta kuin sivu-sivu-sivu-sivuhahmoina. Toki loppu on aika yllättävä mutta siitä paistaa tarkoitushakuinen yllätyksellisyys enemmän kuin kerronnallisesti nerokas, leffaan liittyvä, yllätyksellisyys. Väistämättä jää mielikuva, että leffa on studion vaatimuskesta pistetty loppumaan tiettyyn mittaan, jotta vähän päälle parin tunnin veto myisi enemmän..

  Loppu verotti tällä kertaa rankasti, siinä ammuskeltiin muutama harakkakin hengiltä: 7/10.
   
 20. Onslow_

  Onslow_ Member

  Liittynyt:
  10.12.2009
  Viestejä:
  29
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Braveheart

  Viimeksi tuli katsottua kyseinen leffa joka kylläkin on muutamaan kertaan tullut katsottua. Mielestäni 90-luvun paras elokuva ja yksi parhaimmista mitä koskaan on tuotettu. Gibson tekee uransa parhaan roolisuorituksen esittämällä kuuluisaa taistelijaa, William Wallacea eikä miehen ohjauksessakaan ole mitään valitettavaa.

  9½/10
   
 21. Maf1a

  Maf1a Regular member

  Liittynyt:
  28.04.2007
  Viestejä:
  1,902
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  46
  Inglorius Bastards.

  Komea pätkä huvillä näyttelijöillä ja kelpo juonella. Ohjauksessa ja kerronnassa on yksinkertaisesti ilmaistuna munaa.

  8½ / 10
   

Jaa tämä sivu