1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Viewsonic "No Signal" vika

Viestiketju Tietokoneen näytöt -osiossa. Ketjun avasi Juhac 24.12.2011.

  1. Juhac

    Juhac Member

    Liittynyt:
    04.02.2009
    Viestejä:
    42
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Mikä voi olla vikana, kun näyttö ei käynnistyksen yhteydessä saa signaalia (Näytössä teksti No Signal)? Tämä siis tapahtuu täysin sattumanvaraisesti. Näyttö voi esimerkiksi viikon ajan toimia täysin moitteettomasti, mutta välillä signaalia ei tule muutamallakaan peräkkäisellä käynnistys kerralla.

    Testattu eri näytönohjaimella, muistit testattu, eri liitäntöjä testattu, sekä eri kaapeleita testattu.

    Kone käynnistyy windowssiin ja voin jopa kirjautua käyttäjälläni sisään / sulkea koneen.

    Kiitos avusta
     
  2.  
  3. teme565

    teme565 Active member

    Liittynyt:
    10.05.2002
    Viestejä:
    3,306
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    66
    Eiköhän sieltä ole (powerikortilta) elkot vaihtokunnossa. Jos on meininkiä korjata, niin suosittelen että lopetat heti näytön käytön ettet hajota enempää sillä että väkisin rämppäät laitteen käymään. Faradimäärät ja jännitekestot ylös ja sitten vaikka partcolta tilaat/haet uuden lyytit tilalle ja vaihdat. Jos ei halua tai osaamista korjaamiseen löydy niin sitten uuden näytön osto ja laitat vanhan vaikka muropaketin annetaan palstalle niin pääset näppärästi vanhasta eroon.
     
  4. Juhac

    Juhac Member

    Liittynyt:
    04.02.2009
    Viestejä:
    42
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Kiitos vastauksesta.

    Vein näytön takuuseen ja siellä mitään vikoja ei ilmennyt. Jotain on siis pielessä itse koneessa, mutta missä siellä?
     

Jaa tämä sivu