1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Videot eivät näy

Viestiketju Digivideo-ongelmat ja -keskustelu -osiossa. Ketjun avasi Thejappe 11.04.2018.

  1. Thejappe

    Thejappe Member

    Liittynyt:
    02.03.2012
    Viestejä:
    26
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Taasen tullut varmaan joku kiva päivitys jollekkin osiolle (win,flash tms) videot eivät pyöri, ääni kyllä kulkee eli koskee selaimia chrome sekä explorer, ei toimi youtube, ei il-tv eikä boox-tv eikä oikeastaan mikään muukaan sivustoille upotetu videot. Tän saman asian kanssa joskus paininut mut en muista enää ratkaisua enkä netistäkään löytänyt. Käyttis siis win 7. Näyttiksen ajureita ei löytynyt, flash asennettu uudelleen.
     
  2.  
  3. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    2,569
    Kiitokset:
    588
    Pisteet:
    123
    Tarkoittaako tämä, että näytönohjaimen ajureita ei ole asennettu?
     
  4. Thejappe

    Thejappe Member

    Liittynyt:
    02.03.2012
    Viestejä:
    26
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Heh, sen siitä saa kun aamulla skriivaa unenpöpperössä, heh. Tarkoitin päivityksiä näyttiksen ajuriin.
     
  5. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    2,569
    Kiitokset:
    588
    Pisteet:
    123
    Osaatko sanoa miten tai missä yhteydessä tai minkä seurauksena tuo ongelma on ilmaantunut?
    Oletko mitään suurempia asennuksia viime aikoina tehnyt, onko seurausta mahdolliseti jonkin päivityksen asennuksesta?
    Mikä kone sinulla on ja mistä olet sen ajurit saanut/hakenut?

    Käytätkö mahdollisesti esim. mainosblokkaajaa tai Disable HTML5 Autoplaytä vai mahdollisesti jotain muuta sisältöä rajoittavaa ohjelmaa tai lisäosaa?
     
  6. Thejappe

    Thejappe Member

    Liittynyt:
    02.03.2012
    Viestejä:
    26
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    En käytä. Mitään muutoksia en ole koneeseen tehnyt paitsi f-secure vaihtui avastiin, ko kone jäi kakkoskoneeksi joten en osaa sanoa tarkkaan että milloin tämä ilmeni, tässä parin kuukauden sisällä kuitenkin. Koitin etsiä flashistä aiempia versioita mut enpä löytänyt/osannut hakea. Poistin myös avastin ja tällä ei ollut vaikutusta.
     
  7. vps358

    vps358 Active member

    Liittynyt:
    14.11.2009
    Viestejä:
    3,968
    Kiitokset:
    137
    Pisteet:
    73
    Kun niitä vanhoja ei kannata ylipäänsä asentaa, koska ovat reikäisiä.
    https://get.adobe.com/flashplayer/
    Ja ruksit pois optional offereista.
    Win kymppiin pitäisi läski tulla myös omista päivityskanavistaan...

    T: Vesku
     
  8. Thejappe

    Thejappe Member

    Liittynyt:
    02.03.2012
    Viestejä:
    26
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Totta mut olisin koittanut sillä et onko vika siinä vai jossain muualla.
     
  9. vectraTBO

    vectraTBO Member

    Liittynyt:
    11.11.2008
    Viestejä:
    27
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Mulla vähän samanlaatuinen ongelma, tosin jotkut videot youtubesta näkyy.

    Mulla hajos kovalevy läppäristä ja nyt kovalevyn vaihdon jälkeen ei facevideot näy? Myöskään youtubessa ei näy kaikki videot, osa näkyy ja osa ei? Sellaiset youtube videot ei näy joissa on vähän näyttökertoja. Mutta jos joku +1200 näyttökertaa niin näkyy. Ne mitkä ei näy niin ääni kuuluu mutta musta ruutu.

    Chrome käytössä ja uusin Flash player laitettu, myös Java käytössä ja molemmat on sallittu selaimen asetuksissa. Olen myös välimuistin ja evästeet tyhjentänyt moneen kertaan.

    Koitin myös Explorerilla mutta sama juttu? Myös alla olevan linkin oheet käyty läpi mutta ei apuja?

    https://support.google.com/chrome/answer/6138475?co=GENIE.Platform=Desktop&hl=fi

    Alkaa menemään yli oman vähäisen ymmärryksen jo.
     
  10. lettas

    lettas Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    03.03.2003
    Viestejä:
    3,772
    Kiitokset:
    105
    Pisteet:
    93
    Pistä Chromen osoiteriville seuraava sivu:

    chrome://gpu

    Graphics Feature Status:n alla pitäisi lähes kaikki olla accelerated-tilassa. Jos ei ole, on luultavasti näytönohjaimen ajureissa vikaa.
     
  11. vectraTBO

    vectraTBO Member

    Liittynyt:
    11.11.2008
    Viestejä:
    27
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Tuollaista tuli?

    Graphics Feature Status

    • Canvas: Hardware accelerated
    • CheckerImaging: Disabled
    • Flash: Hardware accelerated
    • Flash Stage3D: Hardware accelerated
    • Flash Stage3D Baseline profile: Hardware accelerated
    • Compositing: Hardware accelerated
    • Multiple Raster Threads: Enabled
    • Native GpuMemoryBuffers: Software only. Hardware acceleration disabled
    • Rasterization: Unavailable
    • Video Decode: Hardware accelerated
    • WebGL: Hardware accelerated
    • WebGL2: Unavailable
     
  12. Thejappe

    Thejappe Member

    Liittynyt:
    02.03.2012
    Viestejä:
    26
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Ja mulla tuollaista
    Graphics Feature Status
    • Canvas: Hardware accelerated
    • CheckerImaging: Disabled
    • Flash: Hardware accelerated
    • Flash Stage3D: Hardware accelerated
    • Flash Stage3D Baseline profile: Hardware accelerated
    • Compositing: Hardware accelerated
    • Multiple Raster Threads: Enabled
    • Native GpuMemoryBuffers: Software only. Hardware acceleration disabled
    • Rasterization: Unavailable
    • Surface Synchronization: Enabled
    • Video Decode: Hardware accelerated
    • WebGL: Hardware accelerated
    • WebGL2: Unavailable
     
  13. Thejappe

    Thejappe Member

    Liittynyt:
    02.03.2012
    Viestejä:
    26
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Nyt toistaiseksi toimii, chromen asetuksista otin pois päältä toiminnon "käytä laitteistokiihdytystä jos mahdollista".
     

Jaa tämä sivu