1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Videoplayerien kuva todella tumma

Viestiketju Videon toisto -osiossa. Ketjun avasi M3nt4lcom 22.02.2014.

 1. M3nt4lcom

  M3nt4lcom Newbie

  Liittynyt:
  22.02.2014
  Viestejä:
  3
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  1
  Hei!

  Itselläni on seuraavanlainen ongelma. Latasin pari viikkoa takaperin kännykästäni videon koneelleni ja ajattelin katsoa sen WMPllä. Tuloksena oli kuitenkin todella tumma kuva, niin tumma, että videosta ei saa selkoa. No tietty heti katsoin onko syynä ohjelman säädöt. En ainakaan asetuksista löytänyt mitään poikkeavaa, joten ajattelin, että kodekki on vain epäsopiva.

  Avasin samaisen videon Windows Movie Makerissa. Ongelma toistui tismalleen samana, no ajattelin, että se on varmaan hyvin läheisesti tekemisissä WMPn kanssa. Avasin saman videon myös VLCssä ja Quicktimessa. Ongelma pysyi samana.

  No, annoin periksi, kun sain tyttöystävän läppärillä videot näkymään moitteetta.

  Tänään selailin Youtubea ja sama ongelma on iskenyt nyt Youtubeenkin... Olen päivittänyt näytönohjaimen ajurit ja Adobe Flash Playerin asetuksista on Hardware Acceleration pois..

  Voiko kaikki johtua vain kodekeista? Miten kaikki videontoisto ohjelmat voivat seota melkein yhtäaikaisesti? WMP:n, VLC:n, WMM:n ja Quicktimen ja Youtuben välillä oli kuitenkin se pari viikkoa, ennenkuin Youtube ja kaikki muutkin selaimen sisällä olevat playerit rupesivat temppuilemaan..

  Aika huonosti löysin vastaavaa ongelmaa/ratkaisua netistä; joten ajattelin laittaa ongelman tänne.

  Osaako kukaan neuvoa ongelman kanssa?

  Kiitos!

  Speksejä koneesta: Win 7 Ultimate 64-bit, Nvidia GTX 560, Intel I5-2500k, 8GB ram
   
 2.  
 3. VAIO98

  VAIO98 Member

  Liittynyt:
  13.05.2013
  Viestejä:
  73
  Kiitokset:
  2
  Pisteet:
  18
  Vähän vaikea sanoa mutta eka tulis mieleen, että joko näytössä tai näytönohjaimessa on ongelma. Tuskin se ohjelmistoissa on. Voisit ensin testata näyttöä koneen emolevyn intekroidun näytönohjaimen kautta, jos on. Niin tietää onko ongelma näytönohjaimessa. Ja sitte voisit tietenkin testata toista näyttöä jos näytössä on vika.
   
 4. M3nt4lcom

  M3nt4lcom Newbie

  Liittynyt:
  22.02.2014
  Viestejä:
  3
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  1
  Asia on vähän monimutkaistunut.

  100% videoista joita toistan WMP:llä, kuva näkyy aivan liian tummana.

  Youtubessa 100% videoista joissa näkyy mainoksia, näkyy moitteetta. Toisaalta taas n. 80% videoista joissa ei näy mainoksia, näkyy niin tummana, ettei videoista saa selvää, toisinaan tuo 20% näkyy aivan normaalisti.

  Pelit näkyy täysin normaalisti.

  Näyttö toimii täysin normaalisti ja moitteetta muuten. Tuntuisi todella hassulta, että vika on näytönohjaimessa itsessään, vaikka kuitenkin kaikki muut osa-alueet toimivat täysin normaalisti.

  Kiitos kuitenkin vinkeistä. Koitan emon omaa näytönohjainta heti kun ehdin!
   
  Viimeksi muokattu: 08.03.2014
 5. 1pertti

  1pertti Senior member

  Liittynyt:
  10.09.2008
  Viestejä:
  8,443
  Kiitokset:
  1,086
  Pisteet:
  243
  Ehdotukseni ei nimenomaisesti liity juuri noihin videoplayer-ongelmiin, vaan siihen, että koneen alkaessa käyttäytyä kummallisesti on syytä tarkastaa, ettei syynä ole mikään haittaohjelma. Tee siis ensiksi täysi tarkastus koneen omalla virusturvaohjelmalla. Lataa lisäksi Malwarebytes Anti-Malwaren Free-versio, asenna se, mutta älä valitse asennuksen lopussa ilmaista kokeilujaksoa, koska se on maksullinen versio. Päivitä MBAM ja tee silläkin täysi tarkastus. Poista mahdolliset löytyneet haitakkeet ja kokeile oliko niillä vaikutusta tuohon player-ongelmaan.
   

Jaa tämä sivu