1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

videomainokset

Viestiketju Palautetta ylläpidolle -osiossa. Ketjun avasi Peppi_ 31.08.2007.

 1. Peppi_

  Peppi_ Regular member

  Liittynyt:
  28.03.2006
  Viestejä:
  290
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Nuo videomainokset siirtää aina joka viestissä ja joka sivulla älyttömästi tavaraa (ajatellen, että se on vain mainos) linajan yli. Joka viestissä joka sivulla uudestaan ja uudestaan ja jopa monen kertaan samalla sivulla muutaman sekunnin välein. On se linja muutenkin ahdas!

  adblokkeja ei ole tullut edes mieleen käyttää, mutta jos tällainen linjan raiskaaminen jatkuu niin vakavasti harkitsen kyllä.
  Saako niistä enemmän rahaa kuin normaaleista vai vaisiko niistä luopua? Ei varmaan ainakaan enempää saa jos väki haluaa lopettaa tuon jatkuvan ylimääräisen kuormituksen, kun lueskelee viestejä.
   
 2.  
 3. puppe_b

  puppe_b Regular member

  Liittynyt:
  02.04.2005
  Viestejä:
  843
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Itselläni 8/1 megan liittymä, joten tuollaiset pikku videot eivät haittaa. Mietestäni esimerkiksi tuo 300 leffan pätkä, missä se parrakas jamppa huutaa "Tonight We Dine in Hell" on ihan siisti. Videomainokset ovat mielestäni ihan mukiin menevä tapa mainostaa täällä AD:ssa, kunhan koko pysyy pienenä ja videostriimit vaihtuvat tarpeeksi usein; eihän kukaan jaksa katsoa samoja pätkiä viikosta toiseen.

  E: Mielestäni mainoksia on tällä hetkellä juuri sopivasti ---> pari hassua reunoilla ja viestiketjuihin ujutetut välimainokset. Toivottavasti tulevaisuudessa mainoksien määrä ei kuitenkaan lisäänny.
   
  Viimeksi muokattu: 31.08.2007
 4. Peppi_

  Peppi_ Regular member

  Liittynyt:
  28.03.2006
  Viestejä:
  290
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  8 megasia liittymiä ei aina kaikilla ole. Suurin osa on varman .5-2 megasia. Ainakaan itse en maksa nopeasta liittymästä sen takia, että on kaistaa millä makeilla. Maksan sen verran kun on omiin tarpeisiin tarpeellista ja kaikki ylimääräinen on liikaa.
  Eihän nuo kaistaa kaada, mutta kun on kaapelin täydeltä liikennettä ja haluaisi täälläkin käydä on nuo mainokset vähän turhaa täytettä eikä kiinnosta maksaa nopeasta kaistasta mainosten takia.

  Eikä tuo sf-anytime kiinnosta yhtään sen enempää vaikka pyörittäisivät koko elokuvaa siinä. Saman liikkuvan kuvan huomion saisi pienellä päättymättömällä flash ketkutuksella.
   

Jaa tämä sivu